אוקיי חבר'ה תמהרו עם ההצבעות... ביום שישי אני אפרסם את הטבלה.... אז יאללה... כל מי שלא הצביע-שיצביע
T the darkness boy New member 5/6/07 #42 אוקיי חבר'ה תמהרו עם ההצבעות... ביום שישי אני אפרסם את הטבלה.... אז יאללה... כל מי שלא הצביע-שיצביע
J J a s t B e l l a New member 5/6/07 #43 אני../images/Emo9.gif Girls and boys I just wanna live Misery Dance floor anthem Predictable
N noy flat New member 5/6/07 #44 פלוצצצ The chronicles of life and death the world is black boys&girls all black TY&TH
X XxdarlingOdangerxX New member 8/6/07 #46 וואו, קשה... Little Things The Motivation Proclamation Emotionless We Believe The Innocent
T the darkness boy New member 8/6/07 #47 שימו לב../images/Emo18.gif אוקיי עד עכשיו יש לנו 14 שירים שנכנסו לרשימה, אני מחכה עד לצהריים ואם עד אז מישהו יצביע ידול להיות שזה יסדר הכל ויכול גם להיות שזה רק יסבך עוד יותר בקיצור, יש לכם עוד שעה בערך! ואז אני כבר אפרסם את הרשימה (דרך רגב, מישהו יכול להקפיץ למעלה את השרשור הזה? )
שימו לב../images/Emo18.gif אוקיי עד עכשיו יש לנו 14 שירים שנכנסו לרשימה, אני מחכה עד לצהריים ואם עד אז מישהו יצביע ידול להיות שזה יסדר הכל ויכול גם להיות שזה רק יסבך עוד יותר בקיצור, יש לכם עוד שעה בערך! ואז אני כבר אפרסם את הרשימה (דרך רגב, מישהו יכול להקפיץ למעלה את השרשור הזה? )
T the darkness boy New member 3/6/07 #34 אוקיי, אני אבחר... all black my bloody valentine i just wanna live dance floor anthem put your hands on my shoulder
אוקיי, אני אבחר... all black my bloody valentine i just wanna live dance floor anthem put your hands on my shoulder