Needed Israeli salespeople in Malls

Israeli101

New member
Needed Israeli salespeople in Malls

Make big money in Mall-Kiosk sales, Long and short terms employment, Very low expenses, help in accommodation, excellent atmosphere, pick up from the airport, almost no other Israelis in sight. Danny 780 966-1011.

punik

New member
האם כבודו דואג גם לאישורי עבודה ?

אני מניח שלא. לפיכך, לידיעת כל המתעניינים הפוטנציאלים בג'וב המופקפק הזה: כסף בוודאי לא תראו מהעבודה הזו. מפגש לא סימפטי עם שלטונות ההגירה בהחלט כן (לכשתתפסו כעובדים בלתי חוקיים, וכולם נתפסים במוקדם או במאוחר) ו... הדובדבן שבקצפת: לא תזכו לראות יותר את קנדה לעולם, לא כתיירים ובטח לא כמהגרים פוטנציאלים. והערה לכבודו: באם כבודו (במידה והוא עצמו אינו מהגר בלתי חוקי) אכן דואג להוצאת אישורי עבודה מסודרים, מה שנראה לי לחלוטין לא הגיוני בגלל סוג העבודה, ראו את הפיסקה הראשונה כמבוטלת (חוץ מענין הכסף ... בכל מקרה כסף לא עושים מזה).

ומה יעשו צעירי הארץ כשהאבטלה גואה?!

אני מלקק את הקירות כבר חצי שנה ותאמיני לי שנשברו לי הביביליקוס מחיפושי עבודה לשוא,ושלא תטעי -אני אקדמאי בוגר תואר ראשון שנפל בין הכסאות: לעבודות פשוטות יחסית-לא רוצים לקבל אותי בגלל שהם חוששים מOVER COALIFEY שאברח להם אחרי חודשיים או שאתבע תנאים דה לוקס לעבודות משרדיות -לא רוצים לקבל אותי בגלל שעל כל משרה יש 300 איש שקופצים עליה לעבודות אחרות לא רוצים לקבל משום שתנאי הקבלה עלו פלאים וכעת הם דורשים תואר רביעי. אז אולי אהגר לעולם הבא -שם לא צריך כישורי יתר, שם לא צריך אישור עבודה ומשם לא יזרקו אותי לכאן בחזרה אני חושב על הגירה בלתי חוקית למדינה כלשהיא.

Israeli101

New member
Israeli101

Do you always BS, or is it just on Israeli Forums!? You haven’t the first base clue about these jobs, but babble incoherently!!! Take a brake

אבל הוא צודק

ראינו בעצמנו את התוצאות של האנשים שכן מתפתים להצעות העבודה מהסוג הזה לא פעם אחת. חברים. שוב!שמרו מרחק!!!!

drz400e

New member
אז למה שלא תיקח נשימה עמוקה....

ותסביר לנו במה מדובר. כי מאיך שהמודעה שלך כתובה(ודרך אגב, בפעם הבאה, המקום של מודעות הוא בלוחות,לא בפורום), ביחד עם הנסיון הקולקטבי שלנו עם העבודות האלה, זה לא נראה משהו. אתה רוצה שלא יתקיפו אותך? תהיה יותר ברור. אם אין לנו מושג בקשר לעבודות האלו, למה אתה צועק עלינו ומתעצבן במקום לתת לנו מושג? בבקשה, נשמח לשמוע על העבודות האלה יותר,שהן חוקיות ומשלמות היטב. הבמה כולה שלך.

Esther4

New member
תשובה לדני !!!

היום קראתי בוואלה את ההודעה הבאה כדאי לך גם כן לעיין בה ולהסיק מסקנות צריכה עזרה דחופה לעזור לבן דוד שנמצא בכלא ההגירה בן דוד שלי נעצר על ידי הרשויות לפני כ- 3 שבועות בוושינגטון הבירה בלי אישור עבודה ונעצר. כרגע הוא נמצא בכלא ההגירה ואין קשר איתו. הדרכון שלו נמצא ברכב שבו הוא נהג והרכב הנ"ל נגרר. מה עושים במצב כזה? איך משיגים דרכון חדש? ואיך אפשר לעזור לו לצאת משם? צריכה עזרה דחופה.... תודה רבה לכם לכל אלה שמחפשים צרות עם החוק השמרו על נפשותיכם.

למעלה