Nick Stokes - Questions

עוד משהו... אז בעצם...

כל התשובות זה בלוף אחד גדול... כלום לא אמיתי. אין פלא "שהוא" לא ענה על כל דבר ששאלו אותו... וכל התשובות הם שקר וכזב !!! אוחחחח
זה בכלל לא יפה הקטע הזה.. בכלל בכלל בכלל בכלל....
פשוט שיקרתם לנו ומרחתם ואישלתם מעריצים... והאמת..אני רואה שאני לא היחידי שחשד איך יכול להיות שהוא באמת כאן.... הרבה דברים ניראו לי מההתחלה כלא הגיוניים. אוףףףף... איזה אכזבה יש לי ממכם !

trigotrigo

New member
הלו, הלו, לא לכעוס ../images/Emo3.gif

אמרנו שאנחנו מארחים את ניק! תקעתם אותנו עם שאלות שלא ידענו מה לענות :-S

מארחים את ניק?! נו באמת....

מה המריחה הזאת.. גרמתם לכולם לחשוב שזה השחקן באמת... אתם תיכננתם הכל שזה ככה ייראה ועכשיו אתם תגידו [ביעני] אירחנו את ניק לא את ג'ורג'.... נו באמת !!! על מי אתם עובדים ?!

hitchhiker218

New member
וואוו וואוו שניה!

זה מישחק שהוא ידוע בהמון פורומים בתפוז וקיוויתי שאנשים ידעו שזה משחק.... אני באמת מצטערת... זה לא שהתכוונתי להשלות אתכם או משהו כזה. בעע הייתה יל הרגשה שאחר כך כולם ישנאו אותי פה!! לא משנה

הדמר

New member
למטבע שני צדדים

קודם כל אפתח בהתנצלות על שרשור התגובה שלא במקום,פשוט אני עושה את מהפלאפון. לכל אלו שעצבנים עכשיו על איל ואביה:ברור שמכעיס שמפילים אתכם בפח אבל קחו את עכשיו בסבבה, הרי ממילא עלו פה חשדות שזה לא ג`ורג` אז כמו שכבר אמרתי תנו לכיף לנצח. ותחשבו שניה אם הייתם יודעים שזו אביה(או כל אחד שמשחק את ניק)הייתם שולחים שאלה?ככה היה שת``פ נפלא וראינו שאנחנו פורום גדול במלוא מובן המילה. אז בקיצור תנשמו שניה עמוק תחשבו שהיום היה הראשון באפריל, ופתחו בצחוק מתגלגל לא על חשבונכם(אם אתם לא רוצים) אלא על חשבון אביה שהיתה צריכה לענות כג`ורג` במקום כניק והיתה צריכה לכתוב באנגלית אמריקאית אבל כתבה באנגלית ישראלית. ‏

hitchhiker218

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!! תצחקו עלי חופשי!

על מה, כמה ואיך שבא לכם. אם זה יעשה לכם טוב ותרגישו פחות מרומים או משהו כזה, מבחינתי סבבה.... ואם אתם פותחים שירשור:"בואו נצחק על אביה והשגיאות שלה"-קחו אותי בחשבון!

Lee1392

New member
יהההה ידעתייייי!! אין מצב שניק באמת היהפה ../images/Emo6.gif

אביהההה XDDDDDDDDDD שובבה

trigotrigo

New member
הודעת הבהרה - Message of Clarification

האירוח היה של הדמות, ולא של השחקן. אין לייחס לאירוח שום התייחסות ספציפית לג'ורג' אידס בעצמו. תודה. The Questions and Answers session was for the character of Nick Stokes, and not for the actor, George Eads. The answers in this session have nothing to do with George Eads, and in no way are to be considered as his own.

Michal Scofield

New member
אם כבר אז כותבים "Disclaimer"

Disclaimer: A statement, document, or assertion that disclaims responsibility, affiliation, etc.; disavowal; denial.​

למעלה