No Remorse והשיר חושך?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifעכשיו שמעתי את שני השירים..

ונכון, מודה, זה קצת דומה.. אבל אני לא מאמינה שהם העתיקו את זה!! מי שרוצה: http://www.youtube.com/watch?v=HZdsoEQ6Fx0 חושך של סינרגיה http://www.youtube.com/watch?v=mFW42a4v4GE No remorse של Metallica

סינטטית

New member
אף אחד פה לא מחפש "הסבר מדעי"

סינרגיה עושים מוזיקה, אנחנו אוהבים, נהנים ממנה. וזהו. עזבו אותנו בשקט. אתם לא חייבים לאהוב אבל חלאס להיות מציקים!

אני אנסח את זה מחדש

סינרגיה ממחזרים מוזיקה אתם אוהבים נהנים ממנה והם מרוויחים כסף גם עליכם וגם על מטאליקה(לא שחסר להם כסף) ואני בכלל לא יוצאת נגד הגניבה החומרית שמוערכת בכסף אלא כנגד העובדה שמוזיקאים שעוסקים באומנות מרשים לעצמם לעשות את זה

שלומיתת

New member
שוב,אין לך מה לבוא אלינו בטענות.

אם את כ"כ נגד התופעה הזאת,דברי עם סינרגיה,לא איתנו.

שלומיתת

New member
אני חושבת שהם רגילים../images/Emo122.gif

והחפירות שלה פה לא יתנו כלום,לא לה ולא לנו..

סינטטית

New member
אבל אנחנו לא חושבים שהם ממחזרים

ואנחנו לא חושבים שזה מועתק. זה ההבדל בין הטענה שלך לבין מה שאנחנו אוהבים ונהנים ממנו... זה אמנם דומה, אבל זה שיר אחד, והוא רק מזכיר יש הרבה שירים שמזכירים אחד את השני אבל מפה עד להגיד שזו העתקה זה סתם הגזמה וניפוח של העניין.

דורה17

New member
יש באתר שלהם רשימה של כל

הלהקות שהם הושפעו מהם אז יכול להיות שהם שמעו פתיחות של שירים לקחו אותם ושינו אותם.. יכול להיות שזה מזכיר וזה אבל זאת לא העתקה.. כי אם זה היה העתקה זה היה נשמע בול אותו דבר עובדה שזה לא... כבר אמרתי מקודם.. שמעתי שיר של להקה שקמה אחרי סינרגיה והפתיחה שלהם די מזכירה פתיחה של שיר של סינרגיה (רק שזה קצת יותר מהיר) אז יכול להיות שיש כאן העתקה? למרות שאותה להקה לא מכירה את סינרגיה בכלל? פסדר הבנו הפנמנו שזה מזכיר וזה מועתק והכל סבבה... אפשר לסגור ת'נושא?

שלומיתת

New member
יודעת מה?יש לי רעיון

אם את כ"כ מתעניינת ב'תופעת ההעתקה של סינרגיה',במקום ללכת ולהתלונן פה,תשלחי הודעה לסינרגיה עם שתי הגרסאות ותשאלי אותם. יש לי הרגשה שיהיו להם תשובות בשבילך. כאן אין לך מה לעשות יותר.

KNS

New member
האמת...

יש הרבה שירים שנבנים על אותו סולם...וזה כולל גם אקורדים דומים. וזה מה שגורם לשירים להישמע אותו דבר (עם שינויים קלים). לא צריך להיות מומחה גדול לגיטרה או לנגינה כדי לדעת את זה. אם הם היו מעתיקים, את לא חושבת שכל העולם ואחותו כבר היו תובעים אותם מזמן? הרבה דברים כאלה גם קרו חוץ מלסינרגיה (גם לצ'ילי פפרז, חפשי במאגרי ההיסטוריה). אז לבוא ולהגיד שזו העתקה זה קצת מאשים, לא צודק ולא נכון... במיוחד כשאת באה ואומרת שאת לא מאשימה אלא רק רוצה להבין למה זה קרה...

מיטלס1

New member
הוצאת לי את המילים מהפה....

בסה"כ שתי הלהקות מנגנות רוק אז הגיוני שיהיה דימיון כלשהו בין השירים במיוחד אם זאת להקה שהם מושפעים ממנה אבל מזה ועד להאשים אותם בגניבה והעתקה המרחק הוא עצום...!!!!

למעלה