Nights like this witches are abroad

רמץ

New member
Nights like this witches are abroad

אחח... אין כמו סופות ברד וברקים ברקע של משחק תפקידים... מהו הזמן ביום/בשנה שבו אתם הכי אוהבים לשחק?

l o s t

New member
רעמים וברד זה קקה ...

אני חולה ואני לא יודע אם אני יוכל להשתתף ...

Gilgam69

New member
קלעת בול למזג אויר הטוב ביותר

לשחק בו לטעמי. מבחינת זמן ביום... אני חושב שאם מזג אויר כזה הכי כיף לשחק במהלך היום. בלעדיו יותר נחמד בערב/לילה (ואפילו עד 6 בבוקר אם משחקים Exalted!!! יחי המעגל ומוות לכל ה-Abyssalים למיניהם!!!)

snift

New member
יש דבר אחד יותר טוב.

השלג על העצים הנשקפים ברגע זה מחלונות ביתי, ואני יושב עם חברי לייד תנור הגז..

Tanath

New member
../images/Emo3.gif

נראה לי שיש דבר שהוא אפילו יותר טוב מזה, אבל יכול להיות שאני סתם קטנונית. A balanced diet is a cookie in each hand

backdoorslam

New member
מה איתך? אין דבר כזה!

אל תשכחי שהדרך אל האושר, כשייט סירה על ים גועש - תמיד תיהיה נפילה לאחר נקודת שיא, אורגזמה. Backdoorslam - האדם ודרכיו הרוחניות.

Gilgam69

New member
בזמני כאלה זה הכי מרגיז ש...

חברה שלי נמצאת בהונגריה...

backdoorslam

New member
הכל יתבהר מחר

שלום רמץ. אני יבהיר מחר את הכל לגבי הסירות, פשוט כבר אחרי 2 ואני חושש למעוד בדבריי. חוק החמש, רחמן ככל שיהיה, לא וזר הרבה בסופו של דבר.

backdoorslam

New member
מה הקטע של הסירה - הסבר

דיברנו על אושר כפונקציה של מזג-אוויר ושל שיחרור יצרים דחוקים. תחושת האושר משתנה בין אדם לאדם. האושר הוא יחסי ותחושה שלו נגרמת בעת עליה תלולה ב"מדד הסיפוק". סירה מטלטלת על גלים סוערים מציגה את הרגשת האושר בעלייתה, ואת הסבל בירידתה מעבר לפסגת הגל. לכן האדם נגוע ביכולת לגרום רוע וסבל, כמו גם ביכולת לגרום סיפוק ואושר.

רמץ

New member
אהההההה..........

אז דבר בעברית, בנאדם: פונקציית האושר היא הנגזרת המתמטית הישירה של פונקציית המצב. כאשר המצב בעליה - אנשים מאושרים. כאשר המצב בירידה - אנשים מדוכדכים. כך שאדם שאכל אתמול תפוח רקוב וקיבל היום שני תפוחים רקובים - מאושר. לעומתו אדם שאכל אתמול עוגת גבינה וקיבל היום שני תפוחים רקובים - מדוכדך. וזאת אע"פ שאנשים שהמדד האמיתי לגורלם של האנשים ואם עליהם לחוש ברי מזל או לא הוא האינטגרל המתמטי של פונקציית המצב.

Gilgam69

New member
תלוי מה אני אלמד

אם אלמד מה שאני רוצה, כלומר ארכיאולוגיה/אסטרונומיה אז אחזור בדיוק איתה. אבל אם אלמד מחשבים, מה שאני פחות רוצה אבל עדיין מעוניין, אז אחזור שנה אחריה... החלטות, החלטות.

Tanath

New member
שיט סירה על ים גועש

הוא דבר מדהים בפני עצמו, אבל אם תקרא את התגובה של גילגם, אולי תראה לאן אני חותרת.
Consider the lilies

backdoorslam

New member
אם תקראי את הודעתי שנית

תראי שהבנתי את כוונתך הראשונית ואף הוספתי עליה באלגוריה משל עצמי.

למעלה