NO1000

tomoshe

New member
משהו עם גיי ואסימון אולי. אנא עארפ.

אחרון ודי: אוזן ימין, אוזן שמאל, פות, חור תחת, פה, ואף. אם היו לך עוד חורים גם לשם הייתי נדחף.

DJ$upreme

New member
התעלמת מכך שאת השיר כתבה *בחורה*!!

גם את השיר הבא כתבה בחורה !!1 רק תן לי ללטף את המגדל הלוהט הבער בי מדורה איך שאתה פולט השפרץ לי על הפנים אכול לי את התחתונים כבס אותי במיציך שאב אותי אליך אתה הכי טוב - אתה שומע? לא סתם אתה NO מאה!

tomoshe

New member
טוב נו שיהיה בחורה

מעשה באחד שמו סופרים שנהג לסובב תקליטים כשעמד בעמדה הרבצתי עבודה ועכשיו יש לי איכס בפנים

TakTik

New member
עדיין לא הבנתי...

מי מכם הבחור ומי הבחורה? או שאתם מתחלפים לסרוגין?

DJ$upreme

New member
סליחה קוראים לו NO אלף

זה השיר הנכון שכתבה אגב, בחורה אחרת, ומה-זה שווה!!1 אני כה מאוהבת בך ובכל רמ"ח איברך הדומה לדרקון רב שרירים שזינק מבין שני משגרים וזהוב ישבנך שניגר כנהר אל תוך פי הנפער אין כמוך אתה הוא NO אלף אז הפעם עלי, זה בלי כסף!!

volatile

New member
זה דווקא היה די מצחיק

חוץ מהשורה האחרונה, לא משתלבת משהו.

DJ$upreme

New member
אוקיי אני גם יכול

בואי והיי פרטנרית לתנוחה המיסיונרית אך אל נא תשכחי לטעת אצבעך אל פי טבעת והנה גמור תגמורי ברטולין שגרי שגורי יש עוד אלף מחכות לי אשכים רוצות למצוץ לי כי רק אני עושה לך איקים ונותן בלתי מספיקים

tomoshe

New member
ואתה מדבר על גיי ואסימון??

אתה חולם על דולפינים?

TakTik

New member
כל כתביו של תומאס יצאו בעד כחודש

בספר "אני והגרמניה - סיפור במגפיים (בריות ושוט)" להורדה בITuns.

tomoshe

New member
אהבתי.

"אני והגרמנייה" מאת איטו אבירם. צחוק בצד, הייתי שבוע שעבר במינכן. נכנסתי למועדון, שתיתי לשוכרה, יצאתי והקאתי מלוא החופן על אדמת גרמנייה. עכשיו התוצאה היא גרמניה : שש מיליון, ישראל: אחת. בסוף עוד נשווה.

DJ$upreme

New member
לירון תאני ראיין את פיפטי סנט

בגרמניה, ואם לא די בכך, הוא הרבה לשאול עוברים ושבים איפה תחנת הרכבת הקרובה (לברגן בלזן ככל הנראה) אני חושב שישראל הרבה יותר מאחת כרגע.

tomoshe

New member
גם נסענו לדכאו

בת דודה שלה גרה שם. בהתחלה סירבתי לצאת מהאוטו - לא נלך כצאן לטבח וכאלה you know, אבל אז הבנתי שהאגזוז פולט פנימה. close one. עכשיו אחרי שחזרנו כל המשפחה שלה התכנסה לועידת חרום שכותרתה "איך התחמק לנו אחד". יהיו מסקנות אישיות.

TakTik

New member
השמועות אומרות שדוד פרנץ

ישלח לבונקר יחד עם המאהבת שלו... ואתה יודע מה המשמעות של זה.........

TakTik

New member
הקלפים אומרים לי -

זהירות מאנשים בשם יורגן...הם נוטים לפטפט אה כן, ויום שלישי הקרוב זה יום מעולה לקבלת החלטות הנוגעות בכסף, בעיקר עם מזל עקרב.

DJ$upreme

New member
התבוללות נעימה, אני פרשתי.

נשאיר אתכם עם הימור: האם חסיד ימחק או לא ימחק?

למעלה