No Remorse והשיר חושך?

סינטטית

New member
הם לא העתיקו

"זה לא שאני מעלילה עליהם..." את כאילו באה וקובעת עובדה, וזה ממש לא נכון. תחדדי את השמיעה שלך קצת. אולי זה מזכיר, אבל לא מועתק. וגם זה בקושי.

סינטטית

New member
אהמ.כן?

ולי נראה פתאטי לבוא לפורום של להקה ולרשום דבר כזה. זה ידוע מראש מה יהיו התגובות... אבל אם זה מה שעושה לך טוב, בכיף שלך.. חח

שלומיתת

New member
אני אסביר לך למה.

כי היתה לנו תקופה שכל יום נכנסו אנשים שהציקו שסינרגיה מעתיקים. וזה כבר נמאס. אנחנו אוהבים את המוזיקה הזאת,אנחנו בוטחים בסינרגיה שהמוזיקה היא אישית שלהם והיא מקורית. אין לנו כבר כוח לענות לכל בנאדם שנכנס לכאן לפורום ושוב שואל את אותן שאלות,שלא תמיד באות בצורה חיובית במיוחד.

אני מבינה שזה מעצבן

אבל אם אני משמיעה לך שניה את השיר של מטאליקה שנכתב לפני איזה 15 שנה ומשמיעה לך את השיר חושך של סינרגיה את עדיין תגידי שאת בוטחת בסינרגיה שהמוזיקה שלהם היא מקורית.? טוב יאללה תעשו מה שבא לכם ביי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהיא מקורית!

אולי זה רק נשמע לך אותו דבר..

שלומיתת

New member
שמעתי את זה כבר.

ואני לא אשקר,זה באמת דומה. אבל אני עדיין בוטחת בסינרגיה שהם לא ישבו והעתיקו אחד לאחד את השיר.

GiLi73

New member
לא דומה../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo88.gif../images/Emo11.gif

דורה17

New member
אמרו כבר ואני אגיד שוב...

לילה טוב לך ליאור. סתם לא באמת..אני שמעתי את זה עכשיו.. יש דימיון. מודה. אבל זה ממש ממש לא מועתק. תחשבי מה שבא לך. יומנעים=]

דורה17

New member
אני שמעתי שיר שההתחלה שלו ממש מזכירה את

סינרגיה והלהקה הזאת מחו"ל והיא קמה אחרי סינרגיה... זה אומר שהם העתיקו מסינרגיה? ממ.. לא ממש...

חחחח זה אותו הדבר ...

אפילו לא דומה,זה פשוט זה... או שלסינרגיה יש טלפתיה עם קירק או שהם פשוט הוציאו את הטאבים של זה מאיזה אתר ומכרו לכם דיסק...

סינטטית

New member
לילה טוב לך ליאור.

אותי זה מצחיק.

למעלה