Night Shift / Lionel richie

turrican

New member
Night Shift / Lionel richie

כיד המסורת הטובה שיר לשמונים + בוקר טוב . הנה אחד השירים ש-Tofit בטח תאהב כי היא מתה על לינל ריצ´י החתיך. השיר הוא של להקת הקומודור (על שם המחשב הנהדר מתחילת שנות ה-80??) השיר מהאלבום " NightShift " ב-1985 .
Nightshift Marvin, he was a friend of mine And he could sing a song, his heart in every line Marvin, sang of the joy and pain He opened up our minds, and I still can hear him say Aw talk to me so you can see what´s going on Say you will sing your songs forevermore (evermore) CHORUS: Gonna be some sweet sounds coming down on the nightshift I bet you´re singing proud, oh I bet you´ll pull a crowd Gonna be a long night, it´s gonna be all right on the nightshift Oh you found another home, I know you´re not alone on the nightshift Jackie (Jackie), hey whatcha doing now It seems like yesterday when we were working out Jackie (Jackie, oh) you set the world on fire You came and gifted us, your love it lifted us higher and higher Keep it up and we´ll be there at your side Oh say you will sing your songs forevermore (evermore) CHORUS Gonna miss your sweet voice that soulful voice on the nightshift We all remember you, oh the songs are coming through At the end of a long day it´s gonna be okay on the nightshift You found another home, I know you´re not alone on the nightshift​

turrican

New member
למה להיות גזען?

שיר עממי , שורשי ,חביב של חייברה נהדרים . מי בעד לגנוז את השיר ? אם יש יותר מ-3 חברים אני מוחק את השיר מהארכיון ומקשר לבוס ממו-טאון למחוק את המאסטר של השיר .

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למרות שראיתי שאת ב Night Shift היום עם בחורים לא פחות מוכשרים וסקסיים מליונל החתיך

alpha80

New member
ק-ו-מ-ו-ד-ו-ר-ס

ואין קשר למחשב כי הם היו קיימים עוד הרבה לפני שהמציאו אותו. מ 1971.

turrican

New member
אלפא - איזה רציני אתה היום??

אני יודע זה הייתה בדיחה על מחשב הקומודור 64\128.. למי היה חוץ ממני? קצת הומור ידידי היקר, במיוחד שדני רובס זומם קאמבק עם עמי פרנקל אני פשוט לא עומד בהתרגשות..

turrican

New member
חידון קצרצר מה הקשר למייקל ג´קסון?

מה הקשר בין ליונל ריצ´י למייקל ג´קסון מלבד שהם שניהם שחורים?.

dj80s

New member
וכמובן כמה תיקונים טכניים

ללהקה קראו הקומודורס והם הוציאו את השיר הזה ב-85 כשמר ריצ´י ההורס כבר עזב אותם מזמן ופרץ בקריירת סולו עם שירי איכות כמו "רוקדים על התקרה", "סיי יו סיי מי" (איזה גועל) וכמובן "אול נייט לונג", שמביא אותי לשאלת טריוויה עצבנית: באיזה ארוע ספורטיבי מרכזי הופיע מר קיטשי עם השיר הזה? בין הפותרים נכונה תוגרל פיאת אפרו אימתנית.

tofit

New member
אני אני אני

אולימפיאדת לוס אנג´לס 1984 מה אמרת שהפרס??

התשובה היא כמובן

פיליפ גלאס - הגדול מכולם (יש לי יותר מ- 50 דיסקים שלו, הפסקתי לספור מתישהו)

dj80s

New member
אינעלדינק

לא היית אמורה לדעת את זה. עכשיו אני צריך לארגן שער אפרו ממישהו. בעסה.

tofit

New member
לא יפה לקלל

טוב חברים אני נוטשת אחרי יום הזוי במיוחד... ודיג´י, יש לך משימה, אני חושבת שפאת אפרו תהלום אותי עד מאוד... משמרת נעימה לכולם

למעלה