New Game

New Game../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אז ככה, למשחק קוראים "החוליה החלשה" (לקוח מכל מיני פורוםמים XD ), הרעיון הוא שכל שבוע נצביע נגד השיר הכי פחות יפה של גוד שארלוט (מתוך הרשימה למטה). לקחתי כמה שירים מכל אלבום, שירים מוכרים ויפים (אני הייתי צריך לקלוע לטעם שלכם ואני לא כל כך מכיר אתכם
) ובסוף נישאר כמובן עם שיר אחד שיקבל את התואר "השיר הכי אהוב" של הפורום
. בכל שבוע כל אחד יצביע נגד השיר שהוא הכי פחות אוהב, ונתחיל השבוע.
שימו לב! אפשר להצביע בכל שבוע רק פעם אחת ומותר להצביע רק לשיר אחד אז הנה הרשימה של 15 השירים הכי מוכרים: Festival song Complicated Lifestyles of the rich and famous My bloody valentine Girls and boys I just wanna live We believe The chronicles of life and death The river Keep your hands off my girl Misery All black Dance floor anthem Predictable Hold on

SainTonix

New member
כדי שזה יהיה יותר מדוייק

ההצעה שלי - שכל אחד יתן שיר או שניים שהוא ממש אוהב, ואיתם נעשה את המצעד הזה.. כי אלה בחירות רק שלך, זה לאו דווקא מה שכולם אוהבים, אולי אני בכלל חושב שחצי מהשירים האלה פשוט גרועים (אני לא, אבל זאת סתם דוגמה) אז כדי שזה יצא יותר מדוייק - אני חושב שכל אחד צריך לשרשר לכאן את השירים שהוא חושב שצריכים להכנס למצעד, וכשכולם ישרשרו תוכל לפתוח מצעד עם רשימת הצבעה יותר מדוייקת ונכונה , וככה התוצאות ישקפו באמת את מה שהרוב חושבים =]

TheRiver

New member
טוב אני אז יתחיל

טוב אין שיר שאני ממש ממש אוהב יותר מאחרים אבל i just wanna live כי הוא השיר הראשון שלהם ששמעתי, ואף פעם לא נמאס ממנו, וגם יש לו קליפ ממש מגניב ^^'

דווקא אני חושבת שזה בסדר הרשימה שהוא

עשה. והשיר הכי פחות אהוב עליי הוא Hold on [ מקווה שהבנתי כמו שצריך ת'משחק ^^]

אני הכי אוהבת

את השיר Predictable,מההתחלה שהתחלתי לשמוע את גוד שארלוט זה השיר הראשון שהכרתי שלהם ואני עדיין מתה עליו
.

SainTonix

New member
../images/Emo18.gifכולם לקרוא../images/Emo18.gif

תשרשרו לכאן את השירים שאתם אוהבים של גוד שארלוט, רק אחרי זה יתחיל המצעד של ניר עם השירים האהובים של כל אחד. רק אחרי שיהיה כל המצעד - כל שבוע כל גולש יבחר את השיר שהוא פחות אוהב והוא רוצה להעיף (לפי מה שהבנתי מההודעה של ניר)

o DaNiEl o

New member
המ.../images/Emo79.gif

The River Hold On וגם PREDICTABLE - I JUST WANNA LIVEאבל כבר רשמו

למעלה