Night Shift / Lionel richie

dj80s

New member
*וסית?! *וסית?!

הבייב הזאת מפזזת היום שלושת רבעי ערומה באיזה קליפ שכבר שכחתי את שמו. כמעט נשרפה לי הטלוויזיה. איך שהיא התפתחה (רוחנית, בטח רוחנית). כמו שרונית שחר אמרה בשירה הפלצני: "שלום לתמימות". ויש להוסיף: שלום ולא להתראות.

טל-יה

New member
לקומודורס

יש שני שירים יפים נוספים truly ו - sail on

dj80s

New member
ועוד כמה תיקונים טרחניים

א. השיר sail on הוא באמת מדהים אך שייך לסבנטיז, ל-79 ליתר דיוק, ולכן דינו מיתה. סתם. ב. i truly גם הוא שיר מקסים (בלי ציניות), אחד מהראשונים שאהבתי (טוב, הייתי פעם טיפוס רומנטי לפני שהחיספוס השתלט אצלי על כל חלקה טובה) ונקרא פשוט truly. זה לא שיר של הקומודורס אלא שיר סולו של ל. ריצ´י, אחד מהראשונים שלו אחרי שפרש מהלהקה. הוא יצא בסוף 82 וזכורתני שהצליח להגיע למקום ה-37 (מתוך 40) במצעד השבועי של מאזיני רשת ג´ אניני הטעם, לפני שהוטס מהמצעד אחרי איזה שבועיים גג. הייתי באבל חודש ושקלתי התאבדות או לפחות מכתבים נזעמים לבני דודקביץ´ האגדי - אבל טיפול נפשי מאסיבי ושיחות עם היועצת החינוכית עזרו לי לצאת מזה.

blixgirl

New member
בענין ליונל...../images/Emo98.gif

ליונל מופיע השבוע בטלןיזיה הבריטית כאורח של תוכנית Reality Show של ה BBC הוא אמור לשיר שיר עם צעירים המתחרים על קולות הקהל לזכיה בתהילה וחוזה הקלטות,וגם לתת להם קצת השראה ?.בדיוק קראתי את השרשור באתר והתוכנית איתו היתה לפני כמה דקות :) הנה האתר למי שרוצה לראות :) יש חלק של וידאו בחלק התחתון של באתר מצד ימין...ואפשר לראות את ליונל... http://www.bbc.co.uk/fameacademy מקווה שכולם בסדר...מת לי המחשב לפני יומיים בערב ורק עכשיו החזירו לי אותו לחיים (הידד!!!) דשים מסקוטלנד בליקסי

למעלה