New in town

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifוואו זה גאוני../images/Emo2.gif

קראתי קצת בפורום, אני מרגישה בבית
אני מחשיבה את עצמי כאחת שמתלבשת מוזר, אבל לא ידעתי שיש עוד אנשים כאלה
ועוד פורום שלם
בלע, אני אופיר.. בת 14 :] כן, מפורום דוליז
שתקו משם שמעתי עליכם
התחביב הגדול שלי זה לעשות שילובי בגדים בלתי אפשריים, שכשאנשים רואים אותי הם שואלים את עצמם ואותי WTF? וללכת איתם ברחוב
חע, אני יכולה לחלוק איתכם שבפעם האחרונה שעשיתי משו כזה, זה ללכת עם חולצת בצפ ורודה, גי'נס רגיל ומעל חצאית מיני ירוקה
ממ, הלכתי לבצפר כמובן
היה כיף
אז זהו, אני אמשיך לקרא את "דיו חיוור"
נמנמנ, ביי לכם
נשיקות

vampires girl

New member
heloo ../images/Emo123.gif *גיחוך מרושע*

לא הייתי מאמינה שיש פורום כזה!!!!! ואני כה מאושרת:) אז כנראה אתנחל לי פה בזמן הקרוב!! אשמח נורא אם קבלו אותי בחיבוק דוב רך ונעים:) - 2 ועשרים בלילה של ערב חג ואנוכי לא מצליחה להירדם.. באסה לי:( חג שמח ושנה טובה

חדשה../images/Emo9.gif

שלום:) אני שירלי ואני קוראת כאן עוד מימי הקומונה ורק עכשיו החלטתי להצטרף. הסגנון שאני הכי אוהבת זה לוליטה וגם אופנת רחוב יפנית ו..זהו בנתים:)

limmay

New member
חדשה נהנודה!!!!../images/Emo9.gif

מה קורה?! אני מתהההההה על אופנה אלטרנטיבית!! וגם על JROCK. ואם שאלתם את עצמכם.."מי הטיפש ששם בגלריות ב'להקות שאהבנו' את DIR EN GREY ??" אז זאת אני
בכל מקרה... אני רומי ^_^ נעים להכיר! אני מציירת..ואני חייבת להגיד...שהתמונות שבגלריות ממש הגניבו אותי ונתנו לי מלא השראה^________________^ שדווקא הרבה זמן לא הייתה לי.. אני שמחה להיות חלק מפורום זה^_^ אה והמסנג'ר שלי בחתימה.

חדשה../images/Emo9.gif

שאאלום.. אני רונה ואני חדשה פה
אז אני קוראת סמויה של הפורום וממש מגניב

Goth Doll

New member
חדשה :p

ליזה /ליזי/ליסה-ליסע- :p מממ אני קוראת סמויה פה שרצתה להתגלות אז הנה אני :p מקווה להשתלב

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifוכמובן! איך שחכתי../images/Emo122.gif

שנה נפלאה לכולכן
תמשיכו ללכת ולאהוב בגדים מוזרים, או וואטאבר מה שאתם עושים איתם
אופנת רחוב יפנית זה רולז
וסתם, שתהיה לכם שנה דבש

Keitarou

New member
איכס, מי זאת בתמונה?? >.>

^_^ הלוהלו לך~~ מיאבייייי~~ יש לו תמונות יותר טובות.... P=

למעלה