לא ממש, ווית'ין טמפטיישן להקה גרועה ממש לדעתי.
S Shusho New member 17/7/07 #47 בכלליות זה נכון אבל מבחינת אפיקה הם לא הביאו כמעט חידושים וזה היה די מאכזב...
C Cry For The Moon New member 18/7/07 #54 עדיף מאשר שישנו את הסגנון שלהם ואני לא ממש רואה שהם נתקעו באותם הדברים הם פשוט טובים ולא איכפת לי מזה ממש P:
עדיף מאשר שישנו את הסגנון שלהם ואני לא ממש רואה שהם נתקעו באותם הדברים הם פשוט טובים ולא איכפת לי מזה ממש P:
A Amir Noy New member 18/7/07 #61 יש את Sonic Syndicate - Only Inhuman../images/Emo47.gif אחלה להקה מומלץ לחובבי דת' מלודי
A Amir Noy New member 18/7/07 #63 יש לי את הדיסק שלהם על הmp3,בואו למפגש../images/Emo9.gif זה באמת דיסק מעולה אבל בכל זאת תבואו למפגש
B blacknwhite New member 18/7/07 #64 חחחח אתה ממש מצחיק, אתה יודע?../images/Emo6.gif ואני באה בואובואובואו!
T TheImpactBoy New member 17/7/07 #37 החדש של אפיקה באמת טוב! שומעים שהם לא מושפעים מכל להקות המטאל שמתחילות לההרס. סימון נשמעת מעולה.
B BrowN EyeD GirL1 New member 16/7/07 #25 תודה! זה נשמע ממש טוב!!!שיר מצוין!(אז מה אם אני אומרת את זה אחרי שמיעה ראשונה בלבד ) מרקו ואנט נשמעת מעולה!
תודה! זה נשמע ממש טוב!!!שיר מצוין!(אז מה אם אני אומרת את זה אחרי שמיעה ראשונה בלבד ) מרקו ואנט נשמעת מעולה!
B blacknwhite New member 16/7/07 #29 טוב, מי מביא לי ליריקס?../images/Emo9.gif *מסרמסר* בכ"מ, שיר מגניב^^ יהיה אלבום מעולה!D:
C Cry For The Moon New member 17/7/07 #39 פאק! עכשיו אני שומעת דה פואט....והקטע של הלחישות ממשששש אבל ממששש מצמרר!!!