noobs crisis!

לבנדר א

New member
noobs crisis!

נכנסתי היום לנובית שלי בתקווה לעשות HPQ. כשהודעתי את זה בCH1, בצירוף must have smuggler, מישהו אמר לי שאחרי הפאץ' האחרון כבר אי אפשר לעשות smuggle. זה נכון?

deisy

New member
הבנתי מאיציק שכן...

גם הוא נתקע עם זה

לבנדר א

New member
noooooo!

אני אצטרך ממש... ממש... להתאמץ, כדי להעלות את הנובים שלי! זרג.

D amaged R oses

New member
נכוןנכוןנכון

אין יותר סמאגליות
ניסיתי אפילו ושיוצאים מהפיקיו רשום "You have gained..." אבל כשיוצאים לא רואים שום עוגה "סופסוף" נקסון תיקנו את זה
חבל, שיחזירו... הם מה זה דפקו אותנו עם השחקני קאש
קודם היה קריסמס פיקיו, לבקושי, אבל טוב רצח... 40 דק' לדמות כולל, שעה כולל נסיעות ומרמה 1 והכל הכל, אפשר להריץ 3,4 דמויות ביום בכייף... עכשיו עדיף אימונים מאשר הנסיספיקיו

לבנדר א

New member
תהייה-

האם יהיה יותר מהיר להתאמן לבד עם הדמות, או לאמן אותה עם דמות ברמה גבוהה יותר?

תלוי כמה גבוהה

בפער רמות גבוה מדי (נגיד לאמן נובים עם דמות רמה 50+) הנובית תקבל רק נקודה אחת לכל הריגה. מצד שני, קצב ההריגות יהיה גבוה מאוד. לא ניסיתי לאורך זמן, אז אני לא יודעת מה יוצא יותר משתלם. אם תבדקי, אני אשמח לדעת גם. כן, משבר הנובים הגיע אלי יום אחרי שהבנתי איך מתחילים

kfirasulin

New member
אחי אפשר לעשות אני אפילו אלמד אותך

אז ככה אם יש לך מודם אינטרנט (מכשיר להתחברות לאינטרנט)אז הינה איך אני עושה 1.לוחצים על הNPC 2.מכבים את המודם 3.לוחצים על next 4.מדליקים את המודם מהר ולוחצים 0 או z 5.(במיקרה שלי אני כבר היתאמנתי ואכשיו אני פרו סמוגלר אבל אני רק שרתיים פרטיים בבקשה שלח לי כתובת לשרת פרטי טוב)

spongbob

New member
../images/Emo110.gifהיי ברוך הבא לפורום ../images/Emo6.gif

הבעיה היא לא איך לעשות סמאגל, במקרה אני גם מצטיין בזה, הבעיה היא שנקסון תיקנו את הסמאגל, משמע, אי אפשר לעשות סמאגל, אפילו תנסה ותיכווח לתוצאות. דבר שני, לבנד א היא בת
קוראים לה קים, אם היא תרצה היא תציג את עצמה. דבר שלישי ואחרון, אם אתה מתכוון להשאר בפורום המעולה שלנו אני מציע לך לפתוח שירשור שאתה חדש ולתת יותר פרטים על עצמך, כגון הגיל שלך, איזה שרת אתה ועוד פרטים שאתה חושב שהם חיוניים
שיהיה לך אחלה של ערב/לילה, איציק

Don Nirtin

New member
איציקולה../images/Emo87.gif

שכחת פרט אחד טכני. שרתים פרטיים זה אסור. אז.... איזה שרת הוא ייתן?

למעלה