Scuba Diver
Member
תהיתי אם ה- Note 20 Ultra שלי יכול לקלוט תחנות שיראליות כמו גל"צ למשל בישראל אם אתקין בו את אפליקציית NextRadio?
או שאנחנו בפיגור אחרי העולם כמו גם ב- DUB+?
או שאנחנו בפיגור אחרי העולם כמו גם ב- DUB+?
באקסינוס 990 כנראה אין שבב FM
בסנאפדרגון 865 כנראה יש שבב FM
אני לא סגור על זה ב100%
אפשר פשוט לבדוק לבד
![]()
How to Unlock the FM Radio Hidden on Your Smartphone
Here's how to listen to the radio on your smartphone using the FM tuner hidden inside.www.makeuseof.com
לא נראה לי שזה חינמי בארץ זה בטח על החבילה..אחרת היה מפורסם בחבילות שלהםלא, NextRadio זה משהוא אחר. זה לא צ'יפ של רדיו בסמרטפון והאוזניות זה אנטנה אלא זה שירות STREAMING סלולרי שבמדינות רבות קיים בתור שירות חינמי ללקוחות הסלולרי (בערוץ הסלולרי אבל לא על חשבון חבילת הגלישה), בערך כמו ערוצי עידן+ בארץ.
השאלה אם זה עובד גם בארץ?
לא, NextRadio זה משהוא אחר. זה לא צ'יפ של רדיו בסמרטפון והאוזניות זה אנטנה אלא זה שירות STREAMING סלולרי שבמדינות רבות קיים בתור שירות חינמי ללקוחות הסלולרי (בערוץ הסלולרי אבל לא על חשבון חבילת הגלישה), בערך כמו ערוצי עידן+ בארץ.
השאלה אם זה עובד גם בארץ?
התאכזבתיצריך שבב FM במעבד של הטלפון מה שלא יהיה
בשמיעת רדיו בערוץ כלשהו דרך הסטרימינג של NEXTRADIO מקבלים מידע ותמונות של אלבום הזמר/זמרת במקביל
וכן מידע על לוח השידורים של ערוץ הרדיו הצפציפי
זה מאוד דומה לRDS בנגני MP3/MP4 עם רדיו
בעבר זה נתמך ע"י טלפונים של סמסונג, כיום כבר לא
![]()
NextRadio Shuts Down Live Streams (Updated)
At the beginning of 2018, NextRadio announced that they would make a big push to get FM chips and live FM radio in your next phone. Most new Samsung phones were going to have them, the company announced. A year later, NextRadio might be done and will no longer provide live... #CES #CES2019www.droid-life.com
באנדרואיד נראה שזה לא נתמך כיום
![]()
מקסימום מתקינים את האפליקציה הזו ובודקים לבד האם הטלפון שלך נתמך
![]()
NextRadio Free Live FM Radio - Apps on Google Play
Keep up with your favorite music, sports, and news talk wherever you goplay.google.com
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.