NOAA-14 YODAY
ע עופר חכם New member 30/3/02 #5 חחחחחחחחחח.... דמיון מפותח../images/Emo62.gif בועז מחפש אייקון לערפל ,חשבתי לתומי שזה יתאים
מ מירי 1001ממ New member 30/3/02 #11 עכשיו הבנתי../images/Emo62.gif אבל ערפל הוא בד"כ אפור או לעיתים נדירות... צהוב-כתום. אז אולי "שני פנסי מכונית" מכוסים חלקית במסך אפור "שקוף" או.... מירי
עכשיו הבנתי../images/Emo62.gif אבל ערפל הוא בד"כ אפור או לעיתים נדירות... צהוב-כתום. אז אולי "שני פנסי מכונית" מכוסים חלקית במסך אפור "שקוף" או.... מירי
מ מירי 1001ממ New member 30/3/02 #13 בפורום הקודם היעד היה 1000ממ לחורף זה, כאן פשוט הוספתי עוד מ"מ לאתגר, ולפי נתי שרון יש מקומות בארץ שיגיעו ליעד זה, ואם לא,... לפחות להתקרב!!! (האמת שלא הצלחתי להכניס את שמי עם 1000ממ לתפוז בשום אופן, אז במקום להתיאש... העלתי את הרף!)
בפורום הקודם היעד היה 1000ממ לחורף זה, כאן פשוט הוספתי עוד מ"מ לאתגר, ולפי נתי שרון יש מקומות בארץ שיגיעו ליעד זה, ואם לא,... לפחות להתקרב!!! (האמת שלא הצלחתי להכניס את שמי עם 1000ממ לתפוז בשום אופן, אז במקום להתיאש... העלתי את הרף!)
ב בועז ד New member 30/3/02 #6 גדול !!!!!!!! צל"ש !! לעופר דוד../images/Emo106.gif לעופר חכם-אתה גדול ! תודה לעופר דוד: אם תוכל להקטין את האייקון לגודל המתאים ולשלוח לי לדואל רב תודות לשניכם !!!! בועז
גדול !!!!!!!! צל"ש !! לעופר דוד../images/Emo106.gif לעופר חכם-אתה גדול ! תודה לעופר דוד: אם תוכל להקטין את האייקון לגודל המתאים ולשלוח לי לדואל רב תודות לשניכם !!!! בועז
ב בועז ד New member 31/3/02 #15 אזהרה !!!!!!!!!! בתמונה יש וירוס !! ../images/Emo59.gif לעופר חכם ועופר דוד ושאר החברים: זהירות !!!!!!!! בתמונה ששלחת -העננים-יש וירוס !!! מומלץ לעשות "ניקוי" בעזרת האנטי וירוס בועז
אזהרה !!!!!!!!!! בתמונה יש וירוס !! ../images/Emo59.gif לעופר חכם ועופר דוד ושאר החברים: זהירות !!!!!!!! בתמונה ששלחת -העננים-יש וירוס !!! מומלץ לעשות "ניקוי" בעזרת האנטי וירוס בועז
ס סברס 1 New member 31/3/02 #16 תמונה אינה יכולה להכיל וירוס יכול ליהיות שהמחשב שממנו נשלח הדוא"ל נגוע, והוירוס הדביק את עצמו על אותו מכתב. המלצה שלי עופר דוד, שתעשה בדיקת וירוסים יסודית במחשב שלך
תמונה אינה יכולה להכיל וירוס יכול ליהיות שהמחשב שממנו נשלח הדוא"ל נגוע, והוירוס הדביק את עצמו על אותו מכתב. המלצה שלי עופר דוד, שתעשה בדיקת וירוסים יסודית במחשב שלך
ס סברס 1 New member 31/3/02 #19 אם אין לך אנטי-וירוס אתה יכול לעשות בדיקה במחשב שלך, באמצעות אחד משני האתרים הבאים: housecall panda
ע עופר דוד New member 31/3/02 #33 לסברס, תודה רבה.. אבל אין לי וירוסים, כמו שאמרתי יש לי שני אנטי-וירוסים.. תודה בכל מקרה. עופר