New Game

SainTonix

New member
שלי (כאלה שלא רשמו)

The World Is Black I Heard You Broken Hearts Parade Lifestyles of the rich and famous בחרתי אחד שאני אוהב מכל אלבום =]

גיא בכר1

New member
שמעו זה ממש קשה ליבחור חח

רציני זאת לא פעם ראשונה שאומרים לי תבחר אחד או שניים שאתה הכי אוהב..חח וגם לא אמרתם שכל אחד נותן שני שירים?

RiMiK

New member
Hold on

וכמובן Dance floor anthem The anthem חח הרבה המנונים יש להם חח

אוקיי. אפשר לסדר את זה קצת?

לדעתי כל אחד יכין רשימה של 15 שירים שהוא הכי אוהב נספור איזה שירים הכי אהבו ונכניס לרשימה, זה יותר מסודר ככה....

SainTonix

New member
לדעתי 15 זה גם יותר מידי =\ אפשר 5 מכל אחד

כי ככה זה גם לא יותר מידי, וגם לא פחות מידי (כי אם זה באמת יהיה 2 שירים, הרבה שירים חוזרים על עצמם ככה ואז אין מבחר). בכל אופן, אני חושב ש5 שירים אהובים שכל אחד ירשום זה סבבה, מה אתה אומר? אחרי זה יכנסו 15 השירים עם הכי הרבה קולות, ומהם יעיפו כל שבוע / כמה ימים שיר אחד.

SainTonix

New member
זה לא משמעותי עכשיו, אחרי שכולם יבחרו

נבחר כבר את מספר השירים שיכנסו לרשימה.. אז יאללה חבר'ה, שרשרו לכאן את ה5 השירים האהובים עליכם של גוד שארלוט, זה יכול להיות מכל האלבומים, כל הקאברים שלהם, כל השירי בונוס שלהם.

xoLiaty

New member
שלי -

1. Seasons 2. Mountain 3. The Love 4. Keep Your Hands Off My Girl 5. Movin' On וואו.. זה לקח יותר מרבע שעה :| קשה לבחור חמישה שירים מתוך כולם .. אוהוו אני אוהבת אותם 3> אע אני גם ממש אוהבת את הקאבר של What Do I Get , אבל לא נראה לי שאפשר להכניס אותו לפה S:

SainTonix

New member
שוב שלי-

The World Is Black I Heard You Broken Hearts Parade Lifestyles of the rich and famous בתוספת: I Just Wanna Live

Pushoka

New member
שלי

Predictable I Just Wanna Live Broken Hearts Parade Something Else Boys And Girls

RiMiK

New member
שלייי

hold on i just wanna live the anthem dance floor anthem boys&girls

TheRiver

New member
שלי

i just wanna live the river break apart her heart beautiful place predictable [נו יש עוד מלא כתבתי את החמישה הראשונים שעלו לי בראש X.ס]

למעלה