Niggaz

RiRo

New member
נראה לי שזאת המדינה היחידה בעולם ..

שכל תרבות ההיפ הופ שלה מורכבת מ80% אשכנזים, 10 אחוז צפונבונים מגעילים (גלר גרש ואנוכי רשימה חלקית) ועוד 10% ספרדים נחותים כמוך אדם :) ואם אתה מביא מילה רעה אני בא עם סכין בילאבונג לבית הצפוני שלך בדרום זכרון או בכל חור נידח אחר :) ממני שייקה :)

Da Judge

New member
אחותך יא צפונאיש!!

אני חלק מה80% וגאה בזה!!! סכין של בילאבונג הא? וחס וחלילה שגם תיגע בידית... אתה יכול לקבל זיהום... בטח תעטוף אותו באיזה שטר של 200 שהוצאת מהנייר טואלט הא?

RiRo

New member
חחחחח אדם מישהי רשמה לי -

במסרים האישיים שאני גזען ושאני הורס את המדינה הזאת :( ובקשר לנייר טואלט אנחנו מנגבים עם 200 עם 100 אנחנו מנגבים תתחת שומע : krs1 - the bridge is over

Da Judge

New member
למי-שלא-רשמה-לך-את-ההודעה

את טועה, שי לא הורס את המדינה בגלל שהוא גזען, זה עוד פסדר... אבל זה שהוא צפונבון!!! זה כבר משו אחר!! הצפונבונים יובילו לחורבן של המדינה הזאת!!! ובקשר לנייר טואלט: מה ההבדל?!?

bboy tb

New member
בוא נחשוב...

זה כל מה שמראים להם באמ טי וי .... וזה מה שהם רואים.. אם אתה לא היית מכיר ראפ וכל מה שהיית יודע על זה זה מהטלויזיה שאיזה אדם שחור צועק כמו קופיף WHAT WHAT AHEAHEA MUTHAFUCKA!!! ולא דברים אינטיליגנטים במיוחד זה מה שגם אתה היית חושב... זה כמו שכל האנשים שצוחקים על אנשים ששומעים רוק וחושבים שכווולם שם מתלבשים בשחור זה בגלל שזה מה שמראים להם באמ טי וי... ככה זה... אמ טי וי בעולם העצוב של היום קובעים מה נכון ואיך נראה כל דבר....

לי זה דווקא לא קורה הרבה

כולם חושבים שאני ארס. אפאחד לא מאמין שאני "ראפר" עד שהוא רואה אותי שר איזה שיר והוא מתלהב מהקטע באנגלית... ומי שיודע שאני ראפר נותן לי כבוד בקטע הזה- כי אני לא מתלבש ראפר בצורה מוגזמת ולייצנית- שלדעתי (בלבד), זה לא יפה... חוצמזה- מישהו עכשיו יכול לדבר- עם איזה חבר שלי עושה לי פוזות- אני לא רואה אותו ממטר למה אח"כ הוא כמו כלב מבקש ממני "צרוב לי טופאק"...

עלי יורדים...

אבל בחביבות. אחרי שעליתי עם שיר שלי בבוקר כשרונות שנה שעברה, כולם קוראים לי ראפר... כצת בעסה כי היה לנו חרא של סאומד, ושמעו בקושי עשר מילים... טוב נו. בוף.

Da Judge

New member
כי אנשים פוחדים שתתפוצץ עליהם...

הבלהלבהלבהלבהלבה (וואי שנה לא כתבתי את זה :)

Grandmaster KC

New member
Yo Home boys

what´s going on my peps, all good? Repect to the B-T-Y and all my hood rats. It´s the black sting comin´ ya way. Call my name while i´ll give the word Don´t even talk cause that shit is absorad PEACE

למעלה