Nightwish Bye Bye Beautiful

phoenix2000

New member
Nightwish Bye Bye Beautiful

מצאתי את זה באינטרנט. עדיין עם השדר המעצבן הזה שקוטע את השיר. הנה בכל אופן: http://www.divshare.com/download/1254340-c53 מה דעתכם. לא יודע אם פרסמו את זה פה כבר. רק חזרתי מהצבא כך שאני לא ממש מעודכן בנוגע למה שקורה פה.

LadySilkworm

New member
הייי! מגניב!

לא פירסמו את זה עדיין פה.. תודה... בכל מקרה לפני הליריקס שקראתי מהשיר, מהקישורים שענבר הביאה פה, זה נשמע לי יותר bye bye beautiful tarja

phoenix2000

New member
בסקין הליריקס של מדיה פלייר יש את המילים

זה כמעט ברור שהם שרים על טאריה. השדר רדיו הזה מעצבן אותי. מעניין אם אפשר למצוא את זה איפשהו בלי השדר הזה. בכל אופן, שיר טוב אבל יותר מידי קיצ'י לטעמי. אהבתי אותו כבר מהשמיעה הראשונה ולכן אני משער שעוד כמה פעמים אני כבר אתחיל להקיא ממנו.

phoenix2000

New member
לינק ל2 שירים

http://www.youtube.com/watch?v=qPEdev6gpPk יש פה את Bye Bye Beautiful ואת candence Of Her Last Breath בתקווה שלא יורידו את זה.

LadySilkworm

New member
אממ אני שומעת פה עם ווינאמפ

אבל אני אחפש בגוגל.. נראה. אם אתה יכול איכשהו להעביר אותו למסמך טקסט ולשלוח לי אני אשמח P: בכל מקרה גם אני אהבתי אותו בשמיעה ראשונה, אבל אני אשמע אותו עוד כמה פעמים כדי להחליט לגמרי. אבל היי, מרקו שר הרבה. :)

LadySilkworm

New member
והנה מויקיפדיה:

Bye Bye Beautiful" is written by Tuomas Holopainen about the band's prior vocalist, Tarja Turunen לינק. וחוצמזה כתוב שזה הולך להיות הסינגל השלישי. אחרי amaranth. זהו, סיימתי להציף את עצמי.

phoenix2000

New member
כן, קראתי את זה לפני שבוע

אבל גם עכשיו כשאני רואה את המילים של השיר אז זה די ברור

LadySilkworm

New member
נכון..

וחוצמזה אחרי שראיתי את הליריקס אני מסכימה שהשיר קצת קיטשי. P: Bye bye beautiful! Bye! Bye! Bye!! ?!!? מזה אמור להביע? :p זה ישר הזכיר לי שיר של אנ סינק S:

blacknwhite

New member
יש מצב שאת שולחת לי במסר את הליריקס?../images/Emo9.gif

אני פריקית של ליריקס, לא יעזור כלום
(מזל שזה לא רשמי, אחרת עוד הייתי מנתחת את זה
)

לא נכון../images/Emo12.gif מה שכן נכון זה שזה שיר של שניהם,

שניהם מתאימים לזה ממש, ולשם שינוי יש שם גם אחלה לחן, יש בעייה אחת. מה דפוק באמפו??? הוא לא שומע מה קרה לגיטרה שלו??

LadySilkworm

New member
מה קרה לגיטרה? O:

כאילו.. היא נשמעת לי בסדר. מצד שני אני לא מנגנת בכלל....ממ.. חוצמזה אפשר גם להאשים את תומאס שהלחין את השיר P:

למעלה