neil zaza

bralon

New member
neil zaza

רק רציתי לדעת אם מישהוא מכיר/שמע על הגיטריסט הזה ואם אפשר למצוא בחנויות בארץ אלבומים שלו?

bralon

New member
גם אם אתם לא מכירים, אני ממליץ

שתורידו קבצי מוזיקה שלו מאודיו גלקסי, כגון:new new math וhailin

mocko

New member
שמעתי , ראיתי

לא יודע אם אפשר להשיג בארץ , אפילו שהרשתות הגדולות ( וגם הקטנות ) יגידו שהכל אפשר להזמין . ד"א , הוא הזכיר לי בזמנו קצת בסגנון ובחיצוניות גיטריסט אחר עם שם דומה , דוויזיל זאפה . שניהם לא רעים בכלל .. אולי תזמין דרך האנטרנט , ייצא לך הרבה יותר זול מאשר לבקש מחנות בארץ להזמין לך . תוכל להזמין לדוגמא מ guitar9 את sing , snap או staring at the sun די בזול , חבר´ה נחמדים שם ומשלוחים מבוצעים לרוב טיק-טק , בהנחה שלא נעצרים איפשהו בארץ ( אבל זה כבר לא תלוי בהם ) .

bralon

New member
אני חושב יותר בכוון של קניית האלבום

המופע החי שלו יחד עם המתופף בובי (נראה לי זה השם הפרטי שלו) רוק והבאסיסט ביל דיקנס.

mocko

New member
ונקרא Snap, Crackle & Pop...Live!

יש אותו ב guitar9 אבל אני רואה שאזל לבינתיים . די מבוקש כנראה .

bralon

New member
נכון. ד"א מקודם פרסמתי בפורום כאן

שאלה על האלבום הזה, אם למישהוא יש את זה ואיך הוא בעמוד הקודם ואף אחד לא ענה. בכל אופן, גם באמאזון הוא אזל להם.(הבריטי). נ.ב תבדוק שם את הביקורות על האלבום הזה מגולשים, באמת נשמע שזה אלבום מצויין.

bralon

New member
בקישור הבא תמצא באילו פרוייקטים

הוא עובד כרגע:http://www.neilzaza.com/news.html

mocko

New member
הייתי מסתובב בעבר

באתר שלו מדי פעם . היו לו שם די הרבה קטעים מהדיסק sing עם צילומי קטעי טבלטורות נחמדים מאוד כתובים בכתב היד שלו על נייר מחברת משובצת למתמטיקה - היה חביב ביותר לראות את זה . לא השתגעתי אז מהקטעים שלו כי הם נשמעו טיפה "גיטרה שמאלציים" כאלה , אבל אפשר היה לשמוע עיבודים מושקעים ביותר וטכניקה טובה . לא מכיר את השיתוף פעולה שלו עם בובי רוק , אני אדגום קטעים בהזדמנות . איזה עוד גיטרסטים אתה אוהב לשמוע ( חוץ מהולדסוורת´ וגמבלה ) ?

mocko

New member
הייתי מסתובב בעבר

באתר שלו מדי פעם ( כשעוד לא היה לו דומיין על שמו ) . היו לו שם די הרבה קטעים מהדיסק sing עם צילומי קטעי טבלטורות נחמדים מאוד כתובים בכתב היד שלו על נייר מחברת משובצת למתמטיקה - היה חביב ביותר לראות את זה . לא השתגעתי אז מהקטעים שלו כי הם נשמעו טיפה "גיטרה שמאלציים" כאלה , אבל אפשר היה לשמוע עיבודים מושקעים ביותר וטכניקה טובה . לא מכיר את השיתוף פעולה שלו עם בובי רוק , אני אדגום קטעים בהזדמנות . איזה עוד גיטרסטים אתה אוהב לשמוע ( חוץ מהולדסוורת´ וגמבלה ) ?

bralon

New member
אהבתי גם כן קצת את שון ליין בשיתוף

עם הבאסיסט יונאס הלבורג השבדי. אני בעיקר אוהב באסיסטים, אני הגעתי לאתר של ביל דיקנס הבאסיסט שניגן עם ניל זאזה ומהאתר הזה ראיתי את האלבום שבו הוא משתף פעולה עם ניל ומשם נכנסתי לאודיו גלקסי להוריד כמה שירים מן האלבום, וחוץ מזה הם באמת מצויינים.

mocko

New member
נזכרתי שדיברנו עליהם מתישהו

מבחינת בס יש לי כמה פיבוריטים וזהו בערך : ג´ון פטיטוצ´י שכמעט תמיד נשמע טוב סטו האם שיש לו פה ושם דברים חביבים ומוזרים בילי ש´ינן שמשתף פעולה הרבה עם פול גילברט ויודע טוב מאוד את הרוק Michael Manring עם מעילים צהובים או לבד Dave Larue מהדקסי דרגס נדמה לי ( מנגן עם סטיב מורס ) הבסיסט של יוזב ( קוסון או קארון , לא זוכר כבר
) מישהו חדש ויוצא דופן להמליץ עליו ?

bralon

New member
מספר דברים

לבסיסט של יוזב קוראים אליאן קארון. ואני אישית גם כן האזנתי לגון פטיטוצי (מבחינתי הוא לא הכי טוב), גם את ביל שינן הורדתי פעם שירים שלו, אבל מחקתי מכיוון שאני יותר אוהב אינסטרומנטאלי. כמו שאמרתי בהודעה למעלה, אני ממליץ על ביל דיקנס הבודהה (כמו שמכנים אותו). הנה אתר הבית שלו:http://www.billthebuddhadickens.com/ יש שם קטעי וידיאו שלו וקליפים גם כן. (הוא בעיקר בזאנר של רוק/פאנק, אבל הוא גם טוב בגאז).

למעלה