NBD!

NBD!

אז אחרי חפירות, בדיקות, ניסיונות, אכזבות וחוויות - בחרתי ב-G&L Tribute L-2000. לקחה כל פנדר פרסיז'ן שניסיתי בתקציב הזה ועוד גיטרות באס שונות. ווילד גיטרס נתנו אחלה שירות ומחיר דומה לארה"ב
. תודה לעוזרים! הנה הקלטה ראשונה: http://soundcloud.com/tsv/94xn67n1cia6 טל

horsie

New member
תתחדש נראת מעולה

הגשר הזה מדהים והפיקאפים מעולים, מאוד מיוחדים G&L ביחד עם PRS כרגע שתי החברות האהובות עליי חברות שעושות עבודה איכותית ביותר בכל הדגמים שלהם ותמיד מחפשות לחדש ולייצר כלים יותר טובים לא מפחדות לצאת מהסטנדרט של התעשיה וטוב כפליים שאלו החברות שווילד גיטרס החליטה לייצג בארצנו :) בקרוב תמונות של החדשה שלי :)

כבר הספקתי לראות את החדשה שלך ;)

אין ספק שהיא מדהימה , מעניין איך הסאונד

wildguitars

New member
תתחדש

הצלחת לתפוס את ה-blueburst יפה בתמונה, זה ממש לא פשוט. :)

Aviraman

New member
NBD #2!

גם אני באתי לפרסם NBD שלי הייתה גם אמורה לבוא מויילד גיטר אבל לא הייתה אפשרות להזמין ונגמר המלאי... אבל לא התייאשתי. Schecter Diamond P הזמנתי אותה מאיביי, משלוח דרך USHOPS... לקחת סה"כ... חודשיים וחצי... אבל אני מבסוט :) ובתמונה כל הארסנל!

Aviraman

New member
סה"כ די פשוט

אם יש לך סבלנות... או כסף... לא יצא לי להתנסות עם משלוח אווירי בגלל שהוא יקר. ראיתי את הבס באיביי, במחיר זול ממש אבל המוכר לא הסכים לשלוח לארץ (גם אחרי שפניתי אליו), אז השתמשתי בשירות של USHOPS ע"י משלוח ימי. תוך שבוע הבס הגיעה למחסנים של החברה ואז הודיעו לי באתר שחבילה הגיע וצריך לשלם X (בהתאם למשקל ונפח) משום מה המשקל שהם רשמו היה 8 קילו (גיטרה ללא קייס, נטו בקרטונים עם ניילון בועות, כשקיבלתי אותה התפלאתי... אבל יכול להיות שהם אורזים אותה בחברה עוד כדי לאבטח) הם לוקחים בחשבון את המסים ואתה משלם הכל מראש ואז יש לך ראש שקט לגבי מכס, מסי קנייה, מע"מ וכו'. כמו שאמרתי משלוח אווירי היה הופך את הדיל ללא משתלם אז בחרתי בימי שלקח חודשיים ושבוע - והגיטרה הייתה על פתח דלתי :) היה שווה את ההמתנה, אם כי לא ציפיתי שזה ייקח כ"כ הרבה... השירות הזה מומלץ למצבים האלו בלבד, לדעתי עדיף לשכנע את המוכרים כן לשלוח לארץ... אבל למקרים של פריט יחיד במינו (או במחירו) זה שווה!

למעלה