No Fucking Straight Edge!

HotPants

New member
נופקס עדיין להקה?

הם התפקרו או שהם עדיין מקליטים דיסקים?

manic_subsidal

New member
חיים קיימים, ואפילו

FAT MIKE אמר שהם הקליטו עוד כמה שירים בזמן שהיו באולפן הקלטות לשירים של RANCID ושהשירים האילו יופיעו כנראה על הדסיק הבא שלהם והכל מופיע ב WWW.NOFXOFFICIALWEBSITE.COM אני ממליץ לקרא את ה HISTORY שם כי זה דיי משעשע. ושאלה אם נופקס תבעו את MTV2 וכל אילו שמציגים את LEAVE IT ALONE אז למה עדין משדרים את זה ? ( אני ראיתי לא מזמן) ועוד דבר אחד... איפה NOFX מפיצים ווידאוים? אם לא דרך הטלויזיה..., או במילים אחרות.. איפה אני יכול להשיג ?!

ALMIGHTY

New member
אם אני לא טועה...

הם הקליטו שיר חדש משהו עם זונות...בדיסק שלהם 45or 46 songs That Weren´t Good Enough To Go On Our Other Records

dansh

New member
pimps and hookers

ויש כתובת יותר נוחה, nofx.org, ועוד פעם, יש את הכל בדף קישורים החדש...

רק שתדעו...

AFI הם לא פאנק רוק טהור. יש להם בנוסף לזה גם גיוון של Goth דבר שהופך תמוסיקה שלהם להרבה יותר יפה! NoFX , Op IVY ו Rancid שולטים! אה ואם כבר אני רושם... מה אתם חושבים על Me First And The Gimme Gimmes? יש להם קאברים מעולים לדעתי... ומה על - The Exploited ו- Minor Threat?

punktx

New member
שולטים במה.

האיש הזה שמופיע כשכותבים תגובה מסיח את דעתי.

בלהלהלהלהלה NOFX בלהלהל

איך אפשר בכלל לשאול אם נופקס התפרקו? הם אחת מהלהקות הכי טובות הכי גדולות והכי משפיעות שיש, אז תכירו בקיומם נא לעשות שיעורי בית אנשים! וכן, גם אותי האיש הקטן מעצבן... וAFI ממש טובים אבל Guttermouth יותר :)

rodney

New member
הבחור מההודעה מתחת הזכיר לי!!!

תביא לי תדיסק ביום ראשון!

למעלה