לשחק בו לטעמי. מבחינת זמן ביום... אני חושב שאם מזג אויר כזה הכי כיף לשחק במהלך היום. בלעדיו יותר נחמד בערב/לילה (ואפילו עד 6 בבוקר אם משחקים Exalted!!! יחי המעגל ומוות לכל ה-Abyssalים למיניהם!!!)
דיברנו על אושר כפונקציה של מזג-אוויר ושל שיחרור יצרים דחוקים. תחושת האושר משתנה בין אדם לאדם. האושר הוא יחסי ותחושה שלו נגרמת בעת עליה תלולה ב"מדד הסיפוק". סירה מטלטלת על גלים סוערים מציגה את הרגשת האושר בעלייתה, ואת הסבל בירידתה מעבר לפסגת הגל. לכן האדם נגוע ביכולת לגרום רוע וסבל, כמו גם ביכולת לגרום סיפוק ואושר.
אז דבר בעברית, בנאדם: פונקציית האושר היא הנגזרת המתמטית הישירה של פונקציית המצב. כאשר המצב בעליה - אנשים מאושרים. כאשר המצב בירידה - אנשים מדוכדכים. כך שאדם שאכל אתמול תפוח רקוב וקיבל היום שני תפוחים רקובים - מאושר. לעומתו אדם שאכל אתמול עוגת גבינה וקיבל היום שני תפוחים רקובים - מדוכדך. וזאת אע"פ שאנשים שהמדד האמיתי לגורלם של האנשים ואם עליהם לחוש ברי מזל או לא הוא האינטגרל המתמטי של פונקציית המצב.
אם אלמד מה שאני רוצה, כלומר ארכיאולוגיה/אסטרונומיה אז אחזור בדיוק איתה. אבל אם אלמד מחשבים, מה שאני פחות רוצה אבל עדיין מעוניין, אז אחזור שנה אחריה... החלטות, החלטות.