NO1000

NO1000

New member
מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה

מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה שבתותי אל מול בולבולך המתנועע י'בן זונה קוראים לי דנה לא שירן יעל או נועה חרמן שובב תזיז לכאן תתחת אני חמה רטובה ומאוד רותחת תושיט יד לצלחת הופ החזיה נפתחת שולח יד ממזמז לי תשדיים הנה יוצא השמוק בשתי ידיים שמלה מורמת תחתון יורד אוי איך שהזין שלך עומד גדול חזק ויציב נשק כזה אף אישה לא יעליב מתנועע קלות הדרקון הענק חדירה קלה וגופי נאנק מכאב הנאה ורגש עז פנימה והחוצה אט אט הוא זז אני גונחת צורחת ורגליים עוד פותחת ובישבני הענוג שמן ידו מורחת מלטף רכות ועולה לפטמות כולי רעדים כולי להבות ידעתי ריגושים חוויתי אהבות אך כזה אוצר בחיים לא קיבלתי עוד אורגזמה אחת והתבלבלתי נסחפתי לשיכרון חושים נכנסת על כזה דבר בחיים לא הייתי כועסת השפן הצטנן אחרי שלושה מספרים לעזאזל עם הזרג וחייו הקצרים חצי מעולפת בסוף המשגל והוא כבר מניע גלגל בדרך לטלפון להזמין לי מונית לכי שרמוטה היית בינונית כולי מתבאבת על זה הז פעמיים השפריץ הזבל על העין לא עוברות 10 דקות ואני במונית בדרך חזרה לסמטה אלמונית

NO1000

New member
רוצה בנות.. עוד בנות...

רוצה בנות העיקר שהם נותנות או כמו שאומרים בעברית מזדיינות ולא אכפת לי גם את האחותה להרים העיקר שלא ישמעו ההורים תכירי מיכל זה הכלי המיוחל שלום שרון הוא יציב כמו ארון מה? יעל?! אל תשאלי! הוא משתולל מה! גם רווית עזבי הוא עבה כמו חבית של חומר נפץ אם שהוא משתולל את שירן אתמול בילבל מה כמה? פעם פעמיים ובא לציון גואל את גאולה הוא גאל מיסורים בגלל מצות ומרורים מה למה?כי אמרו לו הסורים יורים לא יורי או רועי המחבל זוהי מאיה או ששוב אני מתבלבל כל כך הרבה בנות שבא לבכות מה איפה? בין הציצי לפות של ציפי וזהר ובר כמובן ואיך אפשר לשכוח הבת של טוביה החלבן רעות חרות נו ההיא עם הבגרות, המלאה שנראית כמו דולפין שמרוב שהיא שטוחה חושבים שיש לה פין או פות נו כזה שאי אפשר ללפוט למשש או להחזיק נו בקיצור הגדלה שם לא תזיק בא לא נתעסק בתפל אם היא כמו שירלי או בת-אל אני מפסיק להתפלל אני פשוט נופל מרוב יופי של חן? בת חן נו תפסיק להתחנחן גם את דניאל היית טוחן היא אחת טחונה עם תכונה שכולם אוהבים יש לה כוס לעוס יותר ממסטיק וגומיגם היא מאלה שהיו עם כל העם עליה נאמר: הרי את מקודשת מכמו הכותל לכולם וכמו מכה ואל אקצא פשוט לכל העולם לי ולמשק ולכל מי שיש לו חשק במקל בסרגל ובמה שבא ליד אבל די בלאק עם אלעד! מה למה? הוא גמד מאוד לא נחמד ובטל לא סימפטי ביקשתי את אסתי הוא קרא לאתי זה לא אתי ובכלל לא נעים מבטי נו הבת של השכנים שעיתון לא קונים עם הבנים המאוננים עם הפרצוף עם הפנים.נדייק מגעילים כמו פיצה נו אז מה קורה עם ניצה שהשריצה והשפריצה ליובל על הפרצוף. מה למה? הבן זונה חצוף באמצע קורא לה צוף אני ציפיתי שהכפה שם תעוף ותזרוק אותו לאלף ארוחות או רוחות או לפחות קיבינימט שמוק שכזה אצלי היה מחוק באוטומט אל אחת חמת וכמת יוליה זוכרת איך מהר היא גומרת ותיד ממהרת וואי כמה היא חופרת ושואלת אלף שאלות יש לה מזל וברכה התאומות הבתולות אחרת מזמן כבר הייתי מכניס את הזין לפה שהרבה אותי הכעיס הרגיז יותר נכון הרתיח לא כמו אמבטיה יותר מדיוק מדיח אם נגיד בדי סימפטיה לא יותר מבתיה שלא נאמר איך הכוס מריח אורית ודורית ואילנה אביטל הברונטית החמה עם השיער המתולתל אני כבר מבולבל מרב בנות ומה הכי חשוב הם לא זונות הם רק זורמות נאמר נותנות לכולם מתנות בדמוי אהבה כמו כדור פורח מרב כאבי ביצים את הז' עוד מעט מורח בורח ממש מכולן זוהי ישראל הבית זונות של העולם

NO1000

New member
תפילת הדרך (לפרחות=ברך)

יה רצון מלפניך שאף גבר לא יקרא לי פריחה ותצעידנו למכונית ותכניסו למועדון החממה ונגיע בתום הערב למחוז חפצינו - האורגזמה ותצילנו מכף ידם של הערסים והחננות שמריירים ריר המגעילים ותתננו בברמנים ודי-ג'יים עשירים גבוהים לבושים במעילים ואל תפגישנו בכל מיני כוסיות עם מיני ומכנסי דפוק אותי ושאף כונפה לא תתלבש כתאומה לאחותי ביום הולדתי שתעלה את חמתי ושנשא שם וברכה (וואוו איזה פצצה,כוסית,פרגית,) בכל מוציאי חן לבנו ושישמעו לקול חרמנותינו הם וכל חפצי לבנו בעינים ולא ביעני גברברים שמפנטזים עלינו (איכס' מגעיל ת'מעיל) ברוך אתה השמוק שפותח בתולה! השווים לפרחות הבתולות לחרמנים!

TakTik

New member
שמעת סופרים? יש לך סיכוי

"ותתננו בברמנים ודי-ג'יים עשירים גבוהים לבושים במעילים" כל עד תלבש מעיל.... ותרוויח כסף...

NO1000

New member
הם נראים כמו...

סאבא-על מינימל והמקל (התימני) או כמו שורטי ופיגי

Da Judge

New member
יש לי אחת יותר טובה.

"את שרמוטה מזדיינת כל היום את רק נותנת כל הזמן אוכלת בולבול מקבלת מזה סוטול"

tomoshe

New member
גמני גמני גמני יכול!!!

איך שאת יודעת לעשת לי כה נעים עם ידייך המלטפות את שקיק האשכים פיך חושף את צחור שינייך ושפתייך שואבות כנקר אשר על עץ מעלה מטה, עוד ועוד כך חולפות דקות מספר ומה טוב לי מה נעים מצטער שלא הודעתי מקווה שזה טעים

tomoshe

New member
אי אפשר לאבד משהו שאין

אבל רק בשבילך, ולמען שלום בית, הנה עוד אחד: על כיסא קטן אחד בצבע ורוד, אני התחלתי בישיבה, את נהגת לעמוד אני מפשיל מכנס, ומרים לך חצאית את מתיישבת עליי - עם הפנים לאדנית שנינו זזים בטירוף, בתשוקה כל העניין יסתיים בעוד דקה את צועקת וגונחת מתכווצת ונמתחת אני מזיע בחור תחת עוד מעט תבוא מקלחת הנה תיכף זה נגמר הופס...כסא ורוד נשבר

למעלה