NEED TO GET...

Berethor

New member
איך אפשר להיות חצי ערפדה טהורה..../images/Emo6.gif

לא שמעתי על המשחק, אבל אני מניח שהוא מעניין. איזה יצורים אפשר לבחור שם? מה המטרות?

פנדורה5

New member
לפי השה"מית שלי אבא שלי היה ערפד טהור ואמא

שלי הייתה בת אנוש אז אני חצי ערפדה טהורה
וזה משחק תפקידים כמו "מבוכים ודרקונים" רק שזה מתרחש בNIGHT WORLD, וזה לא על המחשב, השה"מית שלי המציאה את העלילה שמבוססת על סיפרי עולם הלילה, וכל שבוע אני ושאר הקבוצה ניפגשים ומשחקים את זה.

Berethor

New member
לא מדוייק, יש גם גרסאות על המחשב של זה

אני אישית הכרתי את מבוכים ודרקונים וVTM ממשחקי המחשב שלהם ולא משחקי החברה, משום שאין לי הרבה ידידים שמשחקים במשחקי חברה במלא, וזה בעיה. לכל סוג משחק יש תיתרונות שלו, משחקי החברה הם עם יותר תוכן, עלילה יותר דינמית וחוויה קבוצתית, אבל דורשים המון דמיון על מנת למציא עלילה טובה ועל מנת שהשחקנים ירגישו בתוך עולם המשחק ולא סתם יראו אותו בצורה הפשטנית. משחקי מחשב מצד שני הם לרוב עם פחות תוכן, אבל עדיין הרבה יותר מתוכן משל סרטים, אבל פחות מבספרים, עלילה מקובעת יותר, ויש בחירה בין משחק יחיד למשחק מרובה משתתפים(ולא בכל משחקי המחשב יש תאופציה של מרובה משתתפים). היתרונות של משחקי מחשב, א' שזה נורא ויזואלי, משהו שאני אוהב, ולכן אני אוהב סרטים יותר מספרים, דמיון ופנטזיות זה לא הצד החזק שלי, ספרים הם בעיקר מקור מידע עבורי יותר מאשר מקור לדמיין דברים. ב' אתה פחות צריך לתעסק בחוקים במשחקי מחשב, את רוב החישובים המחשב מבצע, אתה רק עושה תקרבות בזמן אמת(או בתורות) ומשתמש בסקילים. החלק של בניית דמות ובחירת כישורים כמובן נשאר ברוב משחקי התפקידים. הדיאלוגים עם הNPC זה גם חלק חשוב במשחקי תפקידים במחשב, ולרוב יש בחירות שונות של מה להגיד, שלחלקם יש השפעות שונות למה שיתרחש אחרי השיחה. אני הכרתי את Vampire The Masquerade דרך המשחקי מחשב שיצאו על העולם הזה, ליתר דיוק דרך Vampire The Masquerade Bloodlines, לא זוכר בדיוק מה משך אותי לזה, כי לפני זה לא הייתי כל כך בקטע של ערפדים בכלל. אבל אהבתי תקונספט של ערפדים שהם גם נורא ערפדיים ואפלים, אבל גם יש להם עוד עיסוקים בחיים חוץ מאשר לנשוך אנשים. גם העובדה שהם לא חייבים להרוג אנשים בכדי להשיג דם, זה היה משהו שאהבתי. למעשה רוב השבטים, חוץ משבטים מרושעים במיוחד מעדיפים שלא להרוג אנשים בשביל תזונה, אלא אם כן אלו אנשים שהם התכוונו להרוג בכל מקרה מסיבות אחרות. אפילו יש שם מחיר לערפדים שהורגים חפים מפשע בשביל תזונה, הם מאבדים מהאנושיות שלהם, ולבסוף החיה שבפנים משתלטת עליהם והם הופכים למפלצות חסרות שליטה. אם כי זה נכון רק לגבי ערפדים שבחרו בדרך האנושית, אלה שמראש בחרו לשנות את כל האידיאולוגיה שלהם לחיים, יכולים להרוג אנשים גם מבלי להיה לזה השפעה עליהם. חוץ מזה עניין השבטים והאירגונים גם כן מגניב, כל שבט עם יכולות מיוחדות וכוחות מיוחדים, ומאפיינים פיזיים ואישיותיים משותפים. כמובן שלכל ערפד עדיין יש תאישיות שלו והבחירות שלו אבל השבט הוא עדיין עניין מרכזי ומשפיע. בכל אופן יש בזה שלא כל הערפדים אותו דבר משהו ריאליסטי.

darthziv

New member
זה שיש משחקים שמבוססים על זה

לא אומר שדרקונים ומבוכים זה משחק מחשב, כי זה משחק תפקידים

Berethor

New member
זה לא מה שטענתי

ויש גם משחקי מחשב שהם משחקי תפקידים, לידעתך.

darthziv

New member
זה לא קשור

הטענה שלי היא שמבוכים ודרקונים זה לא משחק מחשב אלא משחק תפקידים וזו טענה נכונה

Berethor

New member
לא חשבתי שזה על המחשב

השאלה שלי הייתה כללית ובסיסית סך הכל, היא הייתה רלוונטית גם לשחק במחשב וגם למשחק שלא במחשב, וזה בסדר אני מכיר את משחקי התפקידים הקלאסים
. אם כי אני שחקתי בעיקר באלו שבמחשב
. בכל אופן נשמע כיף. אבל עדיין לא הבנתי אלו עוד יצורים אפשר לשחק חוץ מאשר חצי ערפד, אם אפשר, אני מניח שגם ערפד רגיל או בן אנוש אפשר לשחק שם לא? סתם עניין אותי לדעת, אבל אם את לא יודעת על כל האפשריות או אין לך כוח לפרט אז גם בסדר..

פנדורה5

New member
אההה חשבתי ששאלת על הדמות הספציפית שלי אז...

השה"מית שלי הציגה לי מס' דמויות שניתן לשחק: משני צורה, מכשפות, ערפדים טהורים, ערפדים עשויים ואנשי זאב.

פנדורה5

New member
סליחה לחצתי בטעות על "שלח" אז...

אני לא חושבת שאפשר לשחק בני אנוש, אבל גם לא ידעתי שאפשר לשחק חצי ערפדה
גיליתי שאני חצי ערפדה ליפני 2 סשנים.

למעלה