NEW SHIRSHOR

NEW SHIRSHOR../images/Emo9.gif

ככה זהו רעיון חדש שלי בסגנון של תמר ב´ (חחח) ככה נגיד יש תמיד ששואלים אותך- מה הית לוקח לאי בודד? או מי היית לוקח לאי בודד? אז בואו נעשה כזה מה ה3 דברים של כול מיני דמויות של באפי היו לוקחות לאי בודד... (אני משהו מקורית- פשוט גנבת רעיונות:) ואני לא ישרשר שמות פשוט סימו מי שבא לכם:)

טוב אני יתחיל- באפי

יתד פאן לשיער (הטראומה שלי שתמיד לבאפי מסודר השיער:) ואנג´ל סטאר קרוס לאברית לנצח:)

pink evil cat

New member
אוקי אניה-

1. הרבה הרבה כסף 2. את זאנדר 3. הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה קונדומים/ גלולות/ וואטאבר...

TARAFREAK

New member
טארה...

1. ווילו 2. נרות וכשפים למינהם 3.אותי!!!!!סתם.....ספרים

matanbu

New member
וכמובן שאני הולכת...

להתקין שם מצלמה שתשדר אליי הביתה 24 שעות ביממה - ולהנות מפלייבוי יופי יופי... בלי צנזורה ושום דבר כזה :) ~עוד מחשבה שהייתי צריכה לשמור לעצמי~

Schnickelfritz

New member
ווילו:

- מחשב נייד עם חיבור לאינטרנט. - טארה. - באמת צריך מספר 3

לiלה

New member
ספייק:

-מבטא אנגלי (כן, כן הוא תריך לקחת את זה איתו.... זה לא בבא איתו באופן אוטומטי כי זה לא באמת המטא שלו). -הספקה מצחית של דם (ווה הה הה!!!)... -תמונה קטנה של באפי (לכו תדעו מה הוא יעשה עם התמונה הזאת)... נ.ב- אני תמר 2 - פחחח....

Wicked Wicca

New member
ג´יילס:

1. ספרים... והרבה! 2. 10 זוגות משקפיים להחלפה (ומטפחת) 3. טלויזיה קטנה שחור לבן (אח... איך הוא התקלקל)

לאאאאאאא מה הקשר

לדעתי הוא התכוון שהוא יעשה ביד אבל אני לא יודעת כי זה הרי אי בודד, אחרי הכל

sour spirit

New member
לא.....

וזאלין זה די להומואים....את יודעת.... ואני לא אכנס לפרטים גועליים...

אני יודעת למה אתה מתכוון

אני לא ווילו עונה 1,2,3 (תמימה - קיצר
) אבל אני חושבת שהפעם הוא התכוון ללעשות ביד..

matanbu

New member
מממ האמת

שאפשר להשתמש בואזלין בפעילות הומואית שגרתית. אבל הרוב פשוט משתמשים בKY או שמנים אחרים - הרבה יותר קל. ואזלין עדיין נשאר בממלכת העושים ביד.

למעלה