Napster הגזימו.

MERD!

New member
הא הזכרתם לי

השיר BLACK HOLE SUN בנפסטר זה עכשיו black whole son למי שרוצה...

kirk hammet

New member
משהו בקשר לזה

איימיש כנראה שונא אותי , כי במחשב הישן שלי הוא לא הוריד כלום , ובמחשב החדש הוא פשוט דופק אותו כל פעם שמפעילים (או לא מפעילים) אותו ימותו האנשים שלא בודקים באגים ... (בעצם לא שימותו , אמא שלי מכירה אחד מהם אז לא יפה) אגב אתם יודעים שאיימיש זה ישראלים גם כן ? משתלטים על העולם אנחנו ! גם אני הורדתי קליפים של נירוונה שם אויש איזה יפה זה lithium שמה רואים כמה שרוטים החברייה היו לגמריי אגב אם תשאלו אותי לא מבוים בכלל

kirk hammet

New member
בסוגייה זו דנו גדולי התורה

ואכן עניין נורא אז חיפשתי לי לתומי את creep של רדיוהד , שאני יודע שיש פה כל מיני אנשים שאוהבים אותם , וכן אני אוהב את creep מה לעשות , השיר הכי אהוב עליי שלהם , לא משנה אז מצאתי את זה ככה creeep creed הבנתם לא לחפש בשם האמיתי !!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!!!! העצה שלי תוסיפו מיליון משתמשים להוטליסט שלכם ותחפשו ברשימות שלהם יותר קל

Black Star

New member
נו, מה, ציפית שאני לא אגיב? :)

קריפ? קריפ זה השיר האהוב עליך של רדיוהד? ושלא תבין אותי לא נכון, אין לי שום דבר נגד השיר הזה. הוא חביב ביותר והוא השיר שהכיר לי את המופלאים לראשונה, ככה שתמיד יהיה לי מקום חם בשבילו בלב (ובכל דיסק בי-סיידס שהם הוציאו!!! אף פעם לא הבנתי ת`קטע של זה. לא נורא). אבל, זה השיר האהוב עליך? אתה דחוף צריך להכיר עוד שירים שלהם, לא? :)

kirk hammet

New member
מסכים איתך

אני באמת צריך להכיר עוד , כשאני חושב על זה שני השירים היחידים שעולים לי בראש כרגע הם creep ו karma police אז מן הסתם

Black Star

New member
למה אני לא מופתעת?

שני השירים היחידים שאנשים מכירים. בשמם, לפחות. אני מניחה שאם תשמע את אחד מאלו: No surprises Fake plastic trees My iron lung High and dry lucky street spirit הם יהיו לך מוכרים. טוב, פנה אליי באייסיקיו אם אתה רוצה המלצות מה לשמוע וכאלה ;-) ולא לשכוח- ב- 24 במאי (נראה לי..) יוצא הסינגל החדש שלהם- Pyramid Song!! מעולה :)

kirk hammet

New member
אז זהו

שאין לי אותך באייסיקיו אבל מבטיח להשתדל לחפש את השירים האלה בשביל להשלים את בורותי בענייני רדיוהד שהם להקה שמאוד אהודה על הקהל בישראל וחייבת להיות לכך סיבה , הלא כן ?!

snoway

New member
שאלה

מתי יוצא הדיסק החדש שלהם? הוא יכלול את כל השירים שהם תמיד עושים בהופעות חיות אבל אף פעם לא מקליטים?

Black Star

New member
אמנז`יאק...

הדיסק החדש (החמישי! ווהו!) נקרא Amnesiac והוא יוצא ב- 4 ליוני... עוד חודש וקצת למנאייק! הוא כולל די הרבה שירים חדשים, אבל גם שירים כמו Knives out, Pyramid song ו... נראה לי זהו, משירים מוכרים יותר... הוא ממש מדהים. יש לי אותו כבר במחשב (ובמיני דיסק)- מעולה. אני לא יכולה לחכות לארבעה ביוני. יעלי, שמשום מה מרגישה כמו משרד פרסום ברגע שהיא מתחילה לדבר על רדיוהד :)

hasaroot

New member
אחד השירים היותר אהובים עלי!!!

plz could u stop the noise.... שיר מדהים עם קצב מדהים ומילים מדהימות

snoway

New member
לדעתי

exit music מאותו אלבום יותר יפה, אבל בכלל האלבום הזה מדהים. ואני מאוד מאוד אוהבת את street spirit.

Black Star

New member
בלה בלה בלה..

גם אני מתה על אוקיי. ועל דה בנדז. ועל קיד איי. וכן, גם על פבלו... מה שמצחיק הוא שדווקא מאוקיי- שבאמת קשה לי לבחור את השירים הכי אהובים עליי (מה גם שצריך לשמוע אותו בשלמותו, לא כאוסף שירים...)- יש שיר אחד שהוא פחות מהיתר, וזה exit music.. אבל אלבום מדהים, אין מה לומר. וגם את השיר הזה אני אוהבת. רק פחות :)

leeloo

New member
גם לי זה קרה

חיפשתי לי את limp Bizkit ונפסטר בהתאם להבטחתו- מחק את כל השירים שלהם! אין זכר ללהקה המצוינת הזאת בנפסטר. ואז נזכרתי לפתע בכתבה שהייתה בגיא פינס על איך שנפסטר עובד ושצריך לשנות את השמות של הזמרים (כמו אצל מדונה שצריך לעשות Madona במקום Madonna, למרות שעכשיו זה כבר לא עובד כי עלו על זה), על סתם חשבתי אולי אני אעשה במקום z בשם אני אעשה s. סתם ניחוש פרוע! ונחשו מה! מצאתי את כ-ל השירים של לימפ ביסקיט. נפלאות הנפסטר... בכל מקרה אני כבר לא מתשמשת בזה אלא באיימש. אבל הבעיה עם איימש זה עד שזה מוריד שיר לוקח שנה וגם הוא לא תמיד מוריד... לילו

mishmish17

New member
תקשיבו!

זה שהם מצמצמים זה בגלל שיש להם רשימות של דברים שלא יהיו ניתנים להורדה כי זה לא חוקי... לכן, תנסו לחפש את השירים/האמנים עם שגיאות כתיב.. זאת השיטה עכשיו לעקוף את זה..

הפאנטום

New member
נאפסטר גוססת... וזה סופי

באמת... אני השתמשתי בנאפסטר עוד לפני שזה התפרסם וכל הסיפור עם בתי המשפט בארה``ב. למרות שהתחילו לחסום בהתחלה שירים, המשכתי להשתמש בתוכנה כמו תמיד... אבל עכשיו הם באמת הגזימו יותר מדי... למישהו יש תוכנות טובות (אבל באמת טובות) כתחליף-נאפסטר? (נא לצרף לינקים)

הנאפסטר האלה, להעמיד אותם מול הקיר.

מנוולים. זונות. קקות בלבן, כולם. איך, איך, החוצפנים האלה, איך הם לא מספרים לנו איך לגנוב מוסיקה בקלות. טוב. נראה לי שצריך גם כאן לעשות קצת סדר, כמו ב``למה אין לי את כל הרשימה שהייתה לי באיי סי קיו כשהתחברתי על מחשב נקי למספר הישן`` (ע``ע). נאפסטר *לא* ממציאים שמות חדשים ללהקות אהובות ומוכרות על מנת למרר את חייך. הם גם לא עושים את זה על מנת לשחק איתך בשבץ-נא ביזארי. הם לא עושים את זה בכלל. לנאפסטר יש שמות קבצים ש``אסורים להעברה``. משתמשים - משתמשים - משתמשים - לא נאפסטר - משתמשים שרוצים בכל זאת להעביר את הקבצים, משנים לשמות אחרים. לנאפסטר אין שליטה, אין ביקורת, ואין דרך לבקר את זה, לעצור את זה, ובוודאי שלא לדווח לפיראט החובב ``מה ישדוד היום``. ובמסגרת התלונות על הקשיים הנוראיים שנאפסטר הזונות והקקות מערימים עלינו, אני מציע גם להצטרף לארגון הפורצים, ולחתום על עצומה, שתחייב כל זקנה בודדה להוסיף שלט על דלת ביתה ``גנב יקר, פורץ חביב, המפתח נמצא מתחת לשטיח בכניסה, היהלומים מוחבאים במזווה מצד שמאל למעלה, ואני נוהגת לצאת מדי ערב בשעה שש וחצי לסיבוב רגלי קט. בתודה, רוחמה``. לא, אני לא מתחסד. גם אני גונב מוסיקה ותוכנות כמו כולם. אני רק לא מתלונן על זה. לפחות לא בפומבי. דע את מקומך ושתוק. נ.ב. במסגרת חוסר ההתחסדות - פינקי והפלויד, אם אתה רוצה עוד קליפים של הפינקי והפלוידים, תן סימן. -- And I believe at heart, everyone`s a killer

flowr..

New member
טוב...

סליחה... אתה כותב על כמה שאני כועסת על זה שאני לא יכולה ``לגנוב מוזיקה בחינם``, ואתה כותב שאתה לא מתחסד, כי גם אתה גונב מוזיקה (כמה שירים כבר שלחת לי באיי.סי.קיו? כל השירים של פינק פלויד אצלך במחשב, אמרת?) אבל לא מתלונן. (למרות שאני בכל זאת חושבת שהיית די צבוע בהודעה שלך, כי בכל זאת יש לך הרבה שירים במחשב, [כן, אני יודעת, אבל אתה לא מתלונן]). אז אני כן התלוננתי, אני לא חושבת שזה פשע עד כדי כך חמור. אה. נאפסטר זה פשע? אם ככה... למה הם עדיין פועלים? אולי זה יישמע די מגעיל מצדי, אבל כל עוד נאפסטר פועלים, אז... אהממ... אני מרוויחה... אז חשבתי לעצמי אז שיהיה די נחמד אם אני אוכל להוריד את השיר החביב ההוא בנאפסטר. אני לא מורידה דיסקים שלמים, למרות שזה לא הופך אותי לטובה יותר. אני לא חושבת שהיית צריך לעשות מזה עניין כל כך גדול... הרבה עוקץ יש לך. flowr..

למעלה