Nikon או Canon

tommygirl75

New member
Nikon או Canon

אני צלמת חובבת. כרגע מצלמת ב- Minolta 505 Si ואני מתלבטת אם לקנות Canon EOS 300 או Nikon F50. הקנון חדשה, הניקון בת 10 בערך. תודה.

TAZ!

New member
למה שלא...

תלכי על המינולטה דיינקס 5? לדעתי היא טובה יותר משני הדגמים שהצעת. האם לא היית ביחסים טובים עם המינולטה הנוכחית שלך?

למה בכלל להחליף? מה חסר?

בעיקרון אני מסכים עם TAZ שמציע להשאר עם העדשות והציוד הנלוה, ולהשאר במשפחה. אבל את צריכה להסביר מה חסר שאת רוצה להחליף..

chipmany

New member
עדשות או פלאש טוב

אם את רוצה להוציא כסף על שיפור של מערכת הצילום שלך, תוסיפי עדשה טובה או פלאש חיצוני טוב למינולטה, ותקבלי הרבה יותר. המינולטה 505 בהחלט לא נופלת מאף אחת מהאופציות הללו, ומצד שני השווי שלה בשוק המשומשות נמוך, אז לא תוכלי למכור אותה תמורת סכום ראוי.

גידי@

New member
אזי הטסיפי מינולטה טובה יותר ,אין ט

עם ללכת על חברה אחרת .

chipmany

New member
על אחת כמה וכמה - תשארי עם מינולטה

את רוצה להחזיק שני גופים, 505 ועוד אחד, מה את מתכוונת לעשות עם שניים? אם את מתכוונת להסתובב עם שניהם בו זמנית כדי שיהיו לך גמישות וגיבוי, אז קחי גוף נוסף שמשתמש באותן עדשות ובאותם פלאשים, ואז תוכלי להחזיק מגוון גדול יותר של עדשות, בעלות מופחתת ובאיכות גבוהה יותר. למשל, על גוף אחד תחזיקי זום סטנדרטי 28-80, ועל השני עדשה יעודית איכותית יותר כמו prime של 50mm עם מפתח גדול (50mm f1.7 זו עדשה מעולה וזולה) או עדשת מקרו 100mm שהיא קצת יותר יקרה, או טלה, או מה שתרצי. עכשיו אם תרצי להחליף בין העדשות, כי בגוף אחד יש שקופיות ובשני נגטיב למשל, אין שום בעיה. גם אם את מתכוונת להזיק שתי מערכות נפרדות, אחת לך ואחת למישהו אחר, זה מאד נח כשאפשר לשתף עדשות, פלאשים, כבל משחרר ועוד ציוד במשותףלשתי המערכות. לדעתי, קני Dynax5 שעולה על הניקון בהכל ועל הקנון בנקודות (לדעתי), במיוחד כי את כבר מכירה מינולטה. קני גוף בנפרד ועדשה איכותית בנפרד (כי עדשות הקיט בכל המערכות הן די בינוניות מינוס). עם התקציב מאפשר, לכי על Dynax7 ואז כבר יש לך באמת חבילה מעולה.

CANON 300V הדגם העדכני

המינולטה דימאג' 5 עדיפה על ה505 (יש בה שלט\אופציה לכזה,למשל). הניקון 50 הוא דגם מאוד מוגבל,גם ה55.אם כבר אז עדיפה הניקון F65 והכח עדכני הוא הניקון F75 .עדשת הקיט של ניקון טובה.של קנון &^%.

arnond

New member
Dimage או Dynax ???

פליטת מקלדת ????

arnond

New member
אם כבר נוגעים בדיגיטליות

אז עוד מעט (חודשים ספורים ?) תגיע ה Digital Dynax 7 ממינולטה. מעניין מאוד איך היא תהיה.

גידי@

New member
היתה כבר דוגמית ב PMA נראה

מתי תופיע . אני אישית נשאר בכל מקרה עם ניקון לאור הציוד המושקע שלי. אם כי היה שלב בטרם D70 יצאה היה פיתוי גדול ללכת על 300D אבל איכשהו לא הסתדר ואז הופיע לשמחתי ה D70.

arnond

New member
כשעוד היתה לי Dimage 5

פינטזתי על DSLR של מינולטה. מכיוון שה D70 עוד לא היתה בזמנו, ועל ה 300D לא בא לי, הלכתי על D60 משומשת בת שנה בערך. דומה מאוד מאוד ל 10D ובמחיר קרוב ל 300D. ואני לא מצטער לרגע.

למעלה