בסדרה או בפורום של הסדרה? כי אם בסדרה אז מגניב , בדיוק התחלתי לראות אותה ראיתי עד פרק 6
G G A L 17 New member 2/11/05 #4 בסדרה או בפורום של הסדרה? כי אם בסדרה אז מגניב , בדיוק התחלתי לראות אותה ראיתי עד פרק 6
G G A L 17 New member 5/11/05 #22 בדיוק ראיתי תפרק שהם משחקים "אף פעם לא שווה הם משחקים לא טוב , הם אמורים לשתות בשוטים לא בשלוקים.... (שוט זה הבקבוק הקטן ) בכל אופן עכשיו ברצינות , סידרה מעולה הגעתי לפרק 16 ...
בדיוק ראיתי תפרק שהם משחקים "אף פעם לא שווה הם משחקים לא טוב , הם אמורים לשתות בשוטים לא בשלוקים.... (שוט זה הבקבוק הקטן ) בכל אופן עכשיו ברצינות , סידרה מעולה הגעתי לפרק 16 ...
D DAN1EL New member 6/11/05 #25 חחח ../images/Emo97.gif אתה יודע, הם ניצולים של התרסקות מטוס על אי בודד! הם קצת מוגבלים בכמויות האלכוהול!
חחח ../images/Emo97.gif אתה יודע, הם ניצולים של התרסקות מטוס על אי בודד! הם קצת מוגבלים בכמויות האלכוהול!
G G A L 17 New member 6/11/05 #26 פרו שולי בכל אופן , הגעתי עד לפרק 18 (לא כולל) אני פוחד לראות אותו כי משום מה שאר הפרקים לא ממש יורדים ואני לא רוצה להתקע הרבה זמן בלי לראות חחח
פרו שולי בכל אופן , הגעתי עד לפרק 18 (לא כולל) אני פוחד לראות אותו כי משום מה שאר הפרקים לא ממש יורדים ואני לא רוצה להתקע הרבה זמן בלי לראות חחח