need a computer

newtoTO

New member
need a computer

does anyone know where i could get a good computer at a good price???in TO, i'll need one very soon...

gozala

New member
רכשתי בקנדה מ-MDG ממש תותח../images/Emo70.gif

נייד עם מסך 15 (עליו אני עובדת כרגע) פנטיום 2.4 512 RAM ובזכות העובדה שהם מחזיקים מעין מחסנים עם שולחנות שירות וחוסכים כך, שידרגתי את המחשב כהוגן במחיר נמוך מה-FUTUR SHOP (שבכלל החזרתי להם נייד טושיבה פחוּת בהרבה במחיר גבוה יותר). רכשתי אותו בקיצ'ינר, חצי שעה נסיעה מטורונטו. אתן כאן תמונה אינסופית שצילמתי בה חתולה גורה שגדלה אצלי (ונידרסה לאחר שהעברתי אותה לחצר בבית פרטי שלי שאינני מתגוררת בו אלא בני). אגב המקלדת כמובן באנגלית אבל זה לא מפריע לי, אני מקלידה עיוורת!

לא הבנתי. זה בא עם החתולה?

שמעתי על מחשבים עם עכבר מתנה. אבל חתול? טוב, קנדה יותר מתקדמת, לך תדע :)

gozala

New member
העולם הזה כפר קטן, לא? ../images/Emo54.gif ../images/Emo8.gif

הגעתי לקיצ'ינר מלכתחילה כשאני מבקרת שם אחת שחזרה לעיר מגוריה והנושא המשותף בינינו הוא חתולים. היא השאירה את חתוליה לטיפולי כאן בארץ וגם עזרתי לה פה ושם בנושא כששהתה כאן. האכילה גורים בחצר של אדם שטיפלה בו ובשלב מסוים הודיע לה אותו זקן חגיגית שאו היא או החתולים. (שניים בחדרה שלה הרשה לה להחזיק). היא פשוט טיפלה כל הזמן בחתולה בהריון (במקום לקחת לעקר) ולא יצאה מזה, כשכל פעם אני לוקחת את הגורים ומעבירה לחצר פרטית שלי.... דרך פלאייר מאלה שמגיעים שם לכל בית עליתי על החברה הזו. ואם כבר מדברים על עכברים/חתולים שמגיעים עם המחשב, כבר היו דברים מעולם, לא?

למעלה