Niggaz

She Blinked Me

New member
Niggaz

sup niggaz ???? how you doin´ dwags? yo yo is nelly in d house RESPECT H to the izzo! Represent the hommies from the west coast WORD! LMAO

She Blinked Me

New member
רגע

יעני התכוונת שאני חיי בסרט? ואז יענו התקשרו מבלוקבסטר שאני אחזיר אותו? כי בלוקבסטר זה חנות שמשכירה סרטים? רגע אבל אוליי אני מנוי בענק הוידאו.... וואיי מצחיק....

da^Lord

New member
וואלה מזכיר לי תופעה

למה תמיד כשאני מזכיר איזה אומן היפ-הופ באזניי אדם שלא ממש אוהב/מתמצא בסגנון הזה, יש עושה תנועות של איזה THUG מהארלם, עושה YO YO , ו-V באצבעות (כי לא יודעים לעשות את ה W, או ה-E או כל הקומבינציות LA וכו´..).. האם זה מתוך תחושת עליונות והתנשאות? האם ככה ההיפ-הופ נראה בעיני הציבור "אנין הטעם" במוזיקה?

NO-BLESS

New member
פעם מישהו זיהה אותי הולך ברחוב

וצעק לכיוון שלי "היפ הופ- היפ הופ ילד"

Noodlephilia

New member
כן? ופעם מישהו זיהה אותי ברחוב

ואמר לי: היי מה קורה? אז עניתי לו: סבבה, מה איתך? והוא אמר: וואלה בסדר. מה אתה עושה עכשיו? ואני עניתי: אני בצבא. ואתה? והוא ענה: כן? גם אני. אז אמרתי לו: יופי. יאללה נדבר כבר, שמור על עצמך והוא ציחקק ואמר: גם אתה. ונפרדנו היה מרגש

Da Judge

New member
אררררררררררררג....

יו יו אדם יא ראפרררררררררר!!!!!!!!! אמינםםםםםםםם!!!!!!!!!!! עוד פעם אחת אני שומע את המשפט הזה אני לא יודע מה אני יעשה
ומה לעשות? בשביל רוב המדינה ראפ זה פשוט דיבורים מעל משהו שלא נחשב אפילו בעיניהם למוזיקה... אחחח אם הם רק היו יודעים...

or001

New member
או כמו הנחותים שרואים אותי עם

מגן-דוד ואומרים: "אההה... הנה סאבלימינל! מה קורה סאבלימינל"? ואז מתפקעים מצחוק.

micL

New member
חשבתי שרק לי זה קורה

אותו דבר אבל בעיקר עם טופאק שואלים אותי שאלות כמו: "למה אתה אוהב אותו, הוא מת לא"? "למה אתם חושבים שהוא חי"?

למעלה