ימחק + באן לקאפויה.
פ פאנתי חסיד New member 6/4/07 #50 לטו שורט יש שירים גסים יותר אבל לפחות יש לי סוף סוף הצדקה לחסום את פלג.
T TakTik New member 6/4/07 #23 הגזמת. כל שנה הם נותנים לנו 12 נק' באירווזיון... זה חייב להיות שווה משהו
T TakTik New member 6/4/07 #32 נו, אתה יודע... הדבר הזה שעובר דרך המועדון שלך בדרך להפוך לעד חובב ראגיי+עשבים שוטים......
D DJ$upreme New member 6/4/07 #36 אה, זה. פשוט לא זיהיתי את המילה הזו בהקשר של שורה שכתב פלג. אני אבדוק ואחזור אליך.
V volatile New member 6/4/07 #41 עזוב אותך אני עדיין מתחבט עם ה - DJ בתחילת הכינוי שלך. אני פשוט לא מזהה את המילה הזו בהקשר אליך.
T TakTik New member 6/4/07 #31 אתה מבולבל..זה ב4:43 שעון טימבקטו בהתחשב בהפרשי השעות בין ישראל לטימבקטו ובעובדה שעד לא שינו את שעון החורף שם לשעון הקיץ הייתי אומר שכרגע בטימבקטו כנראה נדבקים באיידס. או לפחות מפיצים.
אתה מבולבל..זה ב4:43 שעון טימבקטו בהתחשב בהפרשי השעות בין ישראל לטימבקטו ובעובדה שעד לא שינו את שעון החורף שם לשעון הקיץ הייתי אומר שכרגע בטימבקטו כנראה נדבקים באיידס. או לפחות מפיצים.
D DJ$upreme New member 6/4/07 #34 שטויות!! שמעתי שפתחו שם לפני כחודשיים aids-free mcdonald's ככה שלא הכל שחור ולבן, בחור.
V volatile New member 6/4/07 #42 זה תלוי אם אתה משתמש בקטשופ העגבניות חלו מאיידס ומתו, אז הרוטב הוא מתוצרת מקומית.
G Gershenman New member 6/4/07 #49 עזוב אותך הם עדיין לא הגיעו לקידמה שלנו. כלשהם יהיה שפיך של ערבי בפנים,שידברו איתי.