NBA משחקי שלישי - הימורים

יום שלישי

אינדי - *ספרס* בנקר מספר אחת, האלופים חוזרים לעצמם לאט *קליבלנד* - בוסטון בוסטון עם מאזן חוץ מצוין, אבל כבר הפסידה פעם אחת בקליבלנד, והפעם בלי גארנט, עוד הפסד לקאבס המתייצבים ולברון השולט פילי - *וושינגטון* לא פשוט, אבל הקוסמים צריכים את הנצחון הזה בשביל להתאושש מביקורו של קובי אוויר - *לייקרס* ברוך הבא פאו, בנקר מספר שתים *ממפיס* - מילווקי הדובים ירצו להוכיח משהו או יוותרו בגלל הטרייד? אי אפשר לדעת, אז נלך על הבית

STEVE NASH

New member
1/5 הפעם

אינדיאנה-סן אנטוניו. אינדיאנה. קליבלנד-בוסטון. סלטיקס. פילדלפיה-וושינגטון. וויזארדס. ניו ג'רזי-לייקרס. לייקרס. גרזיליס-מילווקי. באקס.

ההימורים שלי

לדעתי הפתעה המשחק הראשון- אינדיאנה לוקחת. קליבלנד וושינגטון לייקרס מילווקי

Puskas

New member
שלי

פילי-וושינגטון: פילי לא כאלה גרועים..וושינגטון לא משהו גם..אני הולך עם הבית,פילי לוקחת. קליבלנד-בוסטון: הסלטיקס מגיעים לבקר אצל המלך..הקינג לוקח,קאבס שומרים על הבית! אינדיאנה-סן אנטוניו: כושר רע של הספרס מול קבוצה בינונית בכושר קקה..הספרס יתאוששו ויקחו. ניו ג'רזי-לייקרס: r u 4 real?...מה השאלה בכלל? L.A. ביג טיים! ממפיס-מילווקי: ראי ראי של הקיר מי הכי גרועה בעיר? (או בליגה..) ממפיס בעידן שאחרי גאסול ינצחו את הבאקס שניראים ממש רע!

o f r o n

New member
משחקים לא קשים במיוחד

פילדלפיה - וואשינגטון: במשחק הקודם באטלר חזר מפציעה, היום הוא יחזור גם לכושר, ניצחון לקוסמים. קליבלנד - בוסטון: גארנט קרוב לוודאי לא ישחק אבל גם בלעדיו הסלטיקס יותר טובים, ניצחון לבוסטון. אינדיאנה - ספרס: לא ברור מה עובר בזמן האחרון על הספרס, קצת קשה לי להמר עליהם כשהם בלי פארקר ובכושר גרוע אבל מצד שני תמיד קשה לי להמר על אינדיאנה, מבולבלים?, גם אני. שיהיה אני בכל זאת אלך על הספרס. "אויר" - לייקרס: היום זה קורה!, ברייאנט וגאסול ("בראסול" בשבילכם) משחקים ביחד , ואיזה נחמד סטרן שסידר להם על המשחק הראשון יריבת אימון שאפשר להתעלל בה, ניצחון קליל ללייקרס. ממפיס - מילוואקי: מילוואקי מגיעה לעיר הדובים במטרה לנצח (ואולי אפילו עם רד), המטרה של ממפיס היא להפסיד, שני הקבוצות יקבלו היום את מה שהן רוצות, ניצחון לבאקס. אלו הימוריי להיום, אני מקווה לתקן את הביזיון אתמול. שאלה קלה להנהלה, לאור התוצאות האחרונות של מיאמי אולי כדאי לשקול להעביר אליה את התואר "אויר"?

Itai7

New member
יופי של בכורה לגאסול עם 24 נק' ו12 ריב'

הוא ופישר שיתפו פעולה מצוין, קובי לא היה צריך לקלוע והסתפק ב8 נק'

למעלה