NFL RED ZONE

lambdeus

New member
NFL RED ZONE

שבוע שעבר, לאחר שהפטריוטס עלו ליתרון בלתי מחיק, החלטתי לנסות את ערוץ הרד-זון שלשמחתי בא כחלק מהחבילה שרכשתי של הגיים פאס. האמת, הייתי סקפטי. חשבתי שיראו לי רק מהלכי טאצ'דאון למינהם ושאר הזמן פרסומות או החשכת מסך. אבל הסתבר לי שזה דרך מדהימה לראות את כל משחקי המחזור מבלי לזפזפ ומבלי לפספס שום היילייט או מהלך גדול. הפעם יש אמת בפרסום, זו דרך חדשה לצפות בפוטבול. הערוץ מספק נון-סטופ אדרנלין ומתח עם מעברים מסודרים מארוע משמעותי במשחק מסויים לארוע אחר במשחק אחר. בלי פרסומות ובלי הפסקות משחק בכלל!!! זה כמו לראות פוטבול נטו בלי העצירות המעצבנות כל שתי דקות לפרסומות או החלפת פוזישין. חשבתי שיבלבל אותי המעבר בין משחק למשחק אבל משום מה אתה מרגיש שלא רק שאתה לא הולך לאיבוד בין המשחקים אלא אתה יודע בדיוק מה הולך בכל משחק ומשחק. הקרינות ביניים של המנחה היא קצרה עניינית, מכניסה אותך לתמונה המדוייקת של מה קורה במשחק שאליו עוברים ואז הוא מעביר את הסאונד לקריינות של פרשני המשחק עצמו. אם יש ארועים מעניינים בשני משחקים במקביל, יש מסך מפוצל כשהסאונד עובד במסך שבו יש יותר עניין. כשאין אף קבוצה שנמצאת ברד זון אז מתמקדים במשחק המעניין של המחזור וכשהוא יוצא לפרסומות פשוט עוברים למשחק אחר. בקיצור, יופי של ערוץ, אני התמכרתי. כמובן בשעה שהקבוצה שלי משחקת (או לפחות עולה על המגרש לעשות פדיחות) אני אתמקד רק במשחק עצמו, אבל כל עוד אין משחק שממש תופס אותי מבחינת העניין שלו, אני כנראה אעדיף לראות את הרד זון. עכשיו נשאלת השאלה, האם זו בגידה בדרך שבה אלוהים התכוון שנראה פוטבול? האם זה חילול קודש כשמוותרים על הדינמיקה האיטית וההפסקות המתודיות של משחק באורך מלא? האם מפסידים משהו מהערך של צפיה בדילוג ממשחק למשחק בלי להתרכז במשחק אחד?

omrili77

New member
נשמע מצויין, ומה קורה אם יש אירוע מפתיע?

אינטרספשן ל-TD, החזרת קיקאוף\פאנט ל-TD וכו'? יש משהו כמו gamebreak? הילוך חוזר?

RoyBehar

New member
גם אני הופתעתי לטובה מהערוץ

אני עברתי לשם כשהמשחק של הברונקוס הופסק בגלל מזג אויר. כמובן שגם אני בזמן משחקים של דנבר אהיה רק על המשחק שלהם, וכמובן שבמשחקי פריים טיים או במשחקים ממש טובים אני אמשיך לצפות כמו שאלוהים התכוון
, אבל כשאין משחק אחד מסויים שמעניין אותי יותר מהאחרים המשודרים במקביל (או כשיש יותר ממשחק אחד מעניין במקביל) זה באמת אחלה ערוץ. בעיקר אהבתי את השלב לקראת סוף המשחקים, כשמתמקדים רק במשחקים שבהם ההפרש הוא של 7 נק' או פחות. כשיש מהלך שמשנה את המומנטום במשחק באופן לא צפוי (כמו אינטרספשן) הם בד"כ קופצים לשידור בדיוק בזמן לראות ריפליי. תכלס, עם הממשק החדש של הגיים פאס, האופציה של מסך מפוצל הפכה להיות הרבה יותר נוחה, ככה שאפשר ליצור לעצמך סוג של רד זון צ'אנל עם מסך מפוצל ולקפוץ בסאונד ממשחק למשחק. ועוד פטנט חדש ששמתי לב אליו בגיים פאס -אפשר להחליף את הפרשנים. יש שידורי רדיו מקומיים של שתי הקבוצות, ככה שאם בא לכם לשמוע שדרנים פחות ניטרליים ויותר בעד הקבוצה שלכם - זה די נחמד.

Yo-man

New member
אני לא חושב שמדובר בכפירה

אבל בהחלט יש פה איבוד של "בניית מתח", מה שקורה בכל משחק באופן טבעי. כל אלמנט של הפתעה נלקח ממך בצפיה מתוקצרת שכזו. במשחקים בהם אתה פחות מושקע רגשית אולי זה לא נורא, אבל גם משחקים שאתה צופה ללא מעורבות יכולים להיות גדולים, ולא תדע את זה מהתקצירים בלבד. אני משער שגם כל מהלכי ה"כמעט" נחסכים ממך, וזה חלק שאני לא הייתי רוצה לוותר עליו במשחק. יחד עם זאת - זו נשמעת חוויה אדירה לראות הכל ביחד בלי הפסקות. כמו פרק של "24" (בעונות הארשונות, ואלה שהיו מלאי אקשן) רק לפוטבול. קצת מקנא בך...

ESPN

New member
אין לי גיים פאס, ואף פעם לא היה לי

אבל בקשר לשאלות שהצבת בסוף אני יכולה להגיד כמה דברים. מה שאתה מתאר נשמע באמת נחמד, עד עכשיו הניסיון שלי בזפזופ בין משחקים הוא מFOX לMETV וחוזר חלילה, אז אני אתייחס לנושא שהעלת בהתאם. בדרך כלל כשאני מעבירה בין שני המשחקים שמשודרים במקביל ולא נצמדת למשחק אחד, אז בסוף הערב אני מרגישה סוג של פספוס - כאילו לא באמת ראיתי פוטבול. זה קצת שונה ממה שאתה מתאר, כי כשמעבירים בין שני משחקים, אז זה בדרך כלל כשאחד יוצא לפרסומות ובשני לא בהכרח קורה בדיוק משהו מעניין. אבל בכל זאת, חלק גדול מהכיף בפוטבול זה לראות את הדברים שקורים כשאתה לא מצפה להם - כלומר כשהקבוצות לא ברד זון. החזרות של פאנטים לט"ד, אינטרספשנים וכו'. לפעמים מסירה שלא נגמרת בט"ד אבל מביאה קבוצה מה20 שלה ל20 של היריבה מלהיבה פי כמה מריצה של יארד אחד לתוך האנדזון (אלא אם לא הבנתי נכון, ולא מדובר בערוץ שמראה לייב רק אירועים מהרד זון, אלא משדר כל הזמן הילייטס מכל המשחקים). האם זאת בגידה בדרך שבה אלוהים התכוון שנראה פוטבול? כנראה שכן. אבל כל אחד ומה שבעיניו הדרך הראויה לראות פוטבול. בעיני זה גם סוג של פשע לראות בכל המנגנונים שמאפשרים להפסיק את המשחק ולהמשיך מאותה נקודה שהפסקת / להקליט את המשחק. אבל יש אנשים שזה לא מפריע להם. בעיני רק לייב. ועכשיו סקר קצר לסיום שמופנה לכל הפרימיטיבים כמוני שאין להם גיים פאס - 19:00 בערב - אתם בMETV לבדוק מה שלום סבא פארב והויקינגס נגד הדולפינס או בFOX לבחון האם דאלאס באמת גרועים כמו שנראה מהתוצאה שלהם נגד הרד סקינס בשבוע שעבר? (וכמובן שיש אופציה ג' - כל התשובות נכונות, או במילה אחת - מזפזפים)

Yo-man

New member
אנחנו כנראה נראה את מיאמי ומיניסוטה

עם דילוגים לא מחייבים לדאלאס. דודו חובב פארב (שלא לומר מאוהב) ואי אפשר לקחת ממנו את התענוג הזה ינון חולה על הדולפינס, וכדי שנוכל לדעת על מה הוא מדבר כשהוא מתקשר להתלונן על הגנה צעירה או על מתאם התקפה טיפש, או לחגוג על מזלו הטוב או על מתאם התקפה גאון - כדאי שנדע על מה הוא מדבר. המשחק השני בטוח יהיה פאטס משמידים את האגו של רקס ראיין. חייבים לראות את המאורע הזה בלייב ולהנות משלל השנינויות של הפרשנים במגרש. אני כמעט לא מאמין שאני מייחל לניצחון של בריידי, אבל זה יותר "ריאליזם" מתקווה...

ESPN

New member
לגבי המשחק השני

ברור שגם אני רואה את הפטס, אבל חבל לי שוושינגטון - יוסטון "מתנגש" עם זה כי מאוד מסקרן אותי לראות את הרדסקינס עם מקנאב (לא ראיתי את המשחק שלהם נגד דאלאס בשבוע שעבר), יכול להיות שבשבילך מדובר בחוויה כואבת מידי בכל מקרה...

Yo-man

New member
דווקא להפך. התחלתי לחבב את וושינגטון עכשיו

במקום לשנוא את מק'נאב מצאתי את עצמי מתעניין בוושינגטון. מה שהם עשו בשבוע שעבר היה מגוחך. הוא היה בינוני ולמזלם דאלאס שיחקו ברוורס. אני משער שהשבוע הרדסקינס יאכלו אבק. אם יהיה הפרש של 21 נקודות ברבע השלישי לטובת ניו-אינגלנד אולי נעזוב את המגרש ונחצה את הערוצים לטקסנס-רדסקינס.

RoyBehar

New member
זה קטע עם וושינגטון...

ציפיתי שכולם ישנאו אותם, כולל עצמי. אבל אני אישית לא מסוגל לא לאהוב את הקבוצה של מייק שאנהן. בעיקר אחרי הדרך שבה הוא עזב (בניגוד נניח לאוהדי גרין ביי ושינאתם לפארב או אוהדי דנבר ושנאתנו לקאטלר ימח שמו). יש מצב שכנ"ל לגבי מקנאב ופילי, אחרי הכל הוא לא עזב מרצונו... ולגבי הסקר - לי יש גיים פאס אמנם, אבל היום לצערי אני הולך לפספס את כל המשחקים בכל מקרה כי יש לי שתי הופעות (את הברונקוס אראה בוי או די בשניה שאחזור), אבל אם הייתי בבית וללא גיים פאס אני מניח שהייתי צופה במיאמי-מינסוטה במשחק הראשון ובפאטס-ג'טס במשחק השני. זה באמת משחק שחבל לפספס. למרות איכות השידור הנוראית בMETV (שבוע שעבר זיפזתי לשם קצת ולא הייתי מסוגל להישאר יותר מחמש דקות כל פעם) ולגבי הרד זון צ'אנל - הם לא מראים אך ורק מהלכים בתוך הרד זון. לקראת סוף המשחקים הם מתמקדים במשחקים הצמודים, עוברים ביניהם בין המהלכים או משאירים מסך מפוצל. כשקורה משהו גדול הם מראים את המהלך, לפעמים בלי לתת ספויילר קודם, למרות שזה לא בלייב אלא באיחור של כמה שניות.

ThEgReEnKiNg

New member
אותי מענין לראות את יוסטון

לא משדרים אותם כמעט , כל הזדמנות לראות אנדרה "אני הרסיבר הכי טוב בליגה" ג'ונסון , זה תענוג שאסור לפספס :).

roniway1

New member
דווקא יהיה מסקרן לראות את דאלאס

מה גם שהמשחק משודר בפוקס HD. יהיה מעניין לראות האם דאלאס תשים היום חותמת סופית על היותה לוזרית. מילא לא להגיע לסופרבול , אבל לא להגיע לסופרבול באיצטדיון המהמם והמושקע שנבנה שם? דווקא היום יש להם משחק שהוא קצת "מוקש" לדעתי. שיקגו ברס זו קבוצה שיכולה להתפרק מול קבוצות גרועות ממנה , אבל לפעמים היא מצליחה לגנוב ניצחון מול קבוצות הרבה יותר טובות ממנה. דאלאס פייבוריטית , אבל בעצם אני לא חושב שעל קבוצה כמו דאלאס אפשר להגיד שהיא פייבוריטית.
2. לדעתי עם כמות השידורים הכוללת , 7 בכל שבוע , עניין הגיים פס לא כל כך חשוב , חוץ כמובן למי שמתנייד ורוצה לראות פוטבול. יש כמות שידורים נאה מאוד , וגם ככה יש קישורים רבים שבהם משדרים את כל המשחקים , וגם קישור שאפשר לראות דרכו את NFL NETWORK.

RoyBehar

New member
פוקס HD

יש לי שאלה, כיוון שכרגע אני עדיין מחכה להתקנה של יס, וכל מיני בעיות טכניות שונות ומשונות גורמות לכך שחוץ מהגיים פאס אין לי כלום בטלויזיה.. מה העניין עם פוקס HD? זה ערוץ נפרד או שפשוט פוקס ספורטס עברו לשדר HD? (יהיה לי ממיר HD אני רק מנסה להבין אם זה אותו ערוץ או ערוץ נוסף/ערוץ בתשלום?)

Yo-man

New member
ערוץ נפרד.

וצריך לשלם עליו אקסטרה מי שלא קונה את הערוץ רואה את השידור הרגיל, לא HD

roniway1

New member
אותם השידורים בפוקס הרגיל רק ב - HD

התשלום על הערוץ הזה לבד הוא 14.90. מי שקונה את ערוץ 5HD , משלם רק את המחיר על הערוץ : 35 ש"ח בערך , ואז הוא מקבל את פוקס HD בחינם. למי שרואה את ערוץ ה - HD של ספורט 5 , מומלץ לבקש את הערוץ של פוקס. הוא לא משלם עבורו. אני לא רואה את ספורט 5 בכלל , אז הזמנתי בנפרד את פוקס HD. זה לא ערוץ נוסף של פוקס , השידורים הם בדיוק אותם השידורים , רק ב - HD. כמובן שהיה עדיף שהערוץ הרגיל של פוקס יוסר , ואז היינו מקבלים את ערוץ ה - HD בחינם , כמו במקרה של יורוספורט למשל. נשאר רק לחכות ל - ESPN HD. סביר להניח שגם הערוץ הזה יהיה בתשלום נפרד , ויפעל יחד עם ESPN "הרגיל".

omrili77

New member
אולי לך זה עדיף שיורידו את פוקס הרגיל

אבל לי אין ממיר HD, אז אני מעדיף שהערוץ הרגיל של פוקס לא יוסר, אם לא אכפת לך...

roniway1

New member
אז שיורידו את התשלום על פוקס HD

במקרה של יורוספורט הם נתנו אותו בחינם. וכך גם עם MTV HD. לא ברור למה צריך לשלם עליו. אלמלא הפוטבול ודאי שלא הייתי מזמין. גם ככה אחרי פברואר אני מבקש שוב לחסום אותו , ולחדש אותו רק באוגוסט.

למעלה