nexus 5 => lg g2

metrocard

New member
יש ויש. נתקלתי בלא מעט משתמשים

"פשוטים" ששמו לי את המכשיר ביד וביקשו שאבדוק למה לוקח להם זמן עד שהחייגן מתחיל לפעול (בעיקר כאלו שזהו לא סמארטפון ראשון שלהם).
זה לא רק שיווק. אפל מוציאה מכשיר סמארטפון אחד (או שניים) בשנה ולכן יכולה להשקיע את מלוא הפיתוח, הליטוש ושיפור חווית השימוש במכשיר הספציפי שלה לעומת סמוסנג\HTC ושאר החברות שמתפזרות על מכשירים שונים. עוזר לכך גם העובדה שהחומרה והתוכנה יוצאים תחת אותו גג (לעומת אנדרואיד שמגיעה ממקום אחד בעוד שהיצור מגיע ממקום אחר).
מה שמתקבל בשורה התחתונה זה מכשיר שיוצא פעם בשנה ועובד. נכון, יש פאקים גם באייפון בשתי הרמות אבל הם נדירים יותר.

shoosh2607

Member
מנהל
הכל נכון

ובגלל זה אני עדיין חושבת שלמשתמש "הפשוט" אייפון מתאים יותר.
קניתי - עובד -וזהו.

OhGee

New member
אני מניח שקראת מה שטריליאן אמרה בקשר

לחייגן. היא אפילו להבינה על איזה דיליי מדברים. ואני חושב שטריליאן, למרות היותה חדשה יחסית עם שחנבונים, אינה בדיוק המשתמש הממוצע חסר הידע.

prizman

New member
לא רק שלא הבנתי מה הבעיה עם החייגן המובנה

ב S3, גם הגדלתי עשות ועברתי ל EXDIALER שהומלץ כאן,
הוא נראה לי פחות נוח וחזרתי לחייגן המקורי.

OhGee

New member
נו, ווקשה. עוד משתמש מספיק מתוחכם

שגם כן לא רואה בעיה.

לפעמים אנחנו צריכים להפסיק להסתכל הנקודת המבט של המשתמש הטכנולוגי המאוד מתוחכם ומנוסה ולנסות לראות את חוויית השימוש דרך העיניים של המשתמש הרגיל.
אנדרואיד עדיין סובלת מדיעות קדומות ש- iOS יותר חלקה ויותר קלה ויותר פשוטה. אני מסתכל מסביבי ולא חושב כך. אני רואה כמה משתמשים שעברו מאייפון לאנדרואיד באופן חלק. חלקם התחילו פתאום להיעשות "האקרים", לחפור בהגדרות ולשנות ולהתאים דברים. זה תגלית מבחינתם.

OhGee

New member
ואגב, בהתחלה קצת עצבן אותי הדיליי

אבל גם התרגלתי וגם אופן העבודה שלי עם המכשיר הוא כזה, שאני פוגש את הדיליי לעיתים רחוקות יחסית.

metrocard

New member
ועדין הדיליי קיים. זה שאופן השימוש שלך במכשיר

מצמצם את המפגש שלך איתו, אשריך. זה לא אומר שהבעיה לא קיימת. (לטריליאן יש בכלל S3 מיני ,לא ? )
לי דווקא יצא לפגוש משתמשים שזה כן מציק להם, ששמו לי את המכשיר ביד ושאלו, מה לא בסדר, למה זה קורה. לא צריך להיות אשף טכנולוגי בשביל לתהות למה לחיצה על האייקון של שיחה "מעלימה" אותו לכמה שניות. אין לזה שום קשר למשתמש מתקדם או לא. מה שיפריע לי בתור משתמש טכנולוגי לפעמים לא יפריע למשתמש פשוט ולהפך.
נשאלתי על זה ממשתמשי S3 וגם S4 . זה לא אומר שהמכשירים גרועים. זה אומר שזה מכשיר טוב אבל עם בעיה קלה (ושחוזרת על עצמה מסתבר). לגבי עד כמה היא מפריעה אם בכלל זה יותר אינדוודואלי.

voguemaster

New member
למען האמת

אני לא רואה בהכנסת מיקרו סים לשימוש נפוץ בתור משהו שמוביל את השוק או בכלל מראה על איזשהו חזון. זו לא קדמת הטכנולוגיה, זה פשוט אינטרס שהיה להם. לפחות עוד במקרה של מיקרוסים יש יתרון שנחסך קצת מקום (מגירה קטנה יותר, מאשר ליצור מכשיר שלא צריך להוציא בו סוללה וכד'). להגיד שזה אומר שהם מקדימים את זמנם ? קצת קלוש...

מילא היית אומר את זה לגבי סורק טביעת אצבע או רשתית. שם זה עוד משהו קביל, שהם מנסים כיוון חדש לאבטחה למכשירים. דווקא אחלה רעיון, חבל רק שהמימוש מעפן

metrocard

New member
בשורה התחתונה

הרבה מהדברים המופיעים באייפון, מופיעים אחר כך במכשירים אחרים.איך שלא מסובבים את זה. אמרתי את זה גם בהקשר לקורא טביעות האצבע שיותר מסביר שנמצא את זה במכשירי הדגל הבאים .

voguemaster

New member
נכון

וזה גם הפוך - הרבה מהדברים שפתאום אתה רואה בטלפונים מבוססי אנדרויד מגיעים פתאום לתפוח.. ככה העולם עובד

BobboVilla

New member
הסוללה לא נשלפת כדי שהמכשיר יוכל להיות דק

אם צריך לשים את הסוללה באיזור החיצוני ביותר של המכשיר, ולעשות מכסה אחורי נשלף, אז זה מחייב את היצרנית להתאים את העיצוב הפנימי לדרישה "לא סבירה" כלשהי. כנ"ל גם סים קטן יותר - כדי שהמכשיר יוכל להיות דק יותר וקל יותר מהדור הקודם, או שיוכל להכיל יותר באותו גודל (למשל ה-S4 לעומת ה-S3), אז כל מילימטר חשוב.

metrocard

New member
זה היה התירוץ של HTC ועדיין

המכשיר שאתה מחזיק ביד, עבה?

BobboVilla

New member
יותר דק מהקודם, ונדמה לי שגם יותר קל

אבל תשווה אותו למשחקים עם פרופיל דק במיוחד - לא רק אייפון, אלא כל מיני מכשירים בעובי של 6 או 7 מ"מ, ואז הוא יכול להיות עבה יוצר ב-30-50%.

לדעתי היתרון היחיד של סוללה נשלפת היא שכאשר אתה מחזיק מכשיר תקופה ארוכה מספיק (שנתיים-שלוש ומעלה), והסוללה נחלשת, אז אתה יכול לקנות סוללה בכמה גרושים ולהחליף אותה בעצמך, בלי שתצטרך ללכת לטכנאי/מעבדה או לעשות "ניתוח" ולקוות שהפציינט ישרוד. אני זוכר עד כמה חבר לעבודה התגאה בכך שהוא הצליח להחליף את הסוללה באייפון 3GS שלו, וכמה כסף הוא חסך בגלל שהוא עשה את זה בעצמו.

אני לא רואה את העניין הזה בתור אחד השיקולים בעד או נגד קניית מכשיר כלשהו, אבל אני יכול להבין את שתי העמדות השונות.

Skicker

New member
אבל מראש הנקסוס לא בא להיות המכשיר הטוב בשוק

הוא מכשיר של גוגל שנועד לשווק גם מוצרים של גוגל.. מבחינת גוגל אתה לא צריך כרטיס זכרון כי את המוזיקה שלך כבר שמת בגוגל מיוזיק ואת שאר הקבצים שאתה צריך זמינים בדרייב ככה שגם עם מכשיר של 8 ג'יגה אתה זמן לעוד איזה 80 ג'יגה, ככה הם רואים את העולם..
אני אוהב בנקסוס שהוא בנוי מושלם על התוכנה שלו וזה מה שעושה אותו מיוחד

למעלה