ברוכות הבאות!
פ פונצית גירל האמיתית New member 4/10/05 #4 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני שונאת באופן אישי את השילוב בין ורוד וירוק ועכשיו זה באופנה אז בכלל. אבל כן, אני גם מתלבשת מוזר, ומוזר זה טוב אז את מוזמנת להישאר. :]
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני שונאת באופן אישי את השילוב בין ורוד וירוק ועכשיו זה באופנה אז בכלל. אבל כן, אני גם מתלבשת מוזר, ומוזר זה טוב אז את מוזמנת להישאר. :]
S Shusho New member 4/10/05 #5 הו גאד כמה אייקונים../images/Emo7.gif רואים שאת מפורום דוליז. חח טוב מה אני מדברת ברוכה הבאה.
S Science Fiction New member 4/10/05 #11 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo119.gif ברוכה הבאה.
A AliceInChains17 New member 4/10/05 #16 ברוכהההה הבאההה../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif מוזר, לנו לא מרשים לבוא עם חולצות בצפר שהן לא שחורות/כחולות/לבנות/אדומות/ולאחרונה גם אפורות. כיייף לכם =] ולא אמרת מאיפה את
ברוכהההה הבאההה../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif מוזר, לנו לא מרשים לבוא עם חולצות בצפר שהן לא שחורות/כחולות/לבנות/אדומות/ולאחרונה גם אפורות. כיייף לכם =] ולא אמרת מאיפה את
ס סנוביש מיאוו New member 4/10/05 #17 ברוכה הבאהההה ^_^ דרך אגב, גם בפורום אינויאשה זה מלא איקונים ככה. גם לנו יש חולצות בצפר ורודות P:
ש שושה היפיופה New member 4/10/05 #24 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif ממ אז כן, אני אוהבת לדחוף את האייקונים להודעה, בלעדיהם זה משעמם וזה דפקא לא כל כך הרבה, יש ילדות שכל מילה שנייה יש אייקון ממ אנחנו בעיקרון בבצפר יכולים לעשות סמל על כל מה שבא לנו כל עוד יש לזה שרוולים [יענו לא גופייה ] וזה לא חולצת בטן, למרות שבקשר לחולצת בטן לא ממש שמים עליהם.. טוב נו, מודה אני זאת שלא שמה עליהם אוך, יש לנו על האש עם החברים של אבא.. [הוא ברזילאי.. ] אז יאללה ביי..:]
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif ממ אז כן, אני אוהבת לדחוף את האייקונים להודעה, בלעדיהם זה משעמם וזה דפקא לא כל כך הרבה, יש ילדות שכל מילה שנייה יש אייקון ממ אנחנו בעיקרון בבצפר יכולים לעשות סמל על כל מה שבא לנו כל עוד יש לזה שרוולים [יענו לא גופייה ] וזה לא חולצת בטן, למרות שבקשר לחולצת בטן לא ממש שמים עליהם.. טוב נו, מודה אני זאת שלא שמה עליהם אוך, יש לנו על האש עם החברים של אבא.. [הוא ברזילאי.. ] אז יאללה ביי..:]
S Sweet Clementine New member 6/10/05 #95 New in town ../images/Emo8.gif חדשים וחדשות שהצטרפו אלינו השבוע. אם אתם חדשים- מקומכם בשרשור הזה!
V vain glory opera New member 6/10/05 #96 אני שונאת הודעות 'אני חדשה'. אבל שיהיה. אני אפרת בת 16 מת"א ואני חדשה פה. וזה.