New -1

כל התמונות נהדרות

אהבתי מאוד את הצילום והאיפור של שניים נוספים מחברי הפורום הילה ורן שמגיע להם כל הקרדיט שבעולם. אבל אי אפשר בלי הדוגמנית וזהבה מה שאני אוהב בצילומים שלך שאת מגוונת את הבעות הפנים והעמידות שלך כל תמונה גם אם היא תצולם באותו הלוקיישן בדיוק תקבל גוון אחר ועל זה רק את אחראית.

דווקא גיוון זה מה שחסר בתמונות

כל התמונות מצולמות בדיוק מאותה זוית- אך ורק פרופיל שמאלי.. והכי מוזר שמישי פעם שמה תמונה והתגובה שלך הייתה "למה את תמיד מצטלמת מהפרופיל השמאלי כאילו יש לך איזה פאק בצד ימין.." מה שניקרא מי שפוסל במומו הוא פוסל חעחע.. מעבר לזה תמונות נחמדות.. עור בצבע יפה מאוד ושפתיםם מיוחדות. תמונה 3 באמת הכי מוצלחת כי היא מעניינת ומגוונת ולא כמו כל השאר שקצת חסר גיוון. גוד לאק :)

מקובל.

העניין הוא של-א הכל פרופיל שמאלי... ממש לא. פשוט אני הכי אוהבת אותן.... תמונה 6 ממש לא פרופיל, ובאתר של רן יש עוד תמונה שהיא לא פרופיל. אני מצטלמת בכל צד, ובכל פוזה... כדי שיהיה מבחר... !

Reut Arbiv

New member
ואווווו פשוט מדהימה../images/Emo70.gif

יש לך יופי טבעי כזה וזה מה שעושה אותך יותר יפה
+שאלונות. שאת הולכת להצטלם את מביאה בגדים משלך
או זה בגדים מהסטודיו

hilala20

New member
ככה את מעלה תמונות בלי לספר לי?

לא יפה... טוב רק שתי הערות שנוגעות לאיפור. בעיקרון הרעיון של ההפקה היה איפור ממתתקים. כמעט ואין פה שימוש באיפור רגיל, רוב האיפור נעשה ע"י ממתקים. חשוב לי לציין כמאפרת, שהתמונות שצולמו כשהשפתיים יבשות ומוכתמות בשאריות צבע, צולמו לאחר ה"סט הרשמי", ושאריות הצבע הן מהסוכריות הצבעוניות שהיו לזהבובה על השפתיים, וכמו שהיא ציינה היא סתם רצתה תמונות בלעדיהן ורק עם הסוכריות על הריסים, אח"כ שמנו לב איך השפתיים נראות
זה פשוט משהו שהיה לי חשוב לציין כאן, שלא תחשבו שאני עושה חצי עבודה
ובהזדמנות זו אני מצטערת שאני כבר לא מספיקה לכתוב כאן, אני פשוט עוברת תקופה לא קלה ובקושי מספיקה לנהל את הפורום שלי... מבטיחה לחזור בקרוב.

למעלה