NEW pic.. :)

NEW pic.. :)

תמונות חדשות ביותר חח :) סתם, תגידו מה דעתכם עליהם.. והם לא למשו מיוחד, סתם שיהיו במחשב לשלוח לאנשים, האיכות לא הכי מעולה אלב בכל זאת..

נולה24

New member
תמנות בלי טעם וריח

בגלל שהן לא ברורות . דבר שני .. כל התמונות שלך באותו סטייל.. בלי הבעה.. . והן תמיד עמומות וחיוורות . קחי מצלמה אמיתית ותצלמי או שתבקשי שיצלמו אותך. וככה יהיו לך תמונות טובות שתוכלי לשלוח למקומות שאת רוצה.

Melvina

New member
אין שום דבר יפה בתמונות

שאת מצלמת במצלמת מחשב. באמת שאין טעם להעלות תמונות כאלו לפורום, זה לא מתאים לכאן, אם כבר אז לשינים ודפים אישיים. שום דבר שקשור לדוגמנות לא מייוצג בתמונות האלו.

אוקי תוודה..

פשוט זה היה אחרי שהתספרתי היום ורציתי להצטלם עם התספורת.. ולא היה מישו שיצלם אותי..

Gal Nissan

New member
למה אתן תמיד מבקרות את התמונות שלה?

כל פעם היא מעלה תמונות חדשות, וכול פעם אותה ביקורת... היא כתבה מההתחלה שהתמונות האלה לא למטרת דוגמנות או מטרה דומה, אלא סתם בשביל הכיף מה ש 99% מהבנות עושות פה... אז למה לא להתייחס ברצינות אם כבר אתן מגיבות..? בכל מקרה לדעתי אפילו שהאיכות גרועה וההבעות אותן הבעות את ילדה מאוד מיוחדת..את מוכרת לי חבל על הזמן ואני לא מצליחה להזכר מאיפה אבל יש לך יופי מיוחד מאוד ולדעתי שווה לך לנסות..בהצלחה =] אה...ותספורת יפה

Melvina

New member
כי זה פורום דוגמנות

ולא פורום סתם להעלות תמונות בשביל הכיף. היא יודעת את זה, את לא צריכה להיות הדוברת שלה. אמרתי שזה פשוט חסר טעם להעלות תמונות כאלו, אין פה שום דבר מעליב. ההפך, אני בעד שתעלה תמונות נורמאליות.

Gal Nissan

New member
דוברת שלה?

אין לי שום אינטרס להיות דוברת שלה אני מאמינה שיש לה פה והיא יכולה להשתמש בו בכוחות עצמה.. אני דוברת של עצמי אין לי שום דבר נגד הביקורות שלכן , להפך , את יודעת כבר מהכרות בפורום שאני תמיד בעד ביקורת בונה כמו שלך אבל מעצבן שכל פעם היא מעלה תמונות וכל פעם היא מקבלת את אותה תגובה מעליבה מצד שתיכן אז אם זה כ"כ מפריע לך אז עדיף שלא תגיבי .. ודרך אגב את מסכימה איתי שמעטות הבנות שמעלות פה תמונות באמת איכותיות וכל השאר מיותרות + ?

Melvina

New member
ואולי..

במקום להגיד לנו שלא נגיב היא תתייחס קצת לתגובות שנכתבות לה? אין בזה שום דבר מעליב. אגב, אין פה כמעט בנות שהכלו תמונות איכותיות אבל אחרי שמעירים עשרים אלף פעם צריך להבין קצת את הרמז, לא? אין לי שום דבר נגד התמונות הללו פשוט לדעתי זה חסר טעם.

Gal Nissan

New member
יכול להיות שאת צודקת

שלא תביני אותי לא נכון יש משהו בדברים שלך , פשוט יש כ"כ הרבה בנות שעושות את זה ביום בפורום ומעלות שרשורים של מעל 10-20 תמונות באיכות של מצלמה משנות הרנסנס , באותן פוזות שרק מלראות את גודל השרשור שהן עשו מהתמונות המכוערות האלה בא לך לשלוח לה כזאת תגובה שתגרום לה לברוח מהפורום ולא לחזור...אז אני חושבת שאפשר לסבול שרשור כמו של שחר רוטנברג...אני אישית חושבת שהיא ילדה מאוד יפה, ואני לא אומרת את זה הרבה..אז אולי באמת את צודקת והאיכות לא טובה וההבעות משעממות אבל פעם אחת תנסי לראות מעבר לביקורת ואולי גם לזרוק איזה מחמאה {אם יש לך כמובן}
ושוב, מסכימה איתך כמעט ב 100%

למעלה