NOAA-14 YODAY

cumulonimbus

New member
לא יכול להיות !!

קובץ GIF לא יכול להכיל וירוס ! זה רק תמונה ! אולי קיבלת וירוס ממקור אחר.

בועז ד

New member
לעופר דוד-תבדוק אצלך הווירוס הגיע..

לעופר דוד שלום: הווירוס הגיע דרך האייקון המוקטן ששלחת לי-יתכן באמת שהמחשב שלך נגוע ואתה בכלל לא מודע לכך. מומלץ לעשות סריקת ווירוסים. בועז

לבועז..

על איזה אייקון אתה מדבר ? האייקון שעופר חכם שלח לך או המוקטן שאני שלחתי לך ? כמו שאמרתי, יש לי שני אנטי-וירוסים מעודכנים. אני שלחתי לך קובץ תמונה - לא יכול להכיל וירוס. וחוץ מזה, זה נשלח דרך אוט-מייל, שיש להם הגנת אנטי-וירוסים אוטומטית. קובץ לא יכול להשלח ליעד, אלא אחרי בדיקות רבות. לא יכול להיות שזה ממני.. אגב, איזה וירוס מופיע שיש לך ??

בועז ד

New member
מוזר מאוד-הדבר היחיד שקבלתי..

לעופר שלום: את האייקון המוגדל שעופר חכם שלח לא העלתי על המחשב שלי את האייקון שאתה שלחת לי לפני שהעלתי אותו הוא הראה על ווירוס לא מזוהה.. בהוטמייל. אני מחקתי את זה מיד-אבדוק גם אצלי על כול מקרה בועז

לבועז ../images/Emo62.gif

איזה אנטי-וירוס אתה משתמש ??? לא סביר במיוחד שלקובץ תמונה יהיה וירוס, אבל אמרתי לא סביר . לי יש שני אנטי-וירוסים: Norton Antivirus 2002 מעודכן + Mcafee מעודכן. בדקתי כרגע - אין וירוס... או שהאנטי-וירוס שלך "מזייף" או שיש לך וירוס במחשב. בצע סריקה!! איזה אנטי-וירוס יש לך??

בועז ד

New member
אנטי ווירוס של ההוטמייל.. ../images/Emo62.gif

לעופר ערב טוב: האנטי ווירוס של ההוטמייל התריע על וירוס לא ידוע.. אני לא חשבתי פעמיים ומחקתי. מומלץ לעשות סריקה נוספת-גם לי יש את נורטון בועז

לבועז, שים לב ../images/Emo62.gif

נכנסתי להוט-מייל. יצרתי הודעה חדשה, הוספתי את הקובץ עננים המוקטן ששלחתי לך. שלחתי את הדוא´´ל לעצמי - לאותו כתובת מאיפה שנשלחה. קיבלתי את הדוא´´ל הוט-מייל עם האייקון ללא כל הודעה על וירוס.. מוזר מאוד

בועז ד

New member
מממ..מספר הערות/בקשות

לעופר ערב טוב: 1. מוזר-אם תוכל לשלוח לי שוב להוטמייל אולי הייתה בעיה בהוטמייל?? למרות שלא ניראה לי 2. לגבי "צבע" העננים-אם אפשר להחליף ו"לצבוע" את העננים בצבע אפור משהו.. אפור כהה לא שחור תודה בועז

אסף יי

New member
דחילק ! אני ממש ממש מבקש !!!

יש צ´ט או מסרים אישיים בשביל ההתכתבות שלכם. לא יתכן שכל העולם צריך לראות שאתה מבקש ממישהו לשלוח לך מייל. קפיש ? בתודה מראש אסף יי

למעלה