גם את השיר הבא כתבה בחורה !!1 רק תן לי ללטף את המגדל הלוהט הבער בי מדורה איך שאתה פולט השפרץ לי על הפנים אכול לי את התחתונים כבס אותי במיציך שאב אותי אליך אתה הכי טוב - אתה שומע? לא סתם אתה NO מאה!
זה השיר הנכון שכתבה אגב, בחורה אחרת, ומה-זה שווה!!1 אני כה מאוהבת בך ובכל רמ"ח איברך הדומה לדרקון רב שרירים שזינק מבין שני משגרים וזהוב ישבנך שניגר כנהר אל תוך פי הנפער אין כמוך אתה הוא NO אלף אז הפעם עלי, זה בלי כסף!!
בואי והיי פרטנרית לתנוחה המיסיונרית אך אל נא תשכחי לטעת אצבעך אל פי טבעת והנה גמור תגמורי ברטולין שגרי שגורי יש עוד אלף מחכות לי אשכים רוצות למצוץ לי כי רק אני עושה לך איקים ונותן בלתי מספיקים
"אני והגרמנייה" מאת איטו אבירם. צחוק בצד, הייתי שבוע שעבר במינכן. נכנסתי למועדון, שתיתי לשוכרה, יצאתי והקאתי מלוא החופן על אדמת גרמנייה. עכשיו התוצאה היא גרמניה : שש מיליון, ישראל: אחת. בסוף עוד נשווה.
בת דודה שלה גרה שם. בהתחלה סירבתי לצאת מהאוטו - לא נלך כצאן לטבח וכאלה you know, אבל אז הבנתי שהאגזוז פולט פנימה. close one. עכשיו אחרי שחזרנו כל המשפחה שלה התכנסה לועידת חרום שכותרתה "איך התחמק לנו אחד". יהיו מסקנות אישיות.