Nick Stokes - Questions

Shexy Peanut

New member
גם הסמיילם ה-

"=]" שנראים לי קצת מוזרים לבחור בן 36.. חוץ מזה שעכשיו בניו יורק השעה היא שש בערב או משהו.. [לומר הוא בא לכאן בסביבות ארבע] מה אין לו עבודה או משהו?

Michal Scofield

New member
חוץ מזה... מה ה"סוד" בתמונה?

מארג' נישקה גם את וויליאם פטרסן, ורואים אותה הרבה עם גארי דורדן... זה ממש לא סוד.

הדמר

New member
עזוב, אם לא היתה תשובה זה הפך להיות

אין זמן או סוד וכו' ןעכשיו לך תתוכח עם זה.....

הדמר

New member
האמת היא שאני לא מבינה מילה באנגלית

או יותר נכון כמעט שום מילה אבל אני יודעת כמה דברים בסיסים: 1) משפט תמיד מתחיל באות גדולה 2) שם כנ"ל לכן למה שהוא יחתום את שמו עם אותיות קטנות 3) מישהו הזכיר בתגובה כי לא הגיוני שבן אדם בן 36 ישתמש בסמיילים, אז לגבי זה אני חולקת עליו אבל אני לא מבינה איך הוא ידע איפה נמצאים הסמיילים לתוכן הרי זה כתוב בעברית.

NickStokes

New member
hii Linor!

Thank you very much for the compliment... It's nice to hear you realy think that. well, being in the set is a very fun and comfortable because we love each other very much.. so i'ts like highschool=] very very fun... kisses.. George Eads

I want a picture too../images/Emo2.gif

its very small from personal reasons yes yes now i have to go i need to see project runway
its from the exciting i'm sorry

adida28

New member
Hi george!../images/Emo13.gif

First of all, I just wanted to say that it's realy nice of you to come here, it means a lot to us. And, you look very good:) Now, A few Qoestions: 1. Do you get the chance to watch the show? 2. Do Nick and Goerge have the some common features or they are a bit different? 3. How do you imagine yourself 5 years from now? Thanks a lot, again. Adi

NickStokes

New member
hii Adi!

thank you very much for the compliment.... 1.sometimes I do have the chance but barely ... 2. I said it to another memmber here but I'll say it again:we are very similar but very different in so many ways... 3.hoo... tough question... I dont know. Life is so unexpected so I can't tell you. and I can't tell to myself. kisses.. George Easd

bar167

New member
זהוו?! ננטשנו?? הוא הלךך?!?!?!?

והוא אפילו לא הספיק לענות על חצי מהשאלות!

trigotrigo

New member
Hosting Ended!

We all thank Nick Stokes, Crime Scene Investigator of Las vegas, for participating and answering our question.

טוב רגע עכשיו ברצינות....

זה באמת היה ניק? כאילו.... אמממ... מאיפה הוא ניכנס? איך הוא הסתדר כאן? הרי הכל בעברית, כולל תוכן של סמיילים, ומאיפה הוא יודע מה זה "הוספת תגובה" או "תגובה מהירה". ותיבת המסרים כולה עברית, איך הוא הסתדר... מה הולך כאן? זה באמת היה ניק או שהכל מתיחה? ואולי שמישהו ירים כפפה ויתרגם לנו הכל? כי אנחנו לא מבינים כלום. לא אני בכל אופן...

trigotrigo

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo13.gif

כידוע לכם, אמרנו שאנחנו מארחים את ניק, ולא את ג'ורג', אז הקשיתם קצת עם שאלות שמופנות לג'ורג' ולא לניק.. את ג'ורג' אידס, לדאבוני, לא הצלחנו למצוא, אבל hitchhiker218 התנדבה בחפץ לב לדבר בשם הדמות האהובה עליה
במהלך הקיץ יתאפשר לכל אחד מכם להתארח פה בפורום בשם הדמות האהובה עליכם, וכן, תשאלו את הדמות שאלות, והיא תענה
תודה על שיתוף הפעולה, הנהלת פורום CSI

די! אני ידעתי מההתחלה...

פשוט ידעתי, אני חשדתי ואני אפילו שאלתי אותך במסר פרטי אם זה נכון או לא !!!! אני חשדתי וידעתי שמשהו כאן לא הגיוני ולא בסדר! די! זה לא יפה מצידכם בכלל בכלל.. זה רמאות..אני לוקח את זה לא בטוב בכלל בכלל בכלל !!!!! זה לא יפה לעשות כזה דבר.... בעע עליכם!

למעלה