No Fucking Straight Edge!

HotPants

New member
No Fucking Straight Edge!

X מישהו יכול להסביר לי ממש על הלהקה נופקס. כי אני שומע שירים שלהם אבל אני לא יודע ממש מיהם ומה הם... תודה מראש.

ALMIGHTY

New member
קודם כל, לאחת ולתמיד!

שמם הוא נואפקס (No-FX) ולא נופקס (Nofx) לפיכך כותבים את שמם ככה- NoFX. עכשיו כשהכול מובן, אפשר לכתוב נופקס, אם זה משפר את הרגשתך..

HotPants

New member
את זה אני ידעתי..

ובמקום לכועס.. אולי אתה יכול לענות לי על השאלה?

ALMIGHTY

New member
אוקיי אז ככה...

אני לגמרי לא בטוח במה שאני רושם... נואפקס הם פאנק-רוק פופ.(הרבה לא יסכימו). הם היוו השראה לבלינק ולכל מיליון הלהקות הפופ-פאנק שיש כרגע, אף להקה לא השפיעה בצורה כמוהם על הניו סקול פאנק (שוב, הרבה לא יסכימו). נואפקס (ההרכב העכשווי,לא יודע מי החליף בעבר את מי..) fat mike- זמר ובאסיסט el hefe- גיטרה סולו (כן?) erik melvin- גיטריסט erik משהו- מתופף

Eric Melvin

New member
המתופף הוא Eric Sandrine

שמשנה את שמו כל הופעה(אם אני לא טועה) אגב Fat mike וEric melvin הם יהודים ויש לNOFX דיסק ספליט עם RANCID! ואני ממליץ לך לשמוע את השירים שלהם מהאלבום של Ribbed!

ALMIGHTY

New member
ע-נ-ק!

הורדתי עכשיו את THE FASTEST LONGEST LINE ואיך הוא מחקה שם את אקסל רוז! נשפכתי מצחוק...אה וכמה MTV2 יכולים לשים את THE DATSUNS??!?!?

ככה אני רואה את זה

אז ככה, NOFX בעיני הם לא פופ פאנק בכלל, הם פאנק רוק טהור וגם השירי סקא-פאנק שלהם מצויינים. (ראה דיסק So Long And Thanks For All The Shoes) הם להקה מצויינת, שחוץ מהנפילה בליברל אנימיישן בתחילת דרכם הם לא הוציאו דיסק גרוע. למען האמת אחת השאלות הכי קשות שנשאלתי זה מה הדיסק הכי טוב שלהם. כולם מצויינים - תלוי באיזה מצברוח אתם. אחד המאפיינים שלהם היא הדבקות המדהימה שלהם בלא להתפרסם דרך התקשורת. היה מקרה שהראו את הקליפ Leave it alone באמ טי וי או ב VH1 וNOFX תבעו אותם כדי שלא יראו אותו שוב. אם תקראו את הספרונים (המשעשעים ביותר) בדיסקים שלהם תראו עוד הוכחה לסלידה שלהם מהתקשורת והמסחור. במשך כל שנים שהם קיימים (עשרים בערך), הם לא העלו את מחיר הדיסקים ודיסק של נואפקס בחנות דיסקים ממוצעת מוצע לכם ב 9.99 $ עוד עובדה ידועה: את השירים שלהם הם כותבים תחת השפעת WEED שירים מומלצים: All Outta Angst Monosyllabic Girl Dinosaurs will die Eat The Meek Freedom Like A Shopping Cart

HotPants

New member
תודה רבה!

איזה קטע עם ההתמסחרות.. אם הם לא רוצים להתפרסם כל כך אז איך מרוויחים כל כך הרבה כסף?

punktx

New member
עובדה שהם מרוויחים כסף גם בלי להיות

מוקרנים בMTV או להתראיין בכל חור.

eb182

New member
מהופעות,דיסקים, חולצות

הם כנראה הרחיבו את המעגל מעריצים שלהם יותר ויותר ועכשיו הם אחת הלהקות פאנק הכי גדולות

Fat mike

New member
NOFX

היא הלהקה הכי אהובה עלי!!! הדיסק הכי טוב שלהם הוא RIBBED משנת 1991. מעודד אותי לשמוע שיש פה אנשים שמבינים עליהם ואני מתאכזב לשמוע שיש אנשים אומרים שהם פופ פאנק... מילא לא לאהוב אותם למרות שגם את זה קשה להבין אבל גם לדבר שטויות. תשוו את גרין דיי ובלינק 182 לNOFX... פאנק רוק טהור. מישהו פה גם אוהב GUTTERMOUTH וAFI?

xero1

New member
GUTTERMOUTH!! ../images/Emo6.gif

קאנטרי פאנק רוק חמוד ומצחיק!! פשוט ענקיים!! AFI! הזמר אופרה שלהם פשוט גדול :) מנסה להיות כמו המיספיטס, אבל הם בהחלט כלים!

Fat mike

New member
אהה ושכחתי לכתוב...

השירים הכי טובים: The Moron Brothers The Malachi Crunch Green Corn Shower Days אלה מRIBBED.... יש גם את: Drugs are good Dinosaurs will die its my job to keep punk rock elite Drug free america Youre Bleeding Longest Line Pump up the valuum bob הוא גם חביב... אהה ומישהו שאל איזה החלפות היו: סטיב היה הגיטריססט שלהם(המוביל) עד 1991 ואחרי זה בא el hefe ששמו האמיתי הוא אהרון משהו...

OPERATi0N_iVY

New member
יש לי שאלה...

NOFX היו פעם סרייט אדג´ים, לא? ובקשרל-AFI, אני אוהב בעיקר את הדברים שהם הוציאו בהתחלה בהתחלה (BEHIND THE TIMES EP, DORK), וגם טיפה את SHUT YOUR MOUTH... זה לא רע, וחייבים לתת להם נקודות על זה שהם עשו קאברים ללהקטת כמו דאג נסטי, מיינור ת´רט, נגטיב אפרוץ´, מיספיטס... GUTTERMOUTH אני לא שומע כ"כ, אבל החומר הישן שלהם היה בסדר...

punktx

New member
AFI ו- Guttermouth

את AFI אני ממש אוהבת- מישהו יודע מה השם הזה אומר לעזאזל ? Guttermouth משעשעים אותי עד מאוד.

למעלה