תודה.
אני לא תמיד יודע אם זה יתקבל בברכה כאן או לא, אבל נראה שחלקכם הגדול קרא
אז תודה ענקית.
לגבי הSL במיוזיק סנטר, היא כמעט בטוח הייתה אם היית בתקופה האחרונה, אולי פשוט פספסתם אותה. תכלס היא נראית די "פשוטה" יחסית לויג'ירים אחרות שתלויות שם.
אבל לא הכי פשוטה (אני חושב שהסיגנצ'ור של במבלפוט נראית הכי "פושטית" אך עם צוואר מדהים גם כן!, כדאי להכנס לנסות, למרות שיש שם 2-3 גיטרות שיפילו אותכם ויפתו אתכם לשדוד את הבנק הראשון שתראו).
כמו שכבר כתבתי בפוסטים הפותחים, SUHR היום היא אולי החברה הכי ידועה ברמות הללו.
שמה הולך לפניה וג'ון סור במקביל לכך שהוא מוכשר כשד, הוא גם איש שיווק מבריק וחייבים להזכיר גם את שירות הלקוחות שלהם שהוא פנומנאלי!
נאסוף את כל הפרמטרים הללו ונקבל חברה שמצליחה מאד, גם אם מחירי הגיטרות שלה- בספרה אחרת ממה שמוצאים בדרך כלל, בחנויות כלי הנגינה ברחבי העולם.
כל ההצלחה הזו מגיעה כמובן על גיטרות מעולות! על בנייה מטורפת, בחירת עצים מצויינת והקפדה גבוהה מאד על כל כלי וכלי..
אבל, אחרי כל זה, מסתבר שיש יותר טובים
.
לגבי Fibenare - אני פשוט לא מסוגל לעכל את הצורה שלהם, נראה שיש שם "אמירה" עיצובית כבדה מאד שלמי שזה מתאים, אני בטוח שיקבל גיטרה שעשויה היטב.
כמוהם, יש עוד המון בונים וחברות(אירופאיות בעיקר) שבונות כלים מדהימים, כמו MAYONEZ למשל ועוד לא מעט חברות שדווקא החברה שמחפשים 7 מיתרים ומעלה, מכירים היטב.
אלו כלים שנבנים באיכות מדהימה מאין כמותה! צריך שוב, לקחת ליד כזו גיטרה כדי ל הבין על מה מדובר ועד כמה זה טוב יותר מחברות MASS שאנחנו רואים בחנויות (שלא לדבר על מה שמגיע מהמזרח כמובן)...
על כל אלו משלמים לא מעט כסף, אבל מקבלים כלים מדהימים.