NGD! - PRS SE Santana

byrdparis

New member
NGD! - PRS SE Santana

טוב חברים, מחלת ה SE ממשיכה ואחרי שלמדנו על בשרנו מה הקוריאנים תחת שרביטו של
פול ריד סמית' יודעים לעשות.. החלטתי להמשיך את המסע ולרכוש לי אחת שהיא סוליד בודי.
להזכירכם יש לי את ה semi hollow בסדרה (קצת שונה ממה שמכרו ב ווילד גיטארס וידידיינו פה בפורום קנו לפני זמן קצר)
שלה גם החלפתי זוג האמבקרים שהם למעשה קלון של ה"הולידייור" של ברנקלס שנבנו על יאיר בחיפה.

הפעם הלכתי על זו שנחשבת ע"י PRS עצמם וכל האחרים שבחנו אי פעם את הסדרה הזו, ליהלום שבכתר.
הסיגנצ'ור של סנטנה.
זו גיטרה שבנויה מגוף וצוואר מסוליד מהגוני עם סוליד פליים מייפל טופ.
יש לה זוג האמבקרים מקוריים של PRS מסוג 245 שבהפתעה גמורה נשמעים מדהים ומחמיאים לגיטרה הזו מאד.
{חשבתי עוד לפני שהבאתי אותה הביתה עם מה להחליף את הסטוק, אבל אני כנראה אמתין עם זה קצת, אם בכלל}
הצוואר שמן ועבה יותר ממה שיש על ה semihollow שלי ומרגיש כמו גיבסון LP טובה ומאוזנת.
הפינגרבורד, הפרטים, מפתחות, אלקטורניקה, גשר, עץ, הגימור וכל השאר נראים ומרגישים TOP NOTCH אני פשוט לא מאמין שגיטרה ברמה כזו נמכרת במחיר "מצחיק" שכזה (כיום היא עולה בערץ קצת יותר מ 3,300 שקל, אך לפני כמה שבועות הייתה במבצע בווילד גיטארס בפחות..=מחיר חול+-= 600$~ )

הסאונד שלה פשוט מדהים, עם ססטיין שלא נגמר. היא נוחה בטירוף, מהירה ומשוחררת ביותר (טוב סקייל קצר, אקשין נמוך וסט אפ כמעט מושלם out side the box).
אני בהחלט מאוהב והיא ללא ספק הולכת לקבל לא מעט זמן מגבר.

הנה כמה תמונות בשביל HNGD.

רונסולD

New member
תתחדש!

נראית גיטרה מגניבה לאללה, אע"פ שאני לא מת על הפיניש שלה (מבחינת המראה)

שפירא86

New member
תתחדש! נראית מעולה!

(אחרי ההודעה שלך, מיד רצתי לאיביי לראות מחירים שם - לא זול כמו שהיית חושב, אא"כ מדובר על גיטרות בנות יותר מעשור, ואז אפשר להשיג בין 130 ל 400 דולר. לא ברורה לי האיכות דאז, כי הרבה עבר על ייצור במזרח ב 11 השנים האחרונות, ובעיקר על הQC שלהם. גיטרות חדשות עולות של בין 600 ל 730 דולר. בהחלט קיבלת מחיר טוב!)

byrdparis

New member
המחירים ללא ספק

לא רעים כאן בארץ שמדובר ב PRS דרך ווילד גיטארס ועל אחת כמה על סדרת ה SE הזו. (בעיקר בזמן ה"מבצע" שזה היה באמת "מחיר חטיפה!!")
הסנטנה נחשבת (אאל"ט) יחד עם ה SEMIHOLLOW ל"יקרות" יותר בסדרה (וכנראה גם למושקעות יותר על פי מה שניסיתי\ראיתי, למרות שכולן מרשימות עבור ה $$$) שאלו הפרשים של 100$~ לכאן ולכאן.
לגבי EBAY.. וואלה, לא חשבתי אפילו לבדוק שם הפעם
, אני מניח שאם הייתי צריך\רוצה להביא כזו גיטרה מחו"ל במצב חדש, היה עולה לי +- את אותו הסכום (וזאת כמובן מבלי לבדוק, לנגן ושיהיה לגיטרה אבא ואמא)

תודה.

מני.ת

New member
תתחדש ! הגיטרה יפהפיה.

והתמונות, תענוג. אהבתי את הצל של ראש הגיטרה על הקיר

byrdparis

New member
ככה זה שמצלמים

עם BS תאורה בסלון שמגיעה מכמה מקורות..

glad you liked it.

תודה איש.

למעלה