NGD (טיזר - חלק 1 מתוך 2)

Kfitzi

New member
כל פעם שאני רואה את האיש הזה

אני מעריך אותו יותר.

byrdparis

New member
מהפנט!

אני מקווה שבימים הקרובים אוכל לפרסם את הסקירה שהבטחתי השבוע עליו..

מני.ת

New member
תענוג

לקרא את הסיפור שממחיש את החוויה שעברת וכרגיל, לראות את התמונות.
יש כאלה שאוספים עטים וכאלה שאוספים רובים, אנחנו אוספים גיטרות
. מכל גיטרה שכתבת עליה מקבלים רושם חזק של חוויה שמרחיבה את את הלב ומשמחת את הנשמה, אני ממש מזדהה איתך מאחר וגם אני כזה.
הגיטרה יפיהפיה ואני בטוח שגם תענוג לנגן בה.
וכמובן... תתחדש אחי ! נראה שהגעת לשיא חדש

כיף לקרוא!כיף לשמוע!כיף לראות! פשוט כיף!!!

נראית גיטרה מדהימה,בקרוב אני אקפוץ לכל שוק ה HIGE END הזה.

MetalicBluz

New member
וואו..

דבר ראשון, לקרוא ת'רד שלך זה לפעמים לצאת להרפתקאה..
אבל הרפתקאה כיפית.
תתחדש
נשמעת גיטרה מדהימה לפי התיאור שלך.
הייתי לא ממזמן בגיטר סנטר וניגנתי על ה suhr-ים וה vigier-ים שם אבל לא זכור לי שהיתה שם הסיגנצ'ור של שון ליין. אז הפסדתי.
את ה Suhr אני מכיר בעיקר מכל הגל הזה של גיטריסטים ווירטואוזים כמו tom quayle, rick graham, martin miller וכו' שלכל אחד מהם גיטרת קאסטום של shur ולטום וריק גם יש אחת סטייל סטראט (SSS) מסדרת Classic שלהם.
ד"א טום קנה לאחרונה גיטרה חדשה קאסטום/סיגנצ'ור מחברת Fibenare, לא יודע אם שמעת עליהם. חברה הונגרית (אאל"ט) עם עיצובים ייחודיים
http://www.fibenare-guitars.com/productsmain2.html
לגבי vigier, אני יודע שהרבה גיטרות עברו תחת ידו של ריק אבל מעבר לסורים שלו הוא השאיר 2, אחת זו הסיגנצ'ור של סטריאני והשנייה vigier excalibur
תתחדש ותהנה זו חתיכת חברה מעולה :)
רק אם אתה עושה ירח דבש איתה תחביא את הסיגנצ'ור פטרוצ'י שלא תקנא

byrdparis

New member
תודה.

אני לא תמיד יודע אם זה יתקבל בברכה כאן או לא, אבל נראה שחלקכם הגדול קרא

אז תודה ענקית.

לגבי הSL במיוזיק סנטר, היא כמעט בטוח הייתה אם היית בתקופה האחרונה, אולי פשוט פספסתם אותה. תכלס היא נראית די "פשוטה" יחסית לויג'ירים אחרות שתלויות שם.
אבל לא הכי פשוטה (אני חושב שהסיגנצ'ור של במבלפוט נראית הכי "פושטית" אך עם צוואר מדהים גם כן!, כדאי להכנס לנסות, למרות שיש שם 2-3 גיטרות שיפילו אותכם ויפתו אתכם לשדוד את הבנק הראשון שתראו).

כמו שכבר כתבתי בפוסטים הפותחים, SUHR היום היא אולי החברה הכי ידועה ברמות הללו.
שמה הולך לפניה וג'ון סור במקביל לכך שהוא מוכשר כשד, הוא גם איש שיווק מבריק וחייבים להזכיר גם את שירות הלקוחות שלהם שהוא פנומנאלי!
נאסוף את כל הפרמטרים הללו ונקבל חברה שמצליחה מאד, גם אם מחירי הגיטרות שלה- בספרה אחרת ממה שמוצאים בדרך כלל, בחנויות כלי הנגינה ברחבי העולם.
כל ההצלחה הזו מגיעה כמובן על גיטרות מעולות! על בנייה מטורפת, בחירת עצים מצויינת והקפדה גבוהה מאד על כל כלי וכלי..
אבל, אחרי כל זה, מסתבר שיש יותר טובים
.

לגבי Fibenare - אני פשוט לא מסוגל לעכל את הצורה שלהם, נראה שיש שם "אמירה" עיצובית כבדה מאד שלמי שזה מתאים, אני בטוח שיקבל גיטרה שעשויה היטב.
כמוהם, יש עוד המון בונים וחברות(אירופאיות בעיקר) שבונות כלים מדהימים, כמו MAYONEZ למשל ועוד לא מעט חברות שדווקא החברה שמחפשים 7 מיתרים ומעלה, מכירים היטב.
אלו כלים שנבנים באיכות מדהימה מאין כמותה! צריך שוב, לקחת ליד כזו גיטרה כדי ל הבין על מה מדובר ועד כמה זה טוב יותר מחברות MASS שאנחנו רואים בחנויות (שלא לדבר על מה שמגיע מהמזרח כמובן)...

על כל אלו משלמים לא מעט כסף, אבל מקבלים כלים מדהימים.

MetalicBluz

New member
שמעתי

על Mayonez (חח מיונז..
)
הייתי נותן הרבה בשביל הדגם Maestro שלהם.. אבל עדיין לא מתחשק לי למכור כליה.. אולי בהמשך.. :)

כמו שאמרת, קיימות כל מיני חברות בוטיק (אירופאיות בעיקר) שבונות כלים מדהימים..
לגבי האיכות של הכלים האלה אין עוררין. אבל כולנו יודעים שגם ליופי של הכלי יש חלק לא מבוטל, בעיקר שמוציאים סכומים כאלה.
לדעתי, ואני כבר הרבה זמן בדיעה הזו, הכלים הכי יפים היום, לפחות הטופ הכי יפה הוא ללא ספק של PRS - private stock
מעבר לאיכות שלהם, אני מוצא את עצמי בוהה לפעמים בגיטרות שלהם.
הגיטרות הכי יפות בעולם לדעתי.

byrdparis

New member
אם באה לך איזה מיונז מגניבה

במחיר מאד אטרקטיבי, דבר איתי.. יש לי איזה משהו בשבילך.

לגבי PRS - אני מסכים שהם מדהימות עם גימור אדיר וגם עם סאונד, הבעיה שהמחירים שלהם (בעיקר ב privet stock ) לא פרופורציונאליים לחיים בכלל
ואני מדבר פה על הפלגה פושעת! אפשר לקנות במחיר של PRS כזו איזה 2 -3 גיטרות טופ אוף ת'ה ליין! (אם לא יותר) שלא נופלות ממנה במאום מהבחינות הנכונות..
אז אולי הן יהיו קצת פחות WOW בטופ שלהם.

למעלה