לדעתי צריך כמה שיותר רוכבים ירכבו - יותר טוב רז
O oferg22 New member 28/8/12 #19 אפשר בבקשה הסבר שלום, אמנם אני מהאיזור אבל לא יצא לי לרכב במירון. האם רט"ג אוסרים רכיבה שם? למה היה צורך בהתגנבות?? עם רכב ניתן להגיע ללא בעיה. האם אופניים אסורים לשהייה? תודה, עופר
אפשר בבקשה הסבר שלום, אמנם אני מהאיזור אבל לא יצא לי לרכב במירון. האם רט"ג אוסרים רכיבה שם? למה היה צורך בהתגנבות?? עם רכב ניתן להגיע ללא בעיה. האם אופניים אסורים לשהייה? תודה, עופר
R razgoren New member 28/8/12 #20 אסור לרכב בשמורות בשבילים מסומנים שאינם 4X4 ברוב הארץ לא מתייחסים לזה אבל במדבר ובהר מירון יש התייחסות יתר כולל מארבים וקנסות רז
אסור לרכב בשמורות בשבילים מסומנים שאינם 4X4 ברוב הארץ לא מתייחסים לזה אבל במדבר ובהר מירון יש התייחסות יתר כולל מארבים וקנסות רז
A avibendov New member 30/8/12 #24 אבל לרט״ג מותר לבנות בתוך השמורה מבנים קטנים כמו בית ספר שדה גדרות וכו׳ שלא פוגעים בזרימת המים הטיבעית ובנוף כמו הקוליסים הגדולים של צמיגי האופניים
אבל לרט״ג מותר לבנות בתוך השמורה מבנים קטנים כמו בית ספר שדה גדרות וכו׳ שלא פוגעים בזרימת המים הטיבעית ובנוף כמו הקוליסים הגדולים של צמיגי האופניים
R razgoren New member 30/8/12 #25 אני לא רוצה לפתח פה דיון סוער שכבר היו מאות כמוהו כאן בפורום רק לתקן , בית ספר שדה הוא של החברה להגנת הטבע ולא של רשות שמורות הטבע והגנים את דעתי כבר הבעתי רבות בדיונים קודמים כאן ומעדיף שהשרשור לא יתפתח לעוד דיון סוער ועקר בסופו של דבר רז
אני לא רוצה לפתח פה דיון סוער שכבר היו מאות כמוהו כאן בפורום רק לתקן , בית ספר שדה הוא של החברה להגנת הטבע ולא של רשות שמורות הטבע והגנים את דעתי כבר הבעתי רבות בדיונים קודמים כאן ומעדיף שהשרשור לא יתפתח לעוד דיון סוער ועקר בסופו של דבר רז