NEED TO GET...

קרניjack

New member
NEED TO GET...

(לאור שבוע הספר, או שלא) איזה ספרים או מוצרים ערפדים שאין ברשותכם אתם רוצים להשיג? אצלי כרגע זה מסתכם בספרים שתורגמו לעברית: החיים הקצרים השנים של ברי טאנר לנצח ערפד חנאן כותב יומן (או איך שקראו לספר...)

HarleyQuinn1

New member
בנוגע לספרים אז הייתי רוצה להשיג את הספרים

של אן רייסף ראיון עם ערפד,הערפד לסטט
וכו'...(בתרגום לעברית) ולגבי מוצרים? יש המון
שרשראות,צמידים,בגדים כל מה שיכול לאפיין את המראה הערפדי

קרניjack

New member
מראה גותי את מתכוונת?

לא בטוחה שחוץ מניבים או עינים מיוחדות יש כבר בימינו דבר כזה שנקרא מראה ערפדי חח...

HarleyQuinn1

New member
גם גותי אבל לא דווקא

אני לא מנסה להגדיר את הלבוש שלי בתור סגנון לבוש ספציפי אלא ערבוב של כל הסגנונות או בפשטות- לפי הדברים שאני אוהבת:) התכוונתי יותר לבגדים בסגנון של מחוכים ובגדים דומים לאלה שלבשה קלואדיה בראיון עם ערפד(שכחתי איזו מאה זו
) ושרשראות וצמידים יכולים להיות גם עם תליונים של עטלפים
אבל באופן כללי העיקר שיהיה נוח

G r o k e

New member
בדיוק שרשור בשבילי ../images/Emo13.gif

אני צריכה מכתים שפתיים דובדבן בגודל גדול, ופודרה לבנה. no need to say why, גם ככה יש לי מראה ערפדי. וחוצמזה, אני אשמח להשיג את השתייה שהוציאו בדם אמיתי. עם הלוגו והתג, שמעתי שזה מיץ תפוזים מוגז או משהו כזה.

קרניjack

New member
כן, אבל לא מוכרים את זה בבקבוקים בארץ

סתם יענו משקה שקראו לו טרו בלאד כמו מהסידרה

G r o k e

New member
אני מתכוונת להזמין מחו''ל....

העיקר שיהיה לי בקבוק של טרו בלאד

קרניjack

New member
ממה שאני ביררתי

באמאזון זה נראה לי טיפה בעייתי לשלוח לארץ, ודרך אי ביי (ביררתי לפני שנה בערך) יוצא דיי יקר בגלל המשלוח
אם תמצאי דרך אחרת ויותר זולה אשמח להצטרף להזמנה!

קרניjack

New member
חח כל פעם לקבוע פה מפגש

דורש כל כך הרבה! והבעייה העיקרית היא- שלא מספיק אנשים מגיבים וחבל!

MoonFairy

New member
אני התכוונתי לכך ש

שאם אתם רוצים אני חוזרת מארה"ב בספטמבר ואני אוכל להביא את הבקבוקים, אבל בלי שום קשר את צודקת במה שאת אומרת

קרניjack

New member
אני אדבר איתך בפייסבוק לגביי הבקבוקים

אני בהחלט אשמח אם את יודעת איפה להשיג כאלה!

Bartal j

New member
אני שוקלת לקנות את לנצח

מצד שני זה מסקרן אותי. החיים הקצרים השניים של ברי טאנר- מומלץ אם כי נובלה קצרה למדי. שמעתי שיצא "נבגדת" הספר השני מסדרת בית הלילה בעברית אם כי לא נראה לי שאקנה אותו. ראיתי בחנות יד שנייה בחיפה את הסדרה של ל.ג סמית שכתבה סדרה נוספת בנוסף ליומני הערפד את סדרת "Night World" המתאר את הקיום של מכשפות, ערפדים, אנשי זאב, ומשני צורה לצד בני האדם כשזהותם חסויה ובני האדם לא יודעים דבר על החברים שלהם מיהם באמת. יש 2 חוקים ברורים: חוק 1: לעולם לא לתת לבני אדם לחשוף אותם. חוק 2: לעולם לא לתאהב בבני אדם. זו לא בדיוק סדרת ערפדים מובהקת כי ערפדים הם חלק ממנה אבל עדיין, אני שוקלת לקרוא אותה. שמעתי שVampire Academy היא סדרה לא יותר טובה מבית הלילה (שאני עד עכשיו לא מבינה מה התפקיד של הערפדים שם היה עדיף שתכתוב כבר על מכשפים וויקה וכו ולא תערב ערפדים בעסק אבל נו כל אחד והדמיון שלו, אהבתי שם את הקטע של האלה נות' אלת הלילה וערפדים שעובדים אלה חח ערפדים פגאנים
משעשע משהו) ולא להתקרב בטעות לvampire kisses סדרה שלדעתי טעות שיצאה על המדף! הבנתי ש

קרניjack

New member
נקטעה לך הודעה

תראי, הכתיבה של לץג סמית ב3 הספרים המקוריים שעלייהם מבוססת יומני הערפד לדעתי היא לא משהו... זה לא שהעלילה גרועה, אבל היא מאד אפורה, כתובה משעמם, ולא מכניסה אותך לסצנה ולהרגשה כמו שספר טוב צריך לעשות. עבור מאז הרבה שנים, וכל ההמשכונים שלה יחסית חדשים, לא קראתי אף אחד מהם, אבל משום מה לא נראה לי שהיא השתפרה עקב כך שמישהו כתב פה שהוצאת הספרים כבר לא עובדת איתה או משהו... (לא זוכרת בדיוק מה כתבו פה)

Bartal j

New member
כן ההוצאת הספרים המקורית לא המשיכו איתה את

החוזה, והיא סוג של "פוטרה" השנה, ספרי ההמשך שלה לא משהו ממש גם, די הזויים. מצד שני הייתי נותנת לה צ'אנס או מנסה (טוב נו אני פשוט אוהבת את דיימון חח) ולגבי המשך ההודעה, הבנתי מחוות דעת פה שסדרת הספרים של סוקי טובה אבל לא יודעת לגבי התרגום של "מת עד הלילה, כי זה מה שמצאתי בחנות הספרים. והסדרה לא ממש הלהיבה אותי בלשון המעטה..

קרניjack

New member
אני לא יודעת איך התירגום בעברית

אבל תנסי... הספר הראשון לדעתי לא משהו עלילתית בכל מקרה. הספר השני והשלישי, שגם תורגמו לעברית, הרבה יותר טובים... גם אני לא אוהבת את הסידרה, ואת הספרי כן. כדאי לנסות.

MoonFairy

New member
לא קראתי, אבל הבנתי שהתירגום כושל ביותר

גם ככה קשה להתחבר לספר רק מקריאה של הראשון, אז לקרוא רק אותו ועוד בעברית בתירגום גרוע? בואי רק נגיד שזה לא יתן לך תמריץ לקרוא את האחרים..... וחבל. כי זו סידרה מעולה. יש דגש גדול מאוד על סלאנגים דרומים וביטויים אחרים באנגלית (אפילו הדבר הכי פשוט כמו הגיית השמות) שהולכים לאיבוד בתירגום לגמרי! אני ממליצה עליהם באנגלית. הספרים שונים בערך כמו שמים וארץ מהסידרה חחח אני ממש אוהבת את הספרים ואת הסידרה אני סובלת רק כדי לראות עד כמה הם עוקבים אחרי העלילה (בערך כמו הסיבה שאני הולכת לראות בקולנוע כל סרט הארי פוטר שיצא חחח לא כי הסרט טוב, אלא כי אני מתה על הספר ורוצה לראות מה עשו ממנו)

קרניjack

New member
וגם את רואה את הסידרה, תודי,

רק לקבל השראה והחייאה לדמות של אריק!

פנדורה5

New member
אני מכירה את ''NIGHT WORLD'' אני משחקת במשחק

תפקידים שמבוסס על העולם הזה בתור חצי ערפדה טהורה.

למעלה