אבל לפי הידע הדל שיש לי בסייסמולוגיה, ובעיקר בגיאוגרפיה ליונאן שלום. בחדשות אחרות, רעידת האדמה שהיתה בטורקיה לפני כמה שנים טובות השאירה את ירושלים בריאה ושלמה. לפחות עד כמה שאני זוכר...
אני מאמין שהרגישו לא רע את רעידת האדמה ביונאן, אבל זה רחוק מדי ממרכז הרעידה כדי שיגרם נזק (לפי הסטטיקות הרשמיות מת ביונאן אדם אחד מהרעידה). ובכל זאת הפניקה עושה את שלה.
אם רק לא היו בהן סינים... איזה סיבה יש שהאגמים לא יהרסו? אני לא טוענת שהם ~כן~ נהרסו, אבל רעידת אדמה בכזה סדר גודל, שיצרה הרים ואגמים חדשים יכולה גם להרוס אגמים ישנים. לא?
רואים את כל העצים שנפלו למים בעשרות השנים האחרונות! ד"א - נדהמתי לגלות, שגם בים האגאי (שהוא חלק מהים התיכון) יש ראות כמו בשמורה. פשוט מדהים... לעומת זאת, סינים מעולם לא נחשבו בעיני כמקור מידע אמין במיוחד...
דווקא משום כך שישנם במים עצים, מי שם לב לעוד כמה? דרך אגב, מקימי הפארק השאירו את העצים במכוון וזה יפה. אחד הפארקים היפים שראיתי מעודי, אם לא היפה מכולם.
only Chinese turists no so many wether in Dali is lovely, today starts raining - light rain. Been to the mountain with the cable car and it was quite empty, very few chinees turists.