NEW SHIRSHOR

לא הבנתם נכון

התכוונתי שזאנדר יכין לעצמו מקלט ע"י כך שישתמש בדפי החוברות וישתמש בווזלין להדביק אותם יחד.

morning deu

New member
ספייק:

אלקוהול מעיל עור ( למרות שחם שם) סיגריות באפיבוט ו ספויילר שביעית.... פסיכיאטר-דחוףף

רינת4

New member
דון-

1. את השרשרת של באפי 2.את החולצה של ווילו 3. את הטבעת של אניה...

רינת4

New member
תודה,תודה...

יש לי לפעמים ימים טובים. האמת שחשבתי על זה כבר אתמול,פשוט לא היה לי כח לכתוב.

glory the god

New member
הנה-זה של כמה דמויות

ג´יילס- 1-וויסקי, ובכמויות. 2-קומקום תה עם עוגיות. 3-אספקת בגדים מטוויד ל5 שנים! אנג´ל- 1-ג´ל לשיער בכמויות מסחריות. 2-ציור של באפי ישנה. 3-his puppy face? דרוסילה- 1-pretty dresses with pretty girls in them 2-קלטת מלאה שירי הערש של האמא שלה על הכבש ה... 3-80 שקיות של קוקאין.(השיגעון הזה לא יכול להיות טבעי...סתם!) הרמוני- 1-ספר evil for dummies 2-עוד ספר בשם "201 שמות לחבר הערפד הבלונדיני המושלם שלך" 3-עוד ספר בשם "תכנון תכניות לאידיוטים"(הרמוני שלנו היא תולעת ספרים לא קטנה,אה?)

glory the god

New member
הנה-זה של כמה דמויות

ג´יילס- 1-וויסקי, ובכמויות. 2-קומקום תה עם עוגיות. 3-אספקת בגדים מטוויד ל5 שנים! אנג´ל- 1-ג´ל לשיער בכמויות מסחריות. 2-ציור של באפי ישנה. 3-his puppy face? דרוסילה- 1-pretty dresses with pretty girls in them 2-קלטת מלאה שירי הערש של האמא שלה על הכבש ה... 3-80 שקיות של קוקאין.(השיגעון הזה לא יכול להיות טבעי...סתם!) הרמוני- 1-ספר evil for dummies 2-עוד ספר בשם "201 שמות לחבר הערפד הבלונדיני המושלם שלך" 3-עוד ספר בשם "תכנון תכניות לאידיוטים"(הרמוני שלנו היא תולעת ספרים לא קטנה,אה?)

prophecy girl

New member
אוז:

1. אספקה נצחית של humus 2. את הקול הסרקסטי שלו (שמאוד דומה לקול הרגיל שלו...) 3. 1,000,001 צבעים לשיער!!!

max2k

New member
גלורי../images/Emo41.gif

בגדים, בגדים, לאקיס- באמת שאין לי מושג איך לאיית את זה באנגלית. (את בן היא תשאיר ביית אם היא תוכל)

Schnickelfritz

New member
*feeling stupid* ../images/Emo41.gif

מה זה לאקיס? וחשוב לגלורי- כמה אנשים לשאוב להם את המוח. ואת המפתח (AKA-דון)

max2k

New member
משרתים שהיו עושים\נותנים הכל

בשביל מישהו מסויים.

למעלה