no western turists in Yunnan.....

xfwind

New member
no western turists in Yunnan.....

result of floods, new visa policy, earth quake etc.....

s hila

New member
אה?!

מחוז יונאן סגור למטיילים? יש לי טיסה לסין בתחילת אוקטובר..שכוללת טיול ביונאן,וגם קצת בסצ'ואן. לבטל?!

happydog23

New member
אני לא חושב שהוא התכוון שהאזור סגור למטיילים,

אלא פשוט שאין שם תיירים כרגע.

s hila

New member
אוקי..

סליחה על הפאניקה. והרעידות אדמה? גרמו נזק רציני בדאלי,ליגיאנג,צ'נגדו,חואנגלונג וכו'? או שאתם מעריכים שלא תהיה בעיה לטייל שם עוד 3חודשים?

GnomeBubble

New member
לא שהייתי שם

אבל לפי הידע הדל שיש לי בסייסמולוגיה, ובעיקר בגיאוגרפיה ליונאן שלום. בחדשות אחרות, רעידת האדמה שהיתה בטורקיה לפני כמה שנים טובות השאירה את ירושלים בריאה ושלמה. לפחות עד כמה שאני זוכר...
אני מאמין שהרגישו לא רע את רעידת האדמה ביונאן, אבל זה רחוק מדי ממרכז הרעידה כדי שיגרם נזק (לפי הסטטיקות הרשמיות מת ביונאן אדם אחד מהרעידה). ובכל זאת הפניקה עושה את שלה.

renjintso

New member
עד כמה שאני יודעת מדיווחי חברים

לא נגרם שום נזק בדאלי או בליג'יאנג והרעידה בקושי הורגשה שם.

s hila

New member
כביש הגישה לפארק גוזייגו נהרס

ממה שהבנתי. מישהו יודע אם נגרם נזק לפארק? או שאין בעיה להגיע לשם בטיסה מצ'נגדו?

guanyin

New member
המורה שלי אמרה שגם הפארק נהרס

אבל אני לא יודעת עד כמה היא מקור אמין

GnomeBubble

New member
הפארק נהרס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

טוב, אני מניח שהיא התכוונה אולי לזה שהכבישים ואולי גם חלק מהמבנים בפארק נהרסו, אבל אני לא מאמין שהאגמים עצמם התמוטטו בעקבות הרעידה.
ובאשר לכל נקודות הצילום המכוערות שהתפרקו (אם הן התפרקו) - אולי זה רק לטובה...

guanyin

New member
הן היו יפות!

אם רק לא היו בהן סינים... איזה סיבה יש שהאגמים לא יהרסו? אני לא טוענת שהם ~כן~ נהרסו, אבל רעידת אדמה בכזה סדר גודל, שיצרה הרים ואגמים חדשים יכולה גם להרוס אגמים ישנים. לא?

s hila

New member
לא נראה לי שאגמים יתמוטטו בגלל רעידת אדמה

אבל שבילים אולי נחסמו ונהרסו = אי אפשר לטייל בתוך הפארק?

bizhar

New member
עכשיו את כבר יודעת

עד כמה המורה שלך מקור אמין:) ממה שידוע לי לפארק שלום. ואם היו נופלים עוד כמה עצים למים, מישהו היה מרגיש?:)

guanyin

New member
ניצן צודק!

רואים את כל העצים שנפלו למים בעשרות השנים האחרונות! ד"א - נדהמתי לגלות, שגם בים האגאי (שהוא חלק מהים התיכון) יש ראות כמו בשמורה. פשוט מדהים... לעומת זאת, סינים מעולם לא נחשבו בעיני כמקור מידע אמין במיוחד...

bizhar

New member
שניכם טועים!!../images/Emo46.gif

דווקא משום כך שישנם במים עצים, מי שם לב לעוד כמה? :) דרך אגב, מקימי הפארק השאירו את העצים במכוון וזה יפה. אחד הפארקים היפים שראיתי מעודי, אם לא היפה מכולם.

xfwind

New member
../images/Emo45.gif

only Chinese turists no so many wether in Dali is lovely, today starts raining - light rain. Been to the mountain with the cable car and it was quite empty, very few chinees turists.

למעלה