nespresso

joemon

New member
nespresso

I would like to know what is your opinions of nespresso coffee machine Thank you Lior

carmonle

New member
עלות הקפה בקפסולות יקרה לעומת קפה

בתפזורות והמגוון מצומצם שכן אתה מוגבל לטעמים שמשווקים בקפסולות המתאימות למכשירך. במכשיר רגיל אתה יכול לצרוך כל מותג הקיים בעולם ואף לקלות בעצמך, מגוון התערובות הוא רב. תקח בחשבון שיש צורך לטחון לבד את הקפה (עלות רכישת מטחנה) שכן אורך החיים של קפה טחון קצר ביותר ואין כמו קפה שנטחן טרם הכנתו. בעבר השתמשתי במכונת קפסולות של נספרסו C-150 ואף היתי מרוצה (שרות היבואן בארץ מעולה) עד שהסתבר לי שיש משהו גם יותר טוב וגם יותר זול. עלות קפסולה בארץ כ-2 ש"ח עלות מנת קפה הנרכש בפולים ונטחן לבד לפי מחיר של 110 ש"ח לק"ג כ- 80 אג´ ובקליה עצמית עוד יותר זול. ראשית יש צורך להגדיר את הצרכים, והיקף שימוש שכן שיטת הקפסולות מבטלת את הצורך בלימוד התהליך להכנת האספרסו המושלם ועוזרת למי שבשלבים התחלתיים להצליח מיד. אולם באם תצרוך 10 קפסולות ביום לפי 2 ש"ח ליחידה אז העלות השנתית לקפה היא 7,300 ש"ח והיבואן/ספק צוחק כל הדרך אל הבנק. ממליץ שתכנס לקישור החום בכותרת הדף, יש בו מידע רב על כיצד לבחור מכונת אספרסו, תהליך הכנה ועוד. מקווה שעזרתי לך ערן

carmonle

New member
אני אישית לאחר מספר חודשים עזבתי

את שיטת הקפסולות, גם בגל המגוון וגם בגלל עלות הקפה. אני מוצא שהקפה אותו אני שותה כיום, יותר טעים מזה של נספרסו, אבל יש כאלה שמאוד אוהבים את זה של נספרסו והוא בכלל לא רע. בנספרסו יש לך כאמור מוגבלות במבחר הטעמים אולם באם מדובר על ספל ליום, אין לך את בעיית טריות הקפה והלמידה של התהליך. אני חושב שנושא העלות הוא המרכיב העיקרי בשיקול והוא נגזר ממספר קפסולות שיצרכו ליום. בסה"כ מי שיודע לתפעל מכונה ולהקפיד על תהליכים תמיד יגיע לאיכות יותר טובה מזו של נספרסו. ערן

למעלה