NBA משחקי שלישי - הימורים

NBA משחקי שלישי - הימורים

דאנקן וחבורתו מתארחים אצל האינדיאנים. שתי הקבוצות לא מזכירות את פתיחת העונה הטובה שלהן, בשתיהן פציעות הן אחד הגורמים לכך, אבל אחת מהן היא עדיין האלופה המכהנת. ספרס. הפירסאים (עדיין ללא גארנט) באים לבקר את הלברונס. משחק קשה לבוסטון, כשלברון בכושר פנטסטי, ומנגד גארנט יושב בחוץ. לדעתי הלברונס יקחו בפוטופיניש. קליבלנד. וושינגטון מגיעה לביקור בעיר האחווה. איגי ומילר בכושר טוב, אבל לידם יש שמואל אחד וזהו. באטלר וג'יימסון מקבלים המון עזרה מסביב. אני אלך עם הוויזארדס. הברייאנטס מגיעים לביצה הניו ג'רזיאית. פאו גאסול אמור לשחק את משחק הבכורה שלו בלייקרס, ולתת הצצה ראשונה לאיך זה יראה. זה יראה טוב. לייקרס. והאקסית מקבלת בביתה את מילווקי נטולת רד. משחק קשה לחיזוי, וכמה שהוא קשה הוא פשוט ממש אבל ממש לא מעניין. אני מהמר על התעלות של גיי. גריזליז. לילה טוב.

SSPB

New member
שלי

ספרס. בוסטון. וויזארדס. לייקרס. וממפיס

שלי

הספרס לא יתקשו במיוחד...גם בחוץ. ניצחון לסן אנטוניו על אינדיאנה. הלברונס ניצחו אותנו יותר מוקדם השנה בקליבלנד כשהיינו גם גארנט. אז כמובן שהפעם אנחנו (סלטיקס) ננצח בלעדיו
פילי שיחקו אתמול...היו צריכים להגיע מאטלנטה ואחרי הפסד...ניצחון לוושגינטון שיותר טובים בכל מקרה. הלייקרס החדשים לא יתקשו נגד "אוויר". מילווקי וממפיס. איזה משחק משעמם. לא שווה הימור. בכל מקרה, נלך עם ממפיס

עומר ו

New member
אני מהמר בדיוק כמו עבוד

ספרס קליבלנד וושינגטון לייקרס ממפיס

OrEl74

Well-known member
מנהל
שלי

סן אנטוניו - אינדיאנה: במצבה של אינדיאנה דאנקן מנצח אותם לבד...לא כוחות. בוסטון - קליבלנד: מפחיד אותי הקטע הזה...בטוח ש-KG לא משחק? אם הוא לא משחק אז אני מניח שקליבלנד לוקחים אבל אם הוא משחק זה קצת משנה את מאזן הכוחות. איך אפשר להמר ככה??? טוב יאללה שיהיה קליבלנד. וושינגטון - פילדלפיה: משחק מסקרן במיוחד וקשה מאוד לחיזוי אבל אני הולך עם איגי אהובי ומהמר על ניצחון של פילדלפיה. לייקרס - ניו ג'רזי: קובי רואה מולו את ווינס ונכנס לאטרף ועם גאסול זה רק יהיה לו יותר כיף לקרוע את ניו ג'רזי
מילווקי - ממפיס: אם יש קבוצה יותר גרועה ממפיס זאת מילווקי נטולת רד, ניצחון ראשון לדובים ללא פאו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
4/5 וטיף לעתיד, לעולם לא להמר על ממפיס ../images/Emo13.gif

תום איי

New member
יאללה חמסה!!!

ספרס בוסטון וושינגטון לייקרס ממפיס יתאמצו להפסיד, אבל לא יצליחו

Oxycodone

New member
שלי

1. ספרס 2. קליבלנד , מאוד מקווה שינצחו את בוסטון. 3.וושינגטון. 4. לייקרס. 5. גריזליס

Oxycodone

New member
תמיד אוכל אותה עם לוזריות 3/5

הגריזליס והבולטס כאלה עלובות ,עד שתפסתי את בוסטון בתחתונים..

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה

אינדיאנה-סאן אנטוניו-הספרס נראים ממש נורא , ואולי הם לא יעשו את הריצה הזאת שכולם מצפים מהם , הקבוצה הזאת נראית לי עייפה ולא נראה שהיא עומדת בקצב של הדם החדש במערב, בכל זאת זו אינדיאנה כן? , סאן אנטוניו. סלטיקס-קליבלנד-באנקר אם גארנט משחק , אבל הוא לא. משחק ביתי של הקאבס? לברון בכושר שיא , גארנט לא משחק? , נלך על הסלטיקס :p. וושינגטון-פילדלפיה-נלך על המכשפים , צפו למצ'אפ מעניין בין קארון באטלר ולאנדרה איגואדלה לייקרס-נטס-הבאנקר של הערב, לייקרס. מילווקי-ממפיס-בא לי ללכת על ממפיס , אבל אני באמת חושב שמילווקי תיקח את זה , באקס.

bostonForever

New member
חזרתי

ספרס - אינדיאנה - האינדיאנים מתעקשים לתת לג'ף פוסטר דקות על חשבון טרוי מרפי, וזה יעלה להם בתבוסה. ספרס לוקחים בוסטון - קליבלנד - כאמור אני לא יכול להמר בעד הקבוצה שלי... פירס ייתן עוד משחק גדול, לארי יוז ינסה לשבור את שיא האיבודים האישי שלו אבל אילגאוסקס יאכל את שמנדריק ויקנח ברונדו בדרך לניצחון לקאבס. פילי - וושינגטון - אנדרה מילר ישפיל את אנטוניו דניאלס בדרך להפתעה של היום, ואיגי יצחק כל הדרך למאזן נעליב. הסיקסרס עם הבאזר. ניו ג'רזי - לייקרס - קובי יבהיר לחבר החדש לאיפה הוא הגיע וייקח את כל הזריקות בדרך ל שישים נקודות. וינס יקנה כרטיסים במקום טוב כדי לראות את השואו. לייקרס. ממפיס - מילווקי - קרב אקדוחנים בין צ'רלי בל ורודי גיי יסתיים בניצחון בהארכה של ממפיס.

למעלה