NECRONOMICON

Larik

New member
NECRONOMICON

לפני כמה זמן הורדתי מקזה כמה מסמכים על קונספירציות ומשום מה בין המסמכים היה גם עותק של הספר NECRONOMICON אני לצערי מכיר את השם רק מהסרט צבא האפילה! עכשיו מכיוון שאני עוד לא קראתי אותו ואין לי מושג מה כתוב בו (חוץ מההשערה שרשומה בו מאגיה שחורה) אני מבקש עצה ממכם שתגידו לי האם שווה להסתכן בכלל ולפתוח את הקובץ, ומה בכלל רשום שם? ICQ 158943388

kosh

New member
זו בחירה שלך

אי אפשר לומר לך אם מותר או אסור. אתה יכול רק לנסות ולראות אם זה מתאים לך. אני קניתי פעם ספר של מאגיה שחורה בחנות בירושלים וכשיצאתי פשוט הרגשתי מעיין הרגשה לא טובה לגבי הספר והחזרתי אותו לחנות. אתה צריך להחליט לבד. kosh we are gray

לדעתי

כדי להיות שלמים עם הדרך בה בחרנו עלינו לדעת גם מה מציעות הדרכים האחרות. אני אישית קראתי מספר ספרים על כישוף שחור.

kosh

New member
אני מסכים איתך

הסיפור הבאתי הוא פשוט משהו שקרה לי.\ת זה היה בתקופה שהתעסקתי עם הכישוף שחור קצת. וברור שצריך לבדוק את כול האפשרויות ומשם לבחור את מה שיותר מתאים לנו אישית. kosh we are gray

Larik

New member
רצוני לקרא בו רק מתוך ענין

אני בכלל , אבל בכלל לא מתענין כבד בכשפים! אני רוצה רק לקרא בו כמו אדם רגיל רק לשם התענינות, מכיוון שאין לי מושג מה רשום בו פניתי אליכם מכשפים כדי לדעת מה מצפה לי בכלל, ולדעת האם זה חטא לקרא בספר הזה רק לשם התענינות?

kosh

New member
אז איפה הבעיה

אם אתה לא מאמין בכשפים מה הבעיה בלקרוא מתוך ענין. אתה מאמין שקריא של משהו מכושף יפגע בך למרות שאתה לא מאמין בכשפים? kosh we are gray

Larik

New member
אני בחיים לא אמרתי שאני לא מאמין

בכשפים, אמרתי רק שאני לא עוסק בהם!!! נ.ב תודה רבה רבה על העזרה!

רמץ

New member
קראתי את הנקרונומיקון,

הקטע שתורגם, לכאורה, בכל אופן. אע"פ שהספר בהחלט מצית את הדמיון, רוב מי ששמע עליו, כולל המחבר שהמציא אותו (Lovecraft), טוענים שהכל בדיה. זה לגבי ה"מיתולוגיה". באשר לטקסים והמאגיה - אפשרי, אבל למה לא לנסות משהו יותר חיובי? בסה"כ הטקסים המתוארים שם אינם סימפטיים כלל וכלל - מי באמת רוצה לזמן את כל צבא השאול? - (ולמי יש חתיכה עודפת של מומיה בבית?). אני אומר - לקרוא, להפנים, לעבור הלאה.

צבא השאול???

אני יודע שיש שני ספרים של נקרונומיקון כרגע... הרגיל (NECRONOMICON) והספל-בוק (NECRONOMICON SPELLBOOK) יש לי את הספל-בוק, ושם אין שום דבר הקשור לצבא השאול! סך הכל ארבעים שמות שנתנו לאדם שהצליח לנצח את האלים הרשעים. כל שם משמש מטרה אחרת בכישוף. לווא דווקא שחור.

mga-abir

New member
larik קרא על כך בקישור

http://www.digital-brilliance.com/necron/necron.htm בברכה אביר

למעלה